- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
doğal korunma yöntemi bu .eşiniz zamanla alışacaktır . geri çekilme yöntemi riskli yani çocuk istemiyorsanız .ama olursa olabilir derseniz böyle devam edin. erkeklerde bide şu var . çocuk konusunda kadın istemiyor erkek istiyorsa oyuna getiriyor eşlerini .çevremde birinde şahit oldum . ben geri çekiliyorum merak etme falan diyerek çocuk olduBen de öyle duydum zaten bi hapa bağımlı olmak istemiyorum dediğim gibi prezarvatife alışmak gerekiyor. En etkilisi bu gibi
Biz de son 2 seferdir tırtıklısını kullanıyoruz. Açıkçası beni rahatsız etti, pek sevmedim. Adetim yaklaştığını için hassasım ondan da olabilir tabi. En incesini deneyin bence. Ama dikkatli olun diğerlerine oranla daha kolay yırtılabiliyorAslında vajinismus hastasıydım hala ilk girişte çok sıkıymış gibi geliyor zaten normal ilişkiye girince hissediyor prezervatif takınca hissetmiyorum diyor. Tırtırklısını hiç denemedik belki o olabilir
Prezervatif yırtılmasından çok korkuyorum o yüzden biraz kalın alıyoruz ama yırtıldığını nasıl anlıyorsunuzBiz de son 2 seferdir tırtıklısını kullanıyoruz. Açıkçası beni rahatsız etti, pek sevmedim. Adetim yaklaştığını için hassasım ondan da olabilir tabi. En incesini deneyin bence. Ama dikkatli olun diğerlerine oranla daha kolay yırtılabiliyor
Henüz başımıza gelmedi inşallah da gelmezPrezervatif yırtılmasından çok korkuyorum o yüzden biraz kalın alıyoruz ama yırtıldığını nasıl anlıyorsunuz
Benim de arkadaşım bu şekilde hamile kaldıdoğal korunma yöntemi bu .eşiniz zamanla alışacaktır . geri çekilme yöntemi riskli yani çocuk istemiyorsanız .ama olursa olabilir derseniz böyle devam edin. erkeklerde bide şu var . çocuk konusunda kadın istemiyor erkek istiyorsa oyuna getiriyor eşlerini .çevremde birinde şahit oldum . ben geri çekiliyorum merak etme falan diyerek çocuk oldu
bu devirde kocamıza da güvenmeyeceksek vayy halimizeBenim de arkadaşım bu şekilde hamile kaldıkocası çok istiyodu. Etrafında da sürekli kazayla hamile kalanları örnek veriyormuş sonra ki ay arkadaşım hamile. Adam sonra itiraf etti tabi bilerek yaptığını
Benim icin bosanma sebebi olurdu...Benim de arkadaşım bu şekilde hamile kaldıkocası çok istiyodu. Etrafında da sürekli kazayla hamile kalanları örnek veriyormuş sonra ki ay arkadaşım hamile. Adam sonra itiraf etti tabi bilerek yaptığını
Artık o kadar ince kullanıyoruz ki hiç yokmuş gibiBiz de son 2 seferdir tırtıklısını kullanıyoruz. Açıkçası beni rahatsız etti, pek sevmedim. Adetim yaklaştığını için hassasım ondan da olabilir tabi. En incesini deneyin bence. Ama dikkatli olun diğerlerine oranla daha kolay yırtılabiliyor
Aynen zevk suyunda bile sperm olabiliyormuşBiz kondomsuz asla yapamayız ya hiçte his kaybı yaşamıyoruz daha 2 dir korunmuyoruz kondomsuz kendimizi çok yarım hissediyoruz
Geri çekilme çok riskli bir damladan bile neler oluyor.
Yani dediğim gibi kendimi hazır hissetmiyorumdoğal korunma yöntemi bu .eşiniz zamanla alışacaktır . geri çekilme yöntemi riskli yani çocuk istemiyorsanız .ama olursa olabilir derseniz böyle devam edin. erkeklerde bide şu var . çocuk konusunda kadın istemiyor erkek istiyorsa oyuna getiriyor eşlerini .çevremde birinde şahit oldum . ben geri çekiliyorum merak etme falan diyerek çocuk oldu
Ahahahahaah çakallarbu devirde kocamıza da güvenmeyeceksek vayy halimizeerkeklerde işini biliyor
Okey ClassicAynen zevk suyunda bile sperm olabiliyormuş
Herkes nasıl alıştıysa öyle daha güzel hissediyor demekki
Siz hangi marka kullanıyorsunuz ?
Herkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Hap kullanınca kuruluk yapıyor diyenlere kk da bir üye var 3 yıldır hap kullanirmis ama sular seller gibi islakmis vajinası diyebilirsiniz, benim için sorun yokHerkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Bu işler biraz garipBenim de arkadaşım bu şekilde hamile kaldıkocası çok istiyodu. Etrafında da sürekli kazayla hamile kalanları örnek veriyormuş sonra ki ay arkadaşım hamile. Adam sonra itiraf etti tabi bilerek yaptığını
TeşekkürlerOkey Classic
Bu mesajınızı anlamadım ? Kime ne dicemHap kullanınca kuruluk yapıyor diyenlere kk da bir üye var 3 yıldır hap kullanirmis ama sular seller gibi islakmis vajinası diyebilirsiniz, benim için sorun yok
Valla onu bilemiycem canımYani dediğim gibi kendimi hazır hissetmiyorumBu duruma nasıl hazır hissedilir onu da bilmiyorum Eşim de benimle aynı fikirde o istese söyler diye düşünüyorum böyle bir şey yapmaz herhalde
Ahahahahaha valla kandırmak buValla onu bilemiycem canımsen net bir şekilde istemediğini kesin dille söyleyerek konuşuyorsan nasılsa ikna edemem diyip bende istemiyorum yaa merak etme o iş bende der