- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 34
- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.101
Kesinlikle öyle canım ciddi bir problem tesşkil etmiyor sonuçta ve seninde dediğin gibi seni sevecek kişi böyle sevmedeli bunada bin şükür hiç üzülme canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bir arkadaşımın oğlu klasik kah hastasi tuz kaybeden türü sodyum dusukluguyle sürekli hastaneye yatmış 22 aya kadar teşhis konamamis her hafta sodyum yukluyorlarmis hastanede renginden anliyordum oğlumun tuz ihtiyacını diyordu teşhis konana kadar bu şekilde hayata tutunmus teşhisden sonra kortızon başladılar zaten.birde penisinin standardın üstünde büyük olduğunu söylemişti bana onlarda da testesteron düzeyi normal erkek çocuklardan yüksek olduğu için böyle bir durum yaşiyorlarmisMerhaba arkadaslar benı burda tanıyanlar vardır yıllar sonra yıne yazıyorum benımki gec baslangıclı kah androjen hormonlarım yuksek tuylenme sorunum ve klitorısıöde buyukluk mevcut evlendıkten 62 ay sonra hamıle kalabıldım tabı kortızon ve dogum kontrol hapı tedavısıyle benım surekli kortızon kullanmam gerekmıyor kortızonu salgılıyor vucudum dogum sonrası hasımotu sorunuda cıktı her sabah tıroıt ılacımı alıyorum tabı oda gebeliğe engel ıkıncı cocugu yavas yavas dusunmeye başladım ama bu sefer kortızonda ıse yaramayacakmıs gıbı geliyor oglum 3 yasında cocuk endrokrınolojisine goturmek istiyorum cogunlugun kızı var ama eger oglu olan varsa bı belirti soyleyebılırmı bı sekilde anlasılıyormu oglum cok saglıklı ama bılemıyorum tabı
Nasıl yanii cinsiyet tanısında nasıl bir hata oldu böyle anlamış değilim ?Merhaba arkadaslar benim yegenim 36 günlük suanda. erkek dediler ilk dogdugunda ama sonra tuz kaybetti kah tanısı koyuldu 10 gunlukken.kortizon tedavisi aliyor biz erkek diye kimliğini cikardk herkese erkek dedik bununla nasl başa cikabiliiriz bilmiyoruz ayni durumlari yasayan varsa bize yol gosterirse cok seviniriz. mesajlarinizi bekliyorum
sanırım sizinde cocugunuz hastaydi suan durumu nasılherhangi bi sıkıntnz var mıgeçmiş olsun o kadar takılmayın derim önemli olan elalemin ne düşüneceği değil bu süreçte sizi nelerin beklediğidir dışarıdaki insanlar en fazla 1 hafta konuşur sonra unutur siz bebeğinizle hayatınıza devam edeceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bu bir hastalık Yaratıcıdan gelmiştir kimsenin bunu eleştirmek yargılamak ayıplamak haddine değildir konuya öyle bakanları tersleyip hayatınızdan uzaklaştırmanızı öneriyorum
sanırım sizinde cocugunuz hastaydi suan durumu nasılherhangi bi sıkıntnz var mı