Kondomla boşalamama

Ben de öyle duydum zaten bi hapa bağımlı olmak istemiyorum dediğim gibi prezarvatife alışmak gerekiyor. En etkilisi bu gibi
doğal korunma yöntemi bu .eşiniz zamanla alışacaktır . geri çekilme yöntemi riskli yani çocuk istemiyorsanız .ama olursa olabilir derseniz böyle devam edin. erkeklerde bide şu var . çocuk konusunda kadın istemiyor erkek istiyorsa oyuna getiriyor eşlerini .çevremde birinde şahit oldum . ben geri çekiliyorum merak etme falan diyerek çocuk oldu

Biz de son 2 seferdir tırtıklısını kullanıyoruz. Açıkçası beni rahatsız etti, pek sevmedim. Adetim yaklaştığını için hassasım ondan da olabilir tabi. En incesini deneyin bence. Ama dikkatli olun diğerlerine oranla daha kolay yırtılabiliyor

Prezervatif yırtılmasından çok korkuyorum o yüzden biraz kalın alıyoruz ama yırtıldığını nasıl anlıyorsunuz

Prezervatif yırtılmasından çok korkuyorum o yüzden biraz kalın alıyoruz ama yırtıldığını nasıl anlıyorsunuz
Henüz başımıza gelmedi inşallah da gelmez ben de çok korkuyorum her ilişki sonrası eşime kontrol ettiriyorum. İlişki sırasında yırtılırsa bunu kadın değilde erkek farkeder bence

Benim de arkadaşım bu şekilde hamile kaldı kocası çok istiyodu. Etrafında da sürekli kazayla hamile kalanları örnek veriyormuş sonra ki ay arkadaşım hamile. Adam sonra itiraf etti tabi bilerek yaptığını

bu devirde kocamıza da güvenmeyeceksek vayy halimize erkeklerde işini biliyor

Biz kondomsuz asla yapamayız ya hiçte his kaybı yaşamıyoruz daha 2 dir korunmuyoruz kondomsuz kendimizi çok yarım hissediyoruz
Geri çekilme çok riskli bir damladan bile neler oluyor.

Artık o kadar ince kullanıyoruz ki hiç yokmuş gibi ama onu da 5 sn falan kullanıyoruz sonra çıkarıyoruz. İşte alışmak lazım Umarım yırtılmaz artık o da kısmet

Biz kondomsuz asla yapamayız ya hiçte his kaybı yaşamıyoruz daha 2 dir korunmuyoruz kondomsuz kendimizi çok yarım hissediyoruz
Geri çekilme çok riskli bir damladan bile neler oluyor.
Aynen zevk suyunda bile sperm olabiliyormuş
Herkes nasıl alıştıysa öyle daha güzel hissediyor demekki
Siz hangi marka kullanıyorsunuz ?

Yani dediğim gibi kendimi hazır hissetmiyorum Bu duruma nasıl hazır hissedilir onu da bilmiyorum Eşim de benimle aynı fikirde o istese söyler diye düşünüyorum böyle bir şey yapmaz herhalde

DDoktora gittiğinizde korunuyoruz dediğinizde geri çekilme yöntemi deme bana Bak diyerek kahkaha atıyorlar niye acaba bı düşünsen mi

Hap kullanınca kuruluk yapıyor diyenlere kk da bir üye var 3 yıldır hap kullanirmis ama sular seller gibi islakmis vajinası diyebilirsiniz, benim için sorun yok

Bu işler biraz garip
İlaç kullanmasına rağmen hamile kalan ve spirali olmasına rağmen 4. Bebeği doğuran birilerini tanıyorum

Yani dediğim gibi kendimi hazır hissetmiyorum Bu duruma nasıl hazır hissedilir onu da bilmiyorum Eşim de benimle aynı fikirde o istese söyler diye düşünüyorum böyle bir şey yapmaz herhalde
Valla onu bilemiycem canım sen net bir şekilde istemediğini kesin dille söyleyerek konuşuyorsan nasılsa ikna edemem diyip bende istemiyorum yaa merak etme o iş bende der

Valla onu bilemiycem canım sen net bir şekilde istemediğini kesin dille söyleyerek konuşuyorsan nasılsa ikna edemem diyip bende istemiyorum yaa merak etme o iş bende der
Ahahahahaha valla kandırmak bu bak şimdi çift prezarvatif taktırmak zorunda kalıcam
Şaka bir yana eşimle beraber istemiyoruz zaten .. 1 1.5 sene sonra deneriz dedik kısmet her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…