Konjenital adrenal hiperplazi ve infertilite

karakedi85 canım ne kadar çok sevindim üçüz demek dilerim sağ salim kucağına alırsın yavrularını.
herşey allahın kudretinde sen 1 tane için cabalarken rabbim 3 tane ile müjdeledi seni inş sıkıntısız bir gebelik gecirirsin tüm dualarım seninle....

karakedi85 canım ne kadar çok sevindim üçüz demek dilerim sağ salim kucağına alırsın yavrularını.
herşey allahın kudretinde sen 1 tane için cabalarken rabbim 3 tane ile müjdeledi seni inş sıkıntısız bir gebelik gecirirsin tüm dualarım seninle....
allah razi olsun canim. rabbim buyuk ondan hic umut kesilmezmis. insallah bebeklerim benimle kalir. allah sana da nasip edecek canim. cok sukur rahmimiz yumurtaligimiz var. yani hep umudumuz olacak cok sukur. opuyorum cok.

bende senden bir ses bekliyordum :) 9. haftadayım canım. 5. hafta keseleri, 6. haftada kalp atışlarını gördü doktor. sen 5 haftalıksın değil mi?

pptya87 Ben sanırım zor kısmını atlattım. mide bulantılarım falan azaldı çok şükür. bebeğini de gördün hadi gözün aydın. haftaya randevum var. çeşitli ölçümler yapılacakmış. bir aydır raporluyum yatıyordum annemin evinde. bebeklerin biri düşmüştü 5. haftada. diğer ikisi için doktor riski atlattın sıkıntı yok diyor.

benimde en büyük sıkıntım mide bulantısı kusmam yok ama devamlı bulantı halindeyim.
çok sevindim birini kaybetmişsin ama umarım diğer ikisini sağlıkla hayırla kucağına alırsın:))

kızlar kortizol ilacı kullanmaya devam ediyormusunuz doktorunuz ne dedi bebek için bir sakıncası varmıymış

kızlar kortizol ilacı kullanmaya devam ediyormusunuz doktorunuz ne dedi bebek için bir sakıncası varmıymış

Ben zaten hep kullanıyorum. Gebelikte de devam ediyorum. perşembe bebeklerin cinsiyeti belli olucak inşallah bi aksilik olmazsa. Erkek olurlarsa eski dozuma geri döneceğim. Bebekler için de kullanıyorum sonuçta içim rahat.

merhaba kızlar nasıl gidiyor gebelik
sebic88 gebeliğin kaçıncı haftasındasın nasıl gidiyor canım
karakedi85 cinsiyetleri belli oldumu bebeklerinin
ben 13.haftaya girdim şimdilik herşey yolunda doktorum 2 li test yapmadı 3lü test yapalım dedi 3 hafta sonra inş güzel sonuçlar alırım:))
bu arada bende cinsiyeti bi kaç hafta içinde öğrenmiş olacağım inş bakalım kortizona devam edecekmiyim şimdiye kadar hep kullandım.

Ben zaten hep kullanıyorum. Gebelikte de devam ediyorum. perşembe bebeklerin cinsiyeti belli olucak inşallah bi aksilik olmazsa. Erkek olurlarsa eski dozuma geri döneceğim. Bebekler için de kullanıyorum sonuçta içim rahat.

bizede haber ver canım hemen cinsiyetlerini..

Kızlar oğlum olacakmış. diğeri secdeye kapanmış gibi hiç bişey göstermedi. papatya maşallah seninde baya olmuş. aslında bana 12. hafta erkek olabilir demişti. seninkide belli olur yakında. göbeğin büyüdü mü? benim ki davul gibi oldu şimdiden. herkes 6 aylık mı diyor.
yarenahsen maşallah kızı büyütüyorsun bile. iznin devam ediyor mu çalışıyor musun?

Kızlar oğlum olacakmış. diğeri secdeye kapanmış gibi hiç bişey göstermedi. papatya maşallah seninde baya olmuş. aslında bana 12. hafta erkek olabilir demişti. seninkide belli olur yakında. göbeğin büyüdü mü? benim ki davul gibi oldu şimdiden. herkes 6 aylık mı diyor.
yarenahsen maşallah kızı büyütüyorsun bile. iznin devam ediyor mu çalışıyor musun?

maşallah canım eğer tek yumurta ikizi ise bebeklerin ikisininde cinsiyeti aynı oluyormuş:))
ben dün ense ölçümü için gittim cinsiyetinide söylermisiniz dedim 17 hafta olmadan görülmez dedi halen öğrenemedim.
evet göbeğim benimde büyüdü bakıyorum bu kadar büyük olmaması lazım diyorum ama belkide böyle olmalı bilemiyorum:))

hakkında hayırlısı tabii ama çok sevindim oğlan olduğuna.yani kah açısından tabiiki.kızlar kadar sorun olmuyo kah olsalar bile o yüzden.diğeride yakında gösterir kendini heralde. ee senin ikiz tabii göbeğin biraz büyük olur.
benim iznimin bitmesine 15 gün var ama sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyorum bikaç ay daha.bebeğim biraz daha büyüsün.kıyamam ben onu başkasına bırakmaya..
maşallah canım eğer tek yumurta ikizi ise bebeklerin ikisininde cinsiyeti aynı oluyormuş:))
ben dün ense ölçümü için gittim cinsiyetinide söylermisiniz dedim 17 hafta olmadan görülmez dedi halen öğrenemedim.
evet göbeğim benimde büyüdü bakıyorum bu kadar büyük olmaması lazım diyorum ama belkide böyle olmalı bilemiyorum:))

aslında 14-15 haftalıkkende bayağı net belli oluyo ama doktorun işi garantiye almaya çalışıyo heralde:))inşallah seninde hakkında hayırlısı ne ise o olur.ya güzeller güzeli bi prenses yada yakışıklımı yakışıklı bi delikanlı:))

X