Kondomla boşalamama

catloverk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
1.274
1.258
Herkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Yardımcı olabilir misiniz ?

Bizde başta geri çekilmeyi kullandık ama ben her ay stres yaptığım için şimdi prezervatif kullanıyoruz. Başlarda benim eşimde alışamadım affedersin ilişki ortasında sertliği kayboldu vs. Ama şu anda alıştı çok şükür sorunumuz yok biraz zaman verin kullandıkça alışacağını düşünüyorum. Birde psikolojik olarak olmuyo zevk almıyorum yapmayın.

Bi kaç defa üst üste kondomla deneyin alışır..

Teşekkür ederim cevabınız için kondom kullanmaya alışmak lazım o zaman

Siz su an korunmuyorsunuz. Geri cekilme bir korunma yontemi değil.
Esim de kondoma cok dirildandi ama pes etmedim. Suan sorun yok. Birkac sefer kullanirsa alisir.
Çocuk sahibi olmak için de hazır değiliz yeni evli sayılırız. Eşim ben bayaa önceden çıkarıyorum önlem alıyorum diyor ama yine de hamile kalma şansım yüksek kondoma alışmamız lazımm teşekkürler

Kesinlikle alışırsınız pes etmeyin. Arkadaşım 3 yıl geri çekilme yöntemi kullandı sonra sürpriz hamile kaldı hiç belli olmuyor. Kaç yıllık evlisiniz ?

Geri cekilme ile risk cok yuksek malesef.
Aslinda rahatlik olarak en iyisi dogum kontrol hapi.
Ben cok uzun sure kullandim ama en son kullandigim marka asiti isteksizlik yapip migrenimi tetikledi. Mecburen bıraktım.

Kesinlikle alışırsınız pes etmeyin. Arkadaşım 3 yıl geri çekilme yöntemi kullandı sonra sürpriz hamile kaldı hiç belli olmuyor. Kaç yıllık evlisiniz ?
Daha 1.5 sene oldu bizim evliliğimiz . Hamilelik için erken diye düşünüyorum . Belki bi sene sonra düşünebiliriz çok zor bi karar o yüzden de korkuyorum. Alışmaktan başka çaremiz yok

Geri cekilme ile risk cok yuksek malesef.
Aslinda rahatlik olarak en iyisi dogum kontrol hapi.
Ben cok uzun sure kullandim ama en son kullandigim marka asiti isteksizlik yapip migrenimi tetikledi. Mecburen bıraktım.
Ben de ondan korkuyorum bir de herhangi bir şey kullanmak istemiyorum korunma kısmına da erkekler yapsın bi zahmet

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Şu kamu spotunu artık site girişine falan yazsınlar. Korunmuyorsunuz 1.5 senedir kısaca. Çocuk istemiyorsanız kondomla içe boşalmanın yanında hapla 2. koruma yapmak da zorundasınız. Hapla alakalı hurafe duymuşsunuz ayrıca.

Daha 1.5 sene oldu bizim evliliğimiz . Hamilelik için erken diye düşünüyorum . Belki bi sene sonra düşünebiliriz çok zor bi karar o yüzden de korkuyorum. Alışmaktan başka çaremiz yok
Evet daha çok yeni evliliğiniz. Bebek büyütmesi çok zor bende daha uzun yıllar istemiyorum. Hatta nasıl karar vereceğim bebeğe onu bile bilmiyorum

Eşiniz prezervatif taktıktan sonra kegel kaslarınızı sıkarsanız sizi daha fazla hisseder, tırtıklı prezervatif iki tarafın da hissini arttırıyor. Biz bu şekilde devam ediyoruz.

Kendi paranoyalarınızı insanlara aşılamayın lütfen hap ve prezervatifin aynı anda kullanılması son derece gereksiz. Zorundasınız demek hiç akıl karı değil. Ayrıca doğum kontrol haplarının bazıları uzun vadeli kullanımda kuruluk ve isteksizlik yapar. Hurafe falan değil. Prospektüslerinde de yazar bu.

Evet ben de sirf bu sebeple hapi biraktim.
Yani artik onun adina isteksizlik bile diyemiyorum cunku isteksizligi aşmıştı. Cinsiyetimi unuttum resmen.
Fakat bebekten once kullandigim markada hic oyle bir sorun yaşamamıştım. Sanirim markaya göre de değişiyor. O zamanlar cok memnundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…