- 3 Eylül 2023
- 87
- 50
- 28
Ben varım Opu olmuştum adeti bekliyorum şuanBu ay transfer yaptıracak var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım Opu olmuştum adeti bekliyorum şuanBu ay transfer yaptıracak var mı?
Ya çok az kalmış transfere Sağlıkla tutunsun inşallah Çift embriyo mu yoksa tek mi?Benim inşallah salı günü olacak. Umarım sağlıkla tutunur bebişlerimiz
Hadi bakalım sağlıkla tutunsunlar inşallahBen bugün uygun olduğumu öğrendim muayenede, yarın inşallah transferim olacak
Yaa maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinBen 3 Temmuzda transfer oldum kızlar ve çok şükür pozitifim inşallah sizlerin de transferiniz çok güzel geçer ve güzel haberi alırsınız
Aminnn Allah razı olsun canım benim sizin de çok güzel ilerlesin süreciniz inşallahYaa maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Amiin inşallah canımAminnn Allah razı olsun canım benim sizin de çok güzel ilerlesin süreciniz inşallah
Benimde bugüm öğlen oldu transferim, inşallah tutunurlarHadi bakalım sağlıkla tutunsunlar inşallah
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallahBen 3 Temmuzda transfer oldum kızlar ve çok şükür pozitifim inşallah sizlerin de transferiniz çok güzel geçer ve güzel haberi alırsınız
Allah razı olsun sizin de sağlıcakla tutunurlar inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah Güzel haberlerini bekliyoruzBenimde bugüm öğlen oldu transferim, inşallah tutunurlar
Ben de transfer harici 8. Günde dayanamadım yaptırmıştım, çıktı dayanamam diyorsan, erken olduğu için çıkmama ihtimalini de bilerek moralini de bozmayacaksan yapabilirsin bence, ben öyle düşünerek yapmıstım canımKızlar 26sında test yaptırcam, ama çok heyecanlıyım. Acaba yarın yaptırıp bi de 26sında mı yaptırsam ne dersiniz
Bi öncekinde 8inde yaptırdım negatifti, beklentiye girmek istemiyorum. Birde sancılarım oluyor arada kramp tarzı ama kısa kısa. Tutmadı diyorum nedenseBen de transfer harici 8. Günde dayanamadım yaptırmıştım, çıktı dayanamam diyorsan, erken olduğu için çıkmama ihtimalini de bilerek moralini de bozmayacaksan yapabilirsin bence, ben öyle düşünerek yapmıstım canım
Bana da öyle geliyordu çok belirti yaşamadım arada kramp oldu sadece, çok az. Ama çok şükür ki varmış, inşallah bebeğin seninledir olumlu düşün dua et canımBi öncekinde 8inde yaptırdım negatifti, beklentiye girmek istemiyorum. Birde sancılarım oluyor arada kramp tarzı ama kısa kısa. Tutmadı diyorum nedense
Dualarımız seninle, inşallah güzel sonuçlar alcaksın evet 8. Gün kan verince iki gün sonra tekrarlayın dedi tekrar verdim yükselince tekrarlatmadı kese randevusunu olusturdularİnşallah, göğüslerim şişti daha önce olmamıştı böyle bir şey diğer transferlerimde. Dua edin. Siz ilk test pozitif çıkınca 2 gün sonra kontrol verdiniz mi?