Kondomla boşalamama

Yıllarca myralon diye bir hap kullandım, her şey çok yolundaydı. Hap piyasadan kaldırılınca bana muadili diye sattıkları şey resmen şap etkisi yarattı, hapı bıraktıktan aylar sonra penisin içimdeki hareketini hissetmeye başlayabildim. Her doğum kontrol hapı herkeste aynı etkiyi yapmaz, tek eşliler için çok kaliteli bir korunma yöntemi bence, ama doğru hapı bulmak önemli

Aynen katiliyorum.
Adet duzensizligim sebbei ile lisede basladim daha kullanmaya.
Sonra evlenince de devam ettim. Coxuk isteyince biraktim. O zamana kadar hicbie sorun olmadi. Dogumdan sonra doktorun onerisi ile baska bir markaya basladim cinsel hayatimi cokertti. Adamdan kose bucak kactim
Sonra hem isteksizlik ve kuruluk yapmas, hem migrenimi tetiklemesi hem de trombosit degerlerimin yuksek cikmasi sebevi ile kondoma kesin donus yaptik.
Benim de esim hic istemedi ama incesini aldik. Cok hosnut degil belki ama sorun da etmiyor.

Benimki de zor kabullendi ama şimdi spiral taktırayım dediğimde "karşımda sürekli ağrısı olan ya da şişme bebek gibi yatan bir kadın olmasındansa ben korunurum" dedi. Spiralden vajinal halkaya bütün yöntemleri kullandım. Artık sadece prezervatif olabilir bizde.

Spiral benim icin secenekler arasinda yok
Yasim biraz daha ilerlediginde tupleri baglatmayi düşünüyorum.

Evet daha çok yeni evliliğiniz. Bebek büyütmesi çok zor bende daha uzun yıllar istemiyorum. Hatta nasıl karar vereceğim bebeğe onu bile bilmiyorum
Ahahaha aynı düşüncedeyiz bende nasıl karar vericem bilmiyorum
Zaten geçenlerde de kedimi kaybettim çok kötü zamanlar geçirdim halen fotograflarına bakınca ağlarım .Herhangi bir şeye bağlanmak inan ki çok zor

En incelerinden kullanıyoruz ama işin sonunda çıkarıyoruz . Zannedersem zamanla hep taka taka öğrenmemiz lazım
Benimki de son 2 iliskide kondomla boşalamadi. Seyrek iliski olursa ya da gün olarak ara vermis olursak kondomla bosaliyor ama her gün ya da peş peşe yapiyorsak boşalamiyor, hissizleşiyormuş.

Eşiniz prezervatif taktıktan sonra kegel kaslarınızı sıkarsanız sizi daha fazla hisseder, tırtıklı prezervatif iki tarafın da hissini arttırıyor. Biz bu şekilde devam ediyoruz.
Aslında vajinismus hastasıydım hala ilk girişte çok sıkıymış gibi geliyor zaten normal ilişkiye girince hissediyor prezervatif takınca hissetmiyorum diyor. Tırtırklısını hiç denemedik belki o olabilir

Benimki de son 2 iliskide kondomla boşalamadi. Seyrek iliski olursa ya da gün olarak ara vermis olursak kondomla bosaliyor ama her gün ya da peş peşe yapiyorsak boşalamiyor, hissizleşiyormuş.
Aahahah erkekler demekki hep aynı
Biz de 1 gün ara verip yapıyoruz. Daha çok zevk alıyorum ben en azından
Bir de kış olunca malum yazın daha istekli oluyoruz

Başınız sağ olsun Allah istediğimiz zaman hayırlısıyla nasip etsin

Dediğim gibi hap kullanmak istemiyorum eşimin korunmasını istiyorum prezarvatife alışmamız lazım

Annem de öyle diyor

hap vs tavsiye etmem. uzun süre kullanımda Allah korusun çocuk sıkıntısı bile çekebilirsiniz. herkeste farklı yan etkisi oluyor.

Spiral takınca ağrılı mı oluyormuşş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…