- Konu Sahibi Kalimero28
-
- #2.081
Hosgeldin duyguMerhabalar ben 25 yaşındayım ve doğduğumda 6 günlükken KAH teşhisi konuldu 6 günlüktenn itibaren astonin ve hidrokortizon ilaçları kullanmaya başladm. şuan astonin devam hidrokortizon yerine çok şükür daha hafif olan genkorta geçtim. Eğer kız çocuklarınızda böyle bir teşhis varsa sakın ihmal etmeyin tedavi ve ilaçlarını. Ailem en başından beri sıkı tuttuğu için benim tedavilerimi çok şükür herşeyim normal ve gayet iyi ilerliyor
evet araştırmalar sonucunda estetik cerrahi nin klitoral hood adlı bir ameliyatı varmışMerhaba ben degil kizim ameliyat oldu kizim 3 yasinda.bu 2.ameliyati malesef.ilk ameliyatinda klitoris kucultulmustu bu defa vajen ve idrar kanali ayrildi.siz kac yasindasiniz?eger 18 yastan buyukseniz kadin dogum yada plastik cerrahiye gitmeniz gerek,18 den kucukseniz cocuk cerrahide yapiliyor.siz kah hastasi misiniz?
sen hangi operasyonu olmuştun duygu birde sakıncası yoksa nekadara olmuştunoldum canım
önceden ben raporla alıyordum duygu sonradan rapor kalktı dediler çok saçma bir uygulama allahtan kanser değiliz bu ülkede paran yoksa neolursan ol istersen ölBende parayla alıyorum canım 20 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?