Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Sizin ilk değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?
Tabiki ederiz canım inşallah seninledir bebeğin, güzel haberler alırsınız alırız inşallah evet ilk 192 çıkmıştı ama 70’le 90’la 100’le öğrenenler de var o bisey ifade etmiyor hastaneye göre değişiyor ben sakaryda yaptırdım kan testini cunku burda yasıyorum kan vermek icin konaka gitmeyeyim dedim

Kızlar 222 çıktı sonucummmm. İlk kaybettiğimde 111 çıkmıştı 10.günde, bugün 8.günüm ve 222 cuma tekrar vericem inşallah artışı görürüm dua edin nolur

Kızlar 222 çıktı sonucummmm. İlk kaybettiğimde 111 çıkmıştı 10.günde, bugün 8.günüm ve 222 cuma tekrar vericem inşallah artışı görürüm dua edin nolur
Çok güzel çıkmış sonucun maşallah Hiç telaşlanma güzelce artacaktır inşallah dua edeceğim senin için

Kızlar sonunda sıra bana geldi yarın transferim olacak inşallah Dualarınızı beklerim
İnşallah sağlıkla tutunur. Transfer çok rahat bi işlem hiç ama hiç endişelenme. Bende kısmetse cuma keseye gidicem, dün gerçi kendi hastanemde gördüm dayanamadım. Allah sağlıkla kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallah

Ya maşallah darısı kalp atışına Amin Allah razı olsun canım

Kızlar sonunda sıra bana geldi yarın transferim olacak inşallah Dualarınızı beklerim
Çok güzel geçecek Rabbi yessir ve ayetel kürsi vs okumayı ihmal etme canım transfer esnasında. İnşallah tutunur, endişe etmeden pozitif şekilde bekle, hayırlı haberi alacaksın inşallahhh dualarımız seninle

Amin çok sağol canım Transfer güzel geçti çok şükür aldım bebişi eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…