Gebeliğe Hazırlık Kondom delmek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neresinden tutsam elimde kalır en iyisi yorum okumak kusura bakmayın hamile kaldınız diye altınlarınızı vermek ne bu teşekkür etmek falan mı

Teşekkür değil ya altınları verirsin ya aldırırsın dedi ben vermek istemedim zorladı
Canım sizin ilişkinizde tamamen bir problem var zorla falan mı evlendirildiniz bu adam size neden bu şekilde davranıyor bir fikrin var mı ?

Canım sizin ilişkinizde tamamen bir problem var zorla falan mı evlendirildiniz bu adam size neden bu şekilde davranıyor bir fikrin var mı ?
Zorla değil görücü usulü eşim birikim yapmak için istemiyor bebek evimiz var arabamız var daha fazlasını istiyor ama bende bebek istiyorum

Zorla değil görücü usulü eşim birikim yapmak için istemiyor bebek evimiz var arabamız var daha fazlasını istiyor ama bende bebek istiyorum
O zaman bunu düzgün bir şekilde anlat canım eşine Allah kolaylık versin gönlündeki olsun inşallah

Teşekkür değil ya altınları verirsin ya aldırırsın dedi ben vermek istemedim zorladı

Ve sen boyle bir adamdan cocuk yapmak istiyorsun? Universite caginda olup tek derdinin vize ve finallerin olmasi gerekirken yasadigin ve zorunda birakildigin durum cooook aci.

Ve sen boyle bir adamdan cocuk yapmak istiyorsun? Universite caginda olup tek derdinin vize ve finallerin olmasi gerekirken yasadigin ve zorunda birakildigin durum cooook aci.
Keşke zamanı geriye alabilsek

Keşke zamanı geriye alabilsek

Bir sey icin gec degil. Senin yasinda yegenim var benim. Birak cocuk derdini yasin cok kucuk belki de olmamasi bir nimet senin icin. Okuluna kaldigin yerden devam et emin ol yillar sonra iyi ki devam etmisim diyeceksin. Eger bunun icin cabalamazsan da cook pisman olacaksin.

Ya bebekten once üzerine yazılması gereken cok şey var. Eşin de mi küçük yaşı. Evlilik evlenmek için olmuş gibi. Aile olmak evliliğin temel amacıdır. Para bebek için sorun olamaz olmamalı ve değil zaten. Hadi 2. 3. İçin bunlar düşünülebilir de ilk bebek için her iki taraf genelde cok istekli olur.

şartlarım el vermiyor ki
Orta okul terkim temelim sıfır toplum baskısından bıktım herkes gözümün içine bakıyor hamile miyim diye

Otuz iki yaşında eşim

Seni kinamiyorum yargilamiyorum ttbiki asla kendine gore belkide hakli nedenlerin vardir. AMA bebek 2 kisinin karari olmasi gerkeen bisey degil mi? Kondom delip hamile kaldim diyosun Boyle guzel mucize isine yalan Dolan karistirmasan mi acaba.. diuelim hamile kaldin hersey guzel de gitti zaman esin sana ilgi gostermedi surekli istemedim nasil oldu diye sitem etti veya 9 ay boyunca sevincine ortak olmadi surekli Ben mi istedim lafi agzinda bi 9 at gecirmek istedigine emin misin

Bence istemeyen bi insandan yapmayin, zaten istese onu kullanmaz. Seni cok iyi anlıyorum,

şartlarım el vermiyor ki
Orta okul terkim temelim sıfır toplum baskısından bıktım herkes gözümün içine bakıyor hamile miyim diye

Canim bu kotulugu kendine yapma. Esinin istememesi buyuk nimet. Cocuk dogru zamanda dogru kisiyle guzeldir. Ayrica 32 yasinda demissin esin icin. 13 yas farki ne demek? Sen zorla mi evlendirildin ailen hic mi bir sey demedi? Aranizda kusak farki var ne sen onu ne o seni anlar. Ahh ah uzuldum sana. Aciktan da oku once ortaokul sonra liseyi bitir. Universite sonraki asama. Dedigim gibi gec degil. Hayatinin iplerini biraz kendin eline al baskasina verme.

gebelik olduktan sonra çok mutlu olmuştu ama gerçekten bende eşime saygı göstermek istiyorum ama etrafımdakiler rahat bırakmıyor kulak tıkayamıyorum

Merhaba, bence her şeyden önce eşinize biraz zaman verin. Hamile kaldıktan sonra eşinizin size karşı hareketlerinin değişmesi gebelik sürecinde sizi daha çok etkileyecektir. Kendisi de belki size bunları açık açık söyleyemiyor olabilir.
Toplum yüzünden kendinizi mutsuz etmeye bence gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…