Çok teşekkür ederim amin, güzel haberler alın siz de inşallahİyiyim çok şükür. Perşembe günü bende kontrole gidicem kalp atışı ve kanamadan kaynaklı.çok sevindim ama kalp atışını duymanıza. Sağlıkla gelsinler inşallah
Canım benimde ilki başka doktorda negatif olmuştu, üzülme diyemiyorum çünkü anlamsız olur ama inan ki hayırlı olan vakitte o sana nasip olacakKızlar benim sonucum negatif oldu malesef. Hiçbir problem yoktu ama olmadı demek ki nasip değilmiş.
İnşallah canımCanım benimde ilki başka doktorda negatif olmuştu, üzülme diyemiyorum çünkü anlamsız olur ama inan ki hayırlı olan vakitte o sana nasip olacakDondurulmuş var mıydı bu sefer iki tane transfer edilir ve Allahın izniyle tutar inşallah
Benimkiler de orta kaliteydi canım, hiç canını sıkma, hepsi bahane, Rabbim nasip edeceği vakti bekletiyor. Dualarım seninleİnşallah canımEvet var çok şükür 7 embriyom var geride ama kalite olarak çok da iyi değiller orta kalitedeler bu beni biraz düşündürüyor.
Hiç orta kalite diye düşünme, arkadaşım orta kalite embriyosunu doğurdu. Bende yolu yarılmak üzereyimİnşallah canımEvet var çok şükür 7 embriyom var geride ama kalite olarak çok da iyi değiller orta kalitedeler bu beni biraz düşündürüyor.
Çok haklısın vakti saati gelince hepsi bahane oluyor, vakti gelmediyse de her şey çok güzel olsa da olmuyor. Allah razı olsun canımBenimkiler de orta kaliteydi canım, hiç canını sıkma, hepsi bahane, Rabbim nasip edeceği vakti bekletiyor. Dualarım seninle
Bu mesaj içimi öyle rahatlattı ki bilemezsinHiç orta kalite diye düşünme, arkadaşım orta kalite embriyosunu doğurdu. Bende yolu yarılmak üzereyimeğer transfere değer embriyo olmasalardı dondurmazlardı
Benim ilk transferim başka doktordaydı, 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi ama kimyasal oldu. İkinci transferim baştan başladık opuyla Şeyma hocada direk negatif geldi. Bu 3. Transferim ve bak pozitifim. Üzülme diyemem çünkü insan üzülüyor ister istemez ama geride embriyon olması o kadar büyük şans ki. Kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin. Zor bir süreç ve kimse bizi bizden daha iyi anlamıyor malesef. Konuşmak istediğin her an biz buradayızİnşallah canımEvet var çok şükür 7 embriyom var geride ama kalite olarak çok da iyi değiller orta kalitedeler bu beni biraz düşündürüyor.
Her şey yolunda gidince pozitif olur diye düşünmüştüm o yüzden çok üzüldüm ama hemen de toparlandım. Çok teşekkür ederim mesajlarınız bana o kadar iyi geliyor ki gerçektenBenim ilk transferim başka doktordaydı, 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi ama kimyasal oldu. İkinci transferim baştan başladık opuyla Şeyma hocada direk negatif geldi. Bu 3. Transferim ve bak pozitifim. Üzülme diyemem çünkü insan üzülüyor ister istemez ama geride embriyon olması o kadar büyük şans ki. Kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin. Zor bir süreç ve kimse bizi bizden daha iyi anlamıyor malesef. Konuşmak istediğin her an biz buradayız
Ben şeyma hocada negatifi görünce takip eden regl dönemini bekledim. Adet olunca verdiğim tahlillerde östrojen yüksek çıkınca bir sonraki adet dönemini bekledik mecbur.takip eden 28 haziranda direk adet oldum hormonlar uygundu bu seferde endometrium ilk başta kalın gelmedi cyclo yu hoca arttırdı dedi 2 gün sonra bakalım uygunsa yaparız bende olmaz diye gittim muayene ertesi gün transfer ettik :) negatif çıkar belki diye beklentiye girmedim pozitif çıktı. Hoş şimdi düşük tehdidim var ama olacaksa oluyor diye düşününce sanırım biraz daha rahat oluyorHer şey yolunda gidince pozitif olur diye düşünmüştüm o yüzden çok üzüldüm ama hemen de toparlandım. Çok teşekkür ederim mesajlarınız bana o kadar iyi geliyor ki gerçektenPozitifi görene kadar denemeye devam edeceğim tabi ki başka çarem yok. Sen negatif transferinden sonra 3. transferi ne zaman olmuştun? Beklemek bana hiç iyi gelmiyor, Şeyma hoca uygun görürse ara vermeden 2. transferi düşünüyorum.
Hemde 2 tanelerBu mesaj içimi öyle rahatlattı ki bilemezsinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siz kaç haftalıksınız?Hemde 2 tanelerönemli olan sağlıklı olması ve vücudun kabul etmesi. Bir de nasip. Çok teşekkür ederiz
Anladım ben de öyle yaparım büyük ihtimal. Bakalım Şeyma hoca ne diyecek, bu hafta konuşacağız inşallah. Hiç düşük tehdidim var diye canını sıkma benim etrafımdaki hamilelerin çoğunun düşük tehdidi vardı ama hepsi de bebeklerini sağ salim kucaklarına aldılar çok şükür. Dediğin gibi nasipte varsa oluyor, nasipte yoksa biz ne yapsak olduramayız.Ben şeyma hocada negatifi görünce takip eden regl dönemini bekledim. Adet olunca verdiğim tahlillerde östrojen yüksek çıkınca bir sonraki adet dönemini bekledik mecbur.takip eden 28 haziranda direk adet oldum hormonlar uygundu bu seferde endometrium ilk başta kalın gelmedi cyclo yu hoca arttırdı dedi 2 gün sonra bakalım uygunsa yaparız bende olmaz diye gittim muayene ertesi gün transfer ettik :) negatif çıkar belki diye beklentiye girmedim pozitif çıktı. Hoş şimdi düşük tehdidim var ama olacaksa oluyor diye düşününce sanırım biraz daha rahat oluyor
Ya hem de ikiz maşallah kuzularaHemde 2 tanelerönemli olan sağlıklı olması ve vücudun kabul etmesi. Bir de nasip. Çok teşekkür ederiz
Bende Şeyma hanımda yaptırdım hiç bir sorun yokken negatif oldu ilk denemeKızlar benim sonucum negatif oldu malesef. Hiçbir problem yoktu ama olmadı demek ki nasip değilmiş.
Hiçbir sorun yokken negatifi görmek büyük hayal kırıklığı oluyor gerçekten.Bende Şeyma hanımda yaptırdım hiç bir sorun yokken negatif oldu ilk deneme
Nasip hayırlısı olsun
Hocayla konuşmuşsunuzdur mutlaka. Bazen de genetik olarak uygun olmayan embriyo ya hep ya hiç prensibiyle tutunmayabiliyor. O kadar çok faktör var ki. Bizim rahat olmamız ya da gergin olmamız bile çok etkili. Zor bir süreç ama inşallah sonu hepimiz için güzel olurBende Şeyma hanımda yaptırdım hiç bir sorun yokken negatif oldu ilk deneme
Nasip hayırlısı olsun
Öyle gerçekten hayırlısı ne diyelim. 2 embriyom daha var ama ara vermek istedim ben. Aralık gibi tekrar başlıycam inşallah. Senin pekiHiçbir sorun yokken negatifi görmek büyük hayal kırıklığı oluyor gerçekten.Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun. Geride embriyon kalmış mıydı? Tekrar denemeyi düşünüyor musun?
İnşallah bir sonraki transferin pozitif sonuçlanır. Belki o zamana kadar doğal yoldan olur, sana da süpriz olur kim bilirÖyle gerçekten hayırlısı ne diyelim. 2 embriyom daha var ama ara vermek istedim ben. Aralık gibi tekrar başlıycam inşallah. Senin peki