• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kondom delmek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence istemeyen bi insandan yapmayin, zaten istese onu kullanmaz. Seni cok iyi anlıyorum,
Teşekür
Canim bu kotulugu kendine yapma. Esinin istememesi buyuk nimet. Cocuk dogru zamanda dogru kisiyle guzeldir. Ayrica 32 yasinda demissin esin icin. 13 yas farki ne demek? Sen zorla mi evlendirildin ailen hic mi bir sey demedi? Aranizda kusak farki var ne sen onu ne o seni anlar. Ahh ah uzuldum sana. Aciktan da oku once ortaokul sonra liseyi bitir. Universite sonraki asama. Dedigim gibi gec degil. Hayatinin iplerini biraz kendin eline al baskasina verme.
Evet eşim 87li ben 2000liyim zorla evlenmedim ama görücü usulü ile oldu

gebelik olduktan sonra çok mutlu olmuştu ama gerçekten bende eşime saygı göstermek istiyorum ama etrafımdakiler rahat bırakmıyor kulak tıkayamıyorum
Hem mutlu olmustu diyorsun hem aldir ya da takilarini ver demisti diyosun ... zaten mutlu olsaydi bebegi kaybedince tekrar deneyelim derdi .
Ayrica cevre baskisi millet gozumun icine bakiyor hamilemiyim diye diyorsun bunun icin cocuk yapilmaz yasin da cok kucuk esinle evliligni oturt 1 2 sene gec olsun cocuk nolacak esinde bebek istiyorun der o surede belki dha romantk guzrl bi seklde bebek sahbi olursun hamilelgni gecirirsin ne desem bilemedim

Millete gore yasanmaz kmseyi memnun edemezsin bu hayatta bekar olsaydin da bekarsn evlenmiyosun diye bakarlardi gozunun icine

Otuz iki yaşında eşim
Ama artık birikimin zamanı gecmiş bi zahmet cocuk sahibi olsun. Ama yaşın cok küçük bence bekle biraz daha. Düşüklerin olmuş bak var bunda da bir hayır.

gebelik olduktan sonra çok mutlu olmuştu ama gerçekten bende eşime saygı göstermek istiyorum ama etrafımdakiler rahat bırakmıyor kulak tıkayamıyorum

Evet cevre surekli sorar da sorulari bitmez ki nisanlanirsin ne zaman dugun evlenirsin 1 2 ay sonra var mi bisey bebek yaparsn ikinci ne zaman.. Sen bu durumdan rahatsizsan esini al karsina bak herkes cok uzerine geliyo falan diye guzelce anlatmaya calis hem kayiplarin olmus belkide tedavi gerekecek belki igne ilac kullanmak zorunda kalacaksn oncesi doktor kontorlunde her sey planli gitsen daha iyi.

Back