- 22 Nisan 2015
- 25
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi karakedi85
Merhaba canım.. Sen dekort la kendiliğinden mi hamile kaldin acabaMerhaba ben geç başlangıçlı non klasik kahlıyım 2013 aralıkta hamile kaldım dekort sayesinde ve çok sağlıklı bi gebelik gecirdim oğlum şimdi 2 yaşında çok şükür şimdilik çok sağlıklı tekrardan hamile kalmak için yine dekort kullanmam gerekiyor fakat ben doğum kilomu atamadım 15 kilo aldım toplamda halen duruyor o bizim gibilerim kilo vermesi biraz zor galiba
Evet canım 21.günümde hemde drum 5 ay kullan bi bakalım dedi ben 21.hapı aldığım gün hamile olduğumu öğrendim gebeliğimin 5.ayına kadar devam ettim cinsiyet erkek olunca dr bıraktırdıMerhaba canım.. Sen dekort la kendiliğinden mi hamile kaldin acaba
Bu habere ne kadar sevindim bilemezsin.. Benim adetim duzensiz dia..35 kullanıyorum şimdi bıraktım drum yumurtlamıyorum adet olduğunda gel yurtlatalim dedi dekoru içeriğinden beri adet olmadim.. Bu dekort belkide yumurtlatti beni :)Evet canım 21.günümde hemde drum 5 ay kullan bi bakalım dedi ben 21.hapı aldığım gün hamile olduğumu öğrendim gebeliğimin 5.ayına kadar devam ettim cinsiyet erkek olunca dr bıraktırdı
Ne doktoru endokrinmi kadın dogummu ben ikisinede ankara tipa gittim birbiriyle paslastilar ayni ünv oluncaArkadaşlar ankara da önerebileceğiniz doktor var mı acaba yardımcı olun lütfeenn
Aysecann dekort kullanıyorum yazmissn ya doktor sana tuz kullanımıyla ilgili herhangi bişy dedimi. Ben tuzu tüm kestim ama dayanamıyorum sen nasl yapıyorsun yemeklerinde tuz kullaniyormusn?Bu habere ne kadar sevindim bilemezsin.. Benim adetim duzensiz dia..35 kullanıyorum şimdi bıraktım drum yumurtlamıyorum adet olduğunda gel yurtlatalim dedi dekoru içeriğinden beri adet olmadim.. Bu dekort belkide yumurtlatti beni :)
Pptya ve karakediyi hatırlıyorum. Sebic88 te vardı.Ama nicklerini tam olarak doğru yazdım mı bilemiyorum.Arkadaşlar merhaba. Geç başlangıçlı KAH olup dekort kullananiniz varmı????
Valla birinin dediği diğerini tutmuyor. Senin dekortla mi düştü.DHEASO4 normal referans aralığı 19-231 mikrogram/dL benim gittiğim üniversitede ama laboratuvara göre referans aralığı değişebilir.
17OHProgesteron da ise en ideali 1 in altı demişti bana bir endokrinci.Benim de 1,3 civarıydı eylülde ,poliklinikteki şimdiki endokrinci 1,3 civarının da kabul edilebilir olduğunu söylese de benim de pek içime sinmiyor.
Bu değerin 1 in altında seyretmesi hem yumurta kalitesini hem implantasyonu olumlu yönde hem de düşüğü önleyici etki gösteriyor diye biliyorum.