- Konu Sahibi Kalimero28
-
- #2.121
Nasıl yanii cinsiyet tanısında nasıl bir hata oldu böyle anlamış değilim ?
merhabalar hosgeldiniz ayrıca çokk geçmiş olsun uzun zamandır girmiyordum siteye yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım çünkü aynı seyleri bende yasadım kızım dört günlüktü rahaatsızlandığında aslında biz onu erkek biliyorduk ama hastaneye yatınca anladık tabi biz bu arada kimlik çıkarttık mavi kimlik dogum yaptptıgim hastanede anlamadılar evet çok zor bir süreç etrafimdakiler aaa erkek değilmiydi die soruyorlar bende yoooo diyorum o kadar daha fazla soru sormalarına müsade bile etmiyorum beş aylıkken ameliyat olduk altı aylıkkende pembe kimliğimizi çıkarttık su anda hersey yolunda Rabbime şükürler olsun tekrardan çok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar benim yegenim 36 günlük suanda. erkek dediler ilk dogdugunda ama sonra tuz kaybetti kah tanısı koyuldu 10 gunlukken.kortizon tedavisi aliyor biz erkek diye kimliğini cikardk herkese erkek dedik bununla nasl başa cikabiliiriz bilmiyoruz ayni durumlari yasayan varsa bize yol gosterirse cok seviniriz. mesajlarinizi bekliyorum
hanımlar bende de KAH var. saçlarımda ön tepe kısmı ve ense kısmında sorunlar var. buralar hem seyrek hem de kısa saçlarla dolu. bu kısa saçlar uzayamadan dökülüyor ve yerine yenisi geliyor o da uzayamadan dökülüyor. 3 yıldır çekiyorum. 27 yaşındayım şu an. tedavi de hiç olmadım. buradaki c.ü. profesörü cadısı bir halta yaramaz. başka doktor da yok bu konuda uzman. saçlarımda bu sorun babamın kanser olduğunu öğrendikten sonra çııktı. saçlarım stresten mi böyle oldu yoksa KAH nedenli mi babamın hastalığıyla tesadüf mü çakıştı? sizde de aynı saç sorunu olan var mı?
Bende varhanımlar bende de KAH var. saçlarımda ön tepe kısmı ve ense kısmında sorunlar var. buralar hem seyrek hem de kısa saçlarla dolu. bu kısa saçlar uzayamadan dökülüyor ve yerine yenisi geliyor o da uzayamadan dökülüyor. 3 yıldır çekiyorum. 27 yaşındayım şu an. tedavi de hiç olmadım. buradaki c.ü. profesörü cadısı bir halta yaramaz. başka doktor da yok bu konuda uzman. saçlarımda bu sorun babamın kanser olduğunu öğrendikten sonra çııktı. saçlarım stresten mi böyle oldu yoksa KAH nedenli mi babamın hastalığıyla tesadüf mü çakıştı? sizde de aynı saç sorunu olan var mı?
Selam arkadaşım ben genkort kullanıyorum ve eczaneden ücretli alıyorum. Banada doktorum ömür boyu kullanacaksın dedi ilacı kesmeye çalışmaları pek dogru gelmedi banaArkadaşlar yok mu aranızda devlet hastanelerinde KAH için tedavi olan
haydarpaşa numune profesorlerin ömür boyu kullanacaksın diye söylediği Genkortu
kesmeye çalışıyorlar amaç ne anlamıyorum
Birde aranızda benim gibi Genkort kullananlar ilacı ücretli mi alıyorsunuz eczacılar birliğinden alıyorduk önceden ne güzel şuan maddi açıdan çok sıkıntı yaratıyor bu durum bana hemde ilacı ömür boyu kullanmam zorunlu iken
Ne olur arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun lütfen!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?