- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
-
- Konu Sahibi karakedi85
allah razi olsun canim. rabbim buyuk ondan hic umut kesilmezmis. insallah bebeklerim benimle kalir. allah sana da nasip edecek canim. cok sukur rahmimiz yumurtaligimiz var. yani hep umudumuz olacak cok sukur. opuyorum cok.karakedi85 canım ne kadar çok sevindim üçüz demek dilerim sağ salim kucağına alırsın yavrularını.
herşey allahın kudretinde sen 1 tane için cabalarken rabbim 3 tane ile müjdeledi seni inş sıkıntısız bir gebelik gecirirsin tüm dualarım seninle....
allah razı olsun canım
inan bende çok sevindim senin gebeliğine
umarım ikimizdede hiç sorun olmaz:))
kızlar aranıza katılmaktan çok mutluyum :)))
kızlar kortizol ilacı kullanmaya devam ediyormusunuz doktorunuz ne dedi bebek için bir sakıncası varmıymış
Ben zaten hep kullanıyorum. Gebelikte de devam ediyorum. perşembe bebeklerin cinsiyeti belli olucak inşallah bi aksilik olmazsa. Erkek olurlarsa eski dozuma geri döneceğim. Bebekler için de kullanıyorum sonuçta içim rahat.
Kızlar oğlum olacakmış. diğeri secdeye kapanmış gibi hiç bişey göstermedi. papatya maşallah seninde baya olmuş. aslında bana 12. hafta erkek olabilir demişti. seninkide belli olur yakında. göbeğin büyüdü mü? benim ki davul gibi oldu şimdiden. herkes 6 aylık mı diyor.
yarenahsen maşallah kızı büyütüyorsun bile. iznin devam ediyor mu çalışıyor musun?
Kızlar oğlum olacakmış. diğeri secdeye kapanmış gibi hiç bişey göstermedi. papatya maşallah seninde baya olmuş. aslında bana 12. hafta erkek olabilir demişti. seninkide belli olur yakında. göbeğin büyüdü mü? benim ki davul gibi oldu şimdiden. herkes 6 aylık mı diyor.
yarenahsen maşallah kızı büyütüyorsun bile. iznin devam ediyor mu çalışıyor musun?
maşallah canım eğer tek yumurta ikizi ise bebeklerin ikisininde cinsiyeti aynı oluyormuş:))
ben dün ense ölçümü için gittim cinsiyetinide söylermisiniz dedim 17 hafta olmadan görülmez dedi halen öğrenemedim.
evet göbeğim benimde büyüdü bakıyorum bu kadar büyük olmaması lazım diyorum ama belkide böyle olmalı bilemiyorum:))