Sizin ilk değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?Dualarımız seninle, inşallah güzel sonuçlar alcaksınevet 8. Gün kan verince iki gün sonra tekrarlayın dedi tekrar verdim yükselince tekrarlatmadı kese randevusunu olusturdular
Tabiki ederiz canım inşallah seninledir bebeğin, güzel haberler alırsınız alırız inşallahSizin ilk değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz?
Kızlar 222 çıktı sonucummmm. İlk kaybettiğimde 111 çıkmıştı 10.günde, bugün 8.günüm ve 222 cuma tekrar vericem inşallah artışı görürüm dua edin nolurTabiki ederiz canım inşallah seninledir bebeğin, güzel haberler alırsınız alırız inşallahevet ilk 192 çıkmıştı ama 70’le 90’la 100’le öğrenenler de var o bisey ifade etmiyor hastaneye göre değişiyor ben sakaryda yaptırdım kan testini cunku burda yasıyorum kan vermek icin konaka gitmeyeyim dedim
Çok güzel çıkmış sonucun maşallahKızlar 222 çıktı sonucummmm. İlk kaybettiğimde 111 çıkmıştı 10.günde, bugün 8.günüm ve 222 cuma tekrar vericem inşallah artışı görürüm dua edin nolur
Ayyy çok şükür canım çok sevindim katlanarak artsın inşallahKızlar 222 çıktı sonucummmm. İlk kaybettiğimde 111 çıkmıştı 10.günde, bugün 8.günüm ve 222 cuma tekrar vericem inşallah artışı görürüm dua edin nolur
Çok güzel bir değer inşallah katlanarak artar içinizi ferah tutunKızlar 222 çıktı sonucummmm. İlk kaybettiğimde 111 çıkmıştı 10.günde, bugün 8.günüm ve 222 cuma tekrar vericem inşallah artışı görürüm dua edin nolur
Yaptırmanız bebeğe zarar vermez ikinizi de korurArkadaşlar hamileyken tetanoz aşısı yaptırdınız mı
Harika canım hayırlı olsun kese randevusu yakındırrr :))Kızlar bugün 10. Günüm ve batam 503 çıktıı :)
İnşallah sağlıkla tutunur. Transfer çok rahat bi işlem hiç ama hiç endişelenme. Bende kısmetse cuma keseye gidicem, dün gerçi kendi hastanemde gördüm dayanamadım. Allah sağlıkla kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallahKızlar sonunda sıra bana geldi yarın transferim olacak inşallahDualarınızı beklerim
Ya maşallah darısı kalp atışınaİnşallah sağlıkla tutunur. Transfer çok rahat bi işlem hiç ama hiç endişelenme. Bende kısmetse cuma keseye gidicem, dün gerçi kendi hastanemde gördüm dayanamadım. Allah sağlıkla kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallah
Çok güzel geçecek Rabbi yessir ve ayetel kürsi vs okumayı ihmal etme canım transfer esnasında. İnşallah tutunur, endişe etmeden pozitif şekilde bekle, hayırlı haberi alacaksın inşallahhh dualarımız seninleKızlar sonunda sıra bana geldi yarın transferim olacak inşallahDualarınızı beklerim
Amin çok sağol canımÇok güzel geçecek Rabbi yessir ve ayetel kürsi vs okumayı ihmal etme canım transfer esnasında. İnşallah tutunur, endişe etmeden pozitif şekilde bekle, hayırlı haberi alacaksın inşallahhh dualarımız seninle
Naptınız oldu mu transfer?Ya maşallah darısı kalp atışınaAmin Allah razı olsun canım
Şimdi fark ettim, hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıcakla tutunsun inşallah. Kaç transfer yapıldı?Amin çok sağol canımTransfer güzel geçti çok şükür aldım bebişi eve geldim
Amin inşallah.Şimdi fark ettim, hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıcakla tutunsun inşallah. Kaç transfer yapıldı?