- 12 Ağustos 2007
- 1.032
- 1.375
Bildiğim kadarıyla sadece devlet çıkarabiliyor bir kadın doğum polikliniğine randevu alıp durumu anlatırsanız rapor çıkarıyorlarKızlar bir şey soracaktım oksapar kan sulandırıcı iğne için hamile kaldıktan sonra rapor falan çıkarılıyor mu, konakta rapor çıkar mı yani özellerin böyle bi uygulaması oluyor mu acaba
Çok teşekkür ederimBildiğim kadarıyla sadece devlet çıkarabiliyor bir kadın doğum polikliniğine randevu alıp durumu anlatırsanız rapor çıkarıyorlar
Biraz endişeliÇok teşekkür ederimSiz nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
İlk bilgi verirken ilaçlar ve kan sulandırıcılardan dolayı ilk aylar lekelenmeler olacaktır bunlar yan etki diye bilgilendirme yapmışlardı, telaşlanmayın olağan şeylerdir ama kontrolde de güzel şeyler duyun inşallahBiraz endişelilekelenmem devam ediyor diye sürekli korkuyoruz ama yarın bi kontrolüm var göreceğiz bakalım bi sorun kalmış mı kalmamış mı.. mide bulantılarım var. Bir de şişkinlik hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da razıyız sizin nasıl gidiyor ?
Merhaba 10 güne iğne etkisi geçer diyorlar ama yarın bi kan verin isterseniz daha net sonuç alırsınızKızlar merhaba ben Umuttepe de aşılama yaptırdım üstteki dün yani iğnenin 9.günü alttaki bugün yapıldı acaba negatif olup pozitife mi döndü yoksa akşam yapmıştım dünkünü akşam yaptığım ilk idrarım olmadığı için mi negatif çıktı bilginiz varmı
Allah izin verirse öyle yapacağım önce tekrardan bi test yapıp sonra kan vermeye giderim diyorum sabahMerhaba 10 güne iğne etkisi geçer diyorlar ama yarın bi kan verin isterseniz daha net sonuç alırsınız
İnşallah güzel haberi alırsınızAllah izin verirse öyle yapacağım önce tekrardan bi test yapıp sonra kan vermeye giderim diyorum sabah
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız Allah razı olsunİnşallah güzel haberi alırsınız
Kesinlikle vardır bir hayır. Bu ay yapmanız gereken işlerinizi halledin. Kendinize vakit ayırın. Ben başka bir şehirden gittim Şeyma hocaya ama yola çıkmadan hep dua ettim bu ay olmayacaksa tutmayacaksa bir bahane olsun biz hiç gitmeyelim boşuna emek harcayıp para harcayıp yarı yolda kalmayalım diye. Bu ay olmayıp öbür ay olmasında bi hayır vardır hep olumlu düşününİlk bilgi verirken ilaçlar ve kan sulandırıcılardan dolayı ilk aylar lekelenmeler olacaktır bunlar yan etki diye bilgilendirme yapmışlardı, telaşlanmayın olağan şeylerdir ama kontrolde de güzel şeyler duyun inşallahBenim normalde yarın transferdi rahim duvarı vs iyi durumdaydı ama prolaktin yüksek çıkınca erken yumurta atmışsın rahim dökülmeye başlamış yani diğer adete hazırlanması demek bu, bebek tutunamaz dedi bu ay iptal oldu. Diğer adeti bekleyeceğim, vardır bir hayır elbet diyorum
Maalesef kan tahlili yapmadılar tatil olduğu için testimde dünkünden silik çıktı yüksek ihtimalle iğnenin etkisi geçiyor bu ay da olmadı nasip değilmiş ne yapalımİnşallah güzel haberi alırsınız
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim ben de farklı sehirden gidiyorum ve başka merkezden embriyoyu taşıma işlemi yaptım, zaten çok yorgundum bir yandan da sevindim dinlenip kendimi ve psikolojimi daha da hazırlama fırsatım olacak diye, inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay nasip olsun diyorumKesinlikle vardır bir hayır. Bu ay yapmanız gereken işlerinizi halledin. Kendinize vakit ayırın. Ben başka bir şehirden gittim Şeyma hocaya ama yola çıkmadan hep dua ettim bu ay olmayacaksa tutmayacaksa bir bahane olsun biz hiç gitmeyelim boşuna emek harcayıp para harcayıp yarı yolda kalmayalım diye. Bu ay olmayıp öbür ay olmasında bi hayır vardır hep olumlu düşünün
Hayırlısı olsun moralinizi bozmayın inşallah cok yakın zamanda olurMaalesef kan tahlili yapmadılar tatil olduğu için testimde dünkünden silik çıktı yüksek ihtimalle iğnenin etkisi geçiyor bu ay da olmadı nasip değilmiş ne yapalım
Çok haklısınız bir önceki transferde asla kan bile almadılar, Şeyma hoca her şeye detaylı bakıyor progesteron yüksek çıkınca zaten rahim diğer adete hazırlanıyor dökülmeye başlamış bebek tutunamaz ki dedi ve çok hak verdim. Şimdi tekrar hazırlanacağım inşallah bu ay her şey yolunda giderBenimde bu ay estradiol değerim baya yüksek çıktı, gelecek ayı bekleyeceğiz.en azından biraz dinlenmiş kendime vakit ayırmış olurum. Şeyma hoca sağolsun gerçekten çok dikkatli.ilk tüp bebek yaptırdığımda ne estradiol be progeston bakıldı ne de transfer öncesi son muayene. Transferden sonra takip bile etmemişti, ama Şeyma hoca çok duyarlı,ulaşılabilir bir doktor.
Benim de zamanı geldi aynı zaman olmuştuk zaten ben öncekine bahçecideyken 8000 vermiştim 2022de o yüzden bana normal geldi şuanKızlar embriyo icin kiralama ucreti odeyen varmi aranizda?benim iki adet daha vardı 7.500 dediler yıllık sasirdim biraz pahali geldi ama sizde durumlar nedir.
Evet ben de geçen yıl 7500 ödedim bir yıllık kiralama ücreti olarak diğer hastanedeKızlar embriyo icin kiralama ucreti odeyen varmi aranizda?benim iki adet daha vardı 7.500 dediler yıllık sasirdim biraz pahali geldi ama sizde durumlar nedir.