Kondomla boşalamama

arkadaşlardan öneren olmamış sanırım. spiral taktırabilirsiniz bu sayede hamilelik riski yüzünden korunmanıza gerek kalmaz.
Teşekkür ederim ama spiral düşünmüyorum bi şekilde prezervatifee alışmamız gerekecek mesajınız için teşekkür ederim ederim tekrardan ☺️☺️

Aslında vajinismus hastasıydım hala ilk girişte çok sıkıymış gibi geliyor zaten normal ilişkiye girince hissediyor prezervatif takınca hissetmiyorum diyor. Tırtırklısını hiç denemedik belki o olabilir 😍
Vajinismus tedavisi gördüysen kegel yapmayı da öğrenmişsindir. İçeri girerken gevşek bırakıp dışarı çıkarken sık kaslarını, çok işe yarıyor.

Biz de son 2 seferdir tırtıklısını kullanıyoruz. Açıkçası beni rahatsız etti, pek sevmedim. Adetim yaklaştığını için hassasım ondan da olabilir tabi. En incesini deneyin bence. Ama dikkatli olun diğerlerine oranla daha kolay yırtılabiliyor
Her markanınki güzel değil, hatırlayamadığım bir markanınki zımpara gibiydi ama şu meşhur eczacıbaşı markasının pembe kutulusu güzel.

bu devirde kocamıza da güvenmeyeceksek vayy halimize 🤣 erkeklerde işini biliyor
Ben de ilk zamanlar güvenmiyordum ama bir gün risk altına girdik, nasıl tutuştuğunu görünce güvenebileceğimi öğrenmiş oldum 😁
Hap kullanınca kuruluk yapıyor diyenlere kk da bir üye var 3 yıldır hap kullanirmis ama sular seller gibi islakmis vajinası diyebilirsiniz, benim için sorun yok 👍
Her marka her bünyede aynı şeyi yapmıyor, ben ilk hapımdan çok memnundum ama ikinci mahvetti. Hap konusunda kararlı olan insan bünyesine uygun hapı bulana kadar denemeli.

Her markanınki güzel değil, hatırlayamadığım bir markanınki zımpara gibiydi ama şu meşhur eczacıbaşı markasının pembe kutulusu güzel.
İndirimde bulunca aldık ama fazla baskı hissediyorum sanki. İnşallah sonradan severim yazık olacak yoksa 2 kutu prezervatife 🤣

hanımlar birşeyi merak ediyorum prezervatif kullanınca sizler hissediyor musunuz ?
Sanki ten tene ile prezervatif arasında baya fark oluyor gibi orgazm olabiliyor musunuz yani

hanımlar birşeyi merak ediyorum prezervatif kullanınca sizler hissediyor musunuz ?
Sanki ten tene ile prezervatif arasında baya fark oluyor gibi orgazm olabiliyor musunuz yani
Evet ço fark oluyor. Zamanla alışıyorsunuz. Tırtıklı tercih ederseniz daha fazla hissedersiniz, orgazm da olursunuz

Ten tene daha iyi bence de sıcaklığı hissedince güzel oluyor
Ben ikisinde de orgazm olabiliyorum ama

Ten tene gibi bir his olmuyor tabi ki ama bebek düşüncemiz olmadığı için alışmaya başladım prezervatif kullanımına.

Herkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Geri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi yok. Evet spermlerin çoğu vajinanızın dışına boşalır ama ilk gelen berrak zevk sıvısında da az da olsa sperm olabilir artı vajinaya git gel sırasında bir miktar sperm kaçabilir. Eşinizin boşalmasını ayarlaması her zaman mümkün olmayabilir. Düşünsenize, adam zevkin doruğunda iken geri çekip vajina önünde tepinmek zorunda ya da penisini tutmuş sizin göbeğinize, göğüslerinize boşalmaya çalışıyor. Kadınlar açısından daha sıkıntılı bence, sizi orgazma ulaştıracak en yoğun git gel olayı birden sonlanıyor. Psikolojiniz bozulur.

Buradaki diğer arkadaşlar kondom ile ilgili çok güzel önerilerde bulunmuşlar. Kırk çeşit kondom var birisi eşinize uyacaktır. Farklı özelliklerde değişik kondomlar aynı paket içinde satılanları var. İkna etmek için geri çekme ile tam zevk alamadığınızı söyleyin.

Sertleşme problemi varsa yani penis kan dolaşımı yetersizse kondom penisi sıktığı için sertleşme kaybına yol açabilir. Sizin eşinizin böyle bir problemi var mı?

Doğum kontrol haplarının isteksizlik ve kuruluk yaptığı şehir efsanesi, ciddi yanlış bilgi. Dozu ayarlı östrojen ve progesteron içeren bu haplar sizin adetlerinizi de düzene sokar, kadınlığınızı da destekler. Hatta menopozda kullanılan hormon takviyeleri de doğum kontrol hapı benzeridir ve 50 yaş üstü kadınlarda menopoz şikayetlerini giderdiği gibi vajinal kuruluklarına da iyi gelmekte, cinsel isteklerini de artırmaktadır. Prospektüsteki yan etkileri okursanız bundan çok daha fazla yan etki yazıyor ama görülme oranı binde 1-2'dir.

Geri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi yok. Evet spermlerin çoğu vajinanızın dışına boşalır ama ilk gelen berrak zevk sıvısında da az da olsa sperm olabilir artı vajinaya git gel sırasında bir miktar sperm kaçabilir. Eşinizin boşalmasını ayarlaması her zaman mümkün olmayabilir. Düşünsenize, adam zevkin doruğunda iken geri çekip vajina önünde tepinmek zorunda ya da penisini tutmuş sizin göbeğinize, göğüslerinize boşalmaya çalışıyor. Kadınlar açısından daha sıkıntılı bence, sizi orgazma ulaştıracak en yoğun git gel olayı birden sonlanıyor. Psikolojiniz bozulur.

Buradaki diğer arkadaşlar kondom ile ilgili çok güzel önerilerde bulunmuşlar. Kırk çeşit kondom var birisi eşinize uyacaktır. Farklı özelliklerde değişik kondomlar aynı paket içinde satılanları var. İkna etmek için geri çekme ile tam zevk alamadığınızı söyleyin.

Sertleşme problemi varsa yani penis kan dolaşımı yetersizse kondom penisi sıktığı için sertleşme kaybına yol açabilir. Sizin eşinizin böyle bir problemi var mı?

Doğum kontrol haplarının isteksizlik ve kuruluk yaptığı şehir efsanesi, ciddi yanlış bilgi. Dozu ayarlı östrojen ve progesteron içeren bu haplar sizin adetlerinizi de düzene sokar, kadınlığınızı da destekler. Hatta menopozda kullanılan hormon takviyeleri de doğum kontrol hapı benzeridir ve 50 yaş üstü kadınlarda menopoz şikayetlerini giderdiği gibi vajinal kuruluklarına da iyi gelmekte, cinsel isteklerini de artırmaktadır. Prospektüsteki yan etkileri okursanız bundan çok daha fazla yan etki yazıyor ama görülme oranı binde 1-2'dir.
Evet haklısınız prezarvatife alışmak lazım. Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum açıkçası o yüzden en iyisi prezarvatif gibi görünüyor☺️
Mesajınız için teşekkür ederim 😊

X