Bizde başta geri çekilmeyi kullandık ama ben her ay stres yaptığım için şimdi prezervatif kullanıyoruz. Başlarda benim eşimde alışamadım affedersin ilişki ortasında sertliği kayboldu vs. Ama şu anda alıştı çok şükür sorunumuz yok biraz zaman verin kullandıkça alışacağını düşünüyorum. Birde psikolojik olarak olmuyo zevk almıyorum yapmayın.Herkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Bi kaç defa üst üste kondomla deneyin alışır..Herkese merhaba ,
Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Yani anlayacağınız kondom kullanmıyoruz.
Eşim kondom kullandığı zaman boşalamıyor. Seni hissedemiyorum o zaman diyor. Fakat ben içime boşalmasını istiyorum çünkü geri çekilme yönteminde iş dışarda bitiyor .Kondom kullanmaya eşimi nasıl alıştırabilirim ? Başına hiç gelen oldu mu ?
Hap kullanmak istemiyorum . Çünkü onlar cinsel isteksizlik kuruluk vs yapıyormuş.
Teşekkür ederim cevabınız için kondom kullanmaya alışmak lazım o zamanBizde başta geri çekilmeyi kullandık ama ben her ay stres yaptığım için şimdi prezervatif kullanıyoruz. Başlarda benim eşimde alışamadım affedersin ilişki ortasında sertliği kayboldu vs. Ama şu anda alıştı çok şükür sorunumuz yok biraz zaman verin kullandıkça alışacağını düşünüyorum. Birde psikolojik olarak olmuyo zevk almıyorum yapmayın.
Teşekkürler o şekilde devam edeceğimBi kaç defa üst üste kondomla deneyin alışır..
Bence de öyle kondoma alışmamız gerekecekUygun bir korunma yöntemi için doktorunuzla konuşun bence. Geri çekilme pek korunma yöntemi sayılmayacak kadar riskli bir yöntem.
Çocuk sahibi olmak için de hazır değiliz yeni evli sayılırız. Eşim ben bayaa önceden çıkarıyorum önlem alıyorum diyor ama yine de hamile kalma şansım yüksek kondoma alışmamız lazımm teşekkürlerSiz su an korunmuyorsunuz. Geri cekilme bir korunma yontemi değil.
Esim de kondoma cok dirildandi ama pes etmedim. Suan sorun yok. Birkac sefer kullanirsa alisir.
Kesinlikle alışırsınız pes etmeyin. Arkadaşım 3 yıl geri çekilme yöntemi kullandı sonra sürpriz hamile kaldı hiç belli olmuyor. Kaç yıllık evlisiniz ?Çocuk sahibi olmak için de hazır değiliz yeni evli sayılırız. Eşim ben bayaa önceden çıkarıyorum önlem alıyorum diyor ama yine de hamile kalma şansım yüksek kondoma alışmamız lazımm teşekkürler
Geri cekilme ile risk cok yuksek malesef.Çocuk sahibi olmak için de hazır değiliz yeni evli sayılırız. Eşim ben bayaa önceden çıkarıyorum önlem alıyorum diyor ama yine de hamile kalma şansım yüksek kondoma alışmamız lazımm teşekkürler
Daha 1.5 sene oldu bizim evliliğimiz . Hamilelik için erken diye düşünüyorum . Belki bi sene sonra düşünebiliriz çok zor bi karar o yüzden de korkuyorum. Alışmaktan başka çaremiz yokKesinlikle alışırsınız pes etmeyin. Arkadaşım 3 yıl geri çekilme yöntemi kullandı sonra sürpriz hamile kaldı hiç belli olmuyor. Kaç yıllık evlisiniz ?
Ben de ondan korkuyorum bir de herhangi bir şey kullanmak istemiyorum korunma kısmına da erkekler yapsın bi zahmetGeri cekilme ile risk cok yuksek malesef.
Aslinda rahatlik olarak en iyisi dogum kontrol hapi.
Ben cok uzun sure kullandim ama en son kullandigim marka asiti isteksizlik yapip migrenimi tetikledi. Mecburen bıraktım.
Orasi oyle tabi. Ama en rahati o gercekten. Keske yan etkisi olmasa. Asla birakmazdim.Ben de ondan korkuyorum bir de herhangi bir şey kullanmak istemiyorum korunma kısmına da erkekler yapsın bi zahmet
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Şu kamu spotunu artık site girişine falan yazsınlar. Korunmuyorsunuz 1.5 senedir kısaca. Çocuk istemiyorsanız kondomla içe boşalmanın yanında hapla 2. koruma yapmak da zorundasınız. Hapla alakalı hurafe duymuşsunuz ayrıca.Herkese merhaba ,
Evet daha çok yeni evliliğiniz. Bebek büyütmesi çok zor bende daha uzun yıllar istemiyorum. Hatta nasıl karar vereceğim bebeğe onu bile bilmiyorumDaha 1.5 sene oldu bizim evliliğimiz . Hamilelik için erken diye düşünüyorum . Belki bi sene sonra düşünebiliriz çok zor bi karar o yüzden de korkuyorum. Alışmaktan başka çaremiz yok
Eşiniz prezervatif taktıktan sonra kegel kaslarınızı sıkarsanız sizi daha fazla hisseder, tırtıklı prezervatif iki tarafın da hissini arttırıyor. Biz bu şekilde devam ediyoruz.Herkese merhaba ,
Kendi paranoyalarınızı insanlara aşılamayın lütfen hap ve prezervatifin aynı anda kullanılması son derece gereksiz. Zorundasınız demek hiç akıl karı değil. Ayrıca doğum kontrol haplarının bazıları uzun vadeli kullanımda kuruluk ve isteksizlik yapar. Hurafe falan değil. Prospektüslerinde de yazar bu.Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Şu kamu spotunu artık site girişine falan yazsınlar. Korunmuyorsunuz 1.5 senedir kısaca. Çocuk istemiyorsanız kondomla içe boşalmanın yanında hapla 2. koruma yapmak da zorundasınız. Hapla alakalı hurafe duymuşsunuz ayrıca.
Evet ben de sirf bu sebeple hapi biraktim.Kendi paranoyalarınızı insanlara aşılamayın lütfen hap ve prezervatifin aynı anda kullanılması son derece gereksiz. Zorundasınız demek hiç akıl karı değil. Ayrıca doğum kontrol haplarının bazıları uzun vadeli kullanımda kuruluk ve isteksizlik yapar. Hurafe falan değil. Prospektüslerinde de yazar bu.