- Konu Sahibi karakedi85
pptyacımşunu da belirtmek istiyorum 2 ayda 3 farklı jinekolojik sıkıntı yaşıyorum.hepsi üst üste gelişti.bir anda feleğim şaştı.1-2 hafta kendime gelemedim.genel anestezi aldım v.s. biliyorsun bizde anestezi de sıkıntı yaratıyor.doktorlar bu konuda bilinçli değiller maalesef.kimse risk almak istemiyor o ona gönderiyor o ona .bir de ayrıca bunlarla uğraşarak ekstra yıprandım.bir yığın prosedür ve uğraştan sonra şükür anestezim başarılı geçti.bu jinekolojik sorunları da aynı anda yaşayınca ,tek başına kah ın kendisine razıyım demeye başladım.tek başına kah olsa çok daha iyi değil mi fazlasına gerek yok :):):).sanırım 5-6 ay kadar uzayan bir tedavi süreci görünüyor bana. bu süre zarfında da gebelik yasak.yani düşünsene 17 alfalar düzene girsin diye gidiyorum başka başka şeyler çıkıyor ve gebelik deneme aşamasına bile geçemiyorum.ama ne yapabilirim buna da alıştırdım kendimi pek dert etmiyorum artık.canımız sağolsun ama değil mi?
allah bize ekstra hastalık hele hele jinekolojik ekstra hastalık vermesin.önce kadının kendi sağlığı sonra bebek diyor insan.
bana yanında ektrası olmayan bir kah lütfen.:):):)
çok geçmiş olsun anatolya aynen öyle bebek tabi ki önemli ama ilk önce bizler önemliyiz biz sağlıklı olmazsak bebeklerimiz de olmaz. ben bu anestezi olayının bu kadar sıkıntı yarattığını bilmiyordum. en son 5 yaşındaydım anestezi aldığımda bademcik ameliyatı oldum. b.r daha da anestezi almadım ama açıkçası böyle bir riski olduğunu bilmiyordum.çok özel değilse gebeliği neden yasakladı doktor. bir de atama durumları ne oldu tercih yaptın mı