Hayırlı haberini bekliyoruz kuzum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahAmin inşallah. Tek embriyo transfer edildi 5. gün 3aa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberini bekliyoruz kuzum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahAmin inşallah. Tek embriyo transfer edildi 5. gün 3aa
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım minnoşun inşallah canım benimAmin inşallah. Tek embriyo transfer edildi 5. gün 3aa
Canım bende olmadı ama bunu yaşayan çok var ve bir şey olmuyor bazen fitili fazlalaştırıyor ya da iğne ekliyorlar çok çok artarsa diye okudum burdan ama telaş yapma ve dinlen, yerleşiyordur bebişKızlar lekelenmem var, korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum, hemşire hanımlara mesaj attım ama daha önce bunu yaşayan arkadaşlar var mıydı? Yarın kese randevum vardı
Clexane la ecopirini kesti şimdilik, yarın usg randevum var. Şükür yoğun bi kanama değil, aslında endişelenmemek gerektiğini biliyorum ama 3. Transferim ve korktum. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah. Yanımda olduğunuz için sağolun kızlarCanım bende olmadı ama bunu yaşayan çok var ve bir şey olmuyor bazen fitili fazlalaştırıyor ya da iğne ekliyorlar çok çok artarsa diye okudum burdan ama telaş yapma ve dinlen, yerleşiyordur bebiş
Ne demek canım benim, hiç endişelenme dua et biz de ediyoruz yarın da güzelce keseyi görür rahatlarsın ben de pazartesi kalp atışına gidicem ama yüreğim ağzımda sorun yoktur inşallah diye, böyle bir süreç işte napalım dua edeceğiz hep sağlıcakla gelsinler inşallahhhClexane la ecopirini kesti şimdilik, yarın usg randevum var. Şükür yoğun bi kanama değil, aslında endişelenmemek gerektiğini biliyorum ama 3. Transferim ve korktum. Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah. Yanımda olduğunuz için sağolun kızlar
Lekelenmem oldu, bacaklarımdan aşağı kanlar aktı. Ama bebekler benimle. Sakın korkma. Ne yaptılar iğne yaptılar mı?Kızlar lekelenmem var, korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum, hemşire hanımlara mesaj attım ama daha önce bunu yaşayan arkadaşlar var mıydı? Yarın kese randevum vardı
Yok kan sulandırıcıları kestiler, kendi hastanemde baktım 2 kesem var. Bugün Şeyma hoca bakacakLekelenmem oldu, bacaklarımdan aşağı kanlar aktı. Ama bebekler benimle. Sakın korkma. Ne yaptılar iğne yaptılar mı?
Dimi hiç bitmiyor, bi pozitifi görsek sonra keseyi görsek, sonra kalp atışı. Tüp benek olunca sürekli diken üstünde oluyoruz. Heyecanın yanında hep bi endişe. Şükür acil bi durumum yok. Kesemde kanama görülmedi dün bende baktım görmedim ama Şeyma hoca görünce daha da rahatlıcak içim. Ay hadi pazartesi haberlerini bekliyorum haberlerini. Tek mi çift mi keseNe demek canım benim, hiç endişelenme dua et biz de ediyoruz yarın da güzelce keseyi görür rahatlarsın ben de pazartesi kalp atışına gidicem ama yüreğim ağzımda sorun yoktur inşallah diye, böyle bir süreç işte napalım dua edeceğiz hep sağlıcakla gelsinler inşallahhh
Şeyma hoca bakacaksa iyi sevindim keseler duruyorsa korkma. Benim kanamam kan sulandırıcılar yüzünden olmuş kestiler progestanı arttırdılar zaten ben o zaman proluton kullanıyordum. O yüzden sorun çok şükür olmadı sende korkmaYok kan sulandırıcıları kestiler, kendi hastanemde baktım 2 kesem var. Bugün Şeyma hoca bakacak
Çok şükür sorun yok, keselerimi gördüm inşallah 10 gün sonraya da kalp atışlarını görürümŞeyma hoca bakacaksa iyi sevindim keseler duruyorsa korkma. Benim kanamam kan sulandırıcılar yüzünden olmuş kestiler progestanı arttırdılar zaten ben o zaman proluton kullanıyordum. O yüzden sorun çok şükür olmadı sende korkma
Allah sana bağışlasın canım, duyarsın merak etmeÇok şükür sorun yok, keselerimi gördüm inşallah 10 gün sonraya da kalp atışlarını görürüm
Ayyy çok sevindim canım bana da iki transfer edildi ama bir kese göründü, diğeri tutunamamış o yüzden daha da korkuluyum ya zaten Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı, sorunsuz ilerlesin gelişimleri inşallahhhÇok şükür sorun yok, keselerimi gördüm inşallah 10 gün sonraya da kalp atışlarını görürüm
1 tane olsun 2 tane olsun hiç fark etmez, Rabbim eli ayağı düzgün, sağlıklı hayırlı bi minnoş versin. Kız ya da erkek hiç önemli değil. Ben hep bunu diliyorum.2 kese olması her zaman 2 side ilerleyecek olarak olmuyor ki zaten. Kalp atışı zamanı netleşiyor. Bazen tek embriyo bölünüp ikiz de oluyor sonraki kontrolde iki kalp atışı duyuyorsun. Hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucağımıza yeterAyyy çok sevindim canım bana da iki transfer edildi ama bir kese göründü, diğeri tutunamamış o yüzden daha da korkuluyum ya zaten Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı, sorunsuz ilerlesin gelişimleri inşallahhh
Sizin kanamanız ne kadar sürmüştü hatırlıyor musunuz?Şeyma hoca bakacaksa iyi sevindim keseler duruyorsa korkma. Benim kanamam kan sulandırıcılar yüzünden olmuş kestiler progestanı arttırdılar zaten ben o zaman proluton kullanıyordum. O yüzden sorun çok şükür olmadı sende korkma
Kesinlikle içimden geçenleri söyledin, yeter ki sağlıklı ilerlesin doğsun büyüsünler güzel günlerini görelim hep. Hiiiç fark etmez kız erkek ya da bir iki, Allah bizlere bağışlasın hepsini heyecanla bekliyorum kalp atışını1 tane olsun 2 tane olsun hiç fark etmez, Rabbim eli ayağı düzgün, sağlıklı hayırlı bi minnoş versin. Kız ya da erkek hiç önemli değil. Ben hep bunu diliyorum.2 kese olması her zaman 2 side ilerleyecek olarak olmuyor ki zaten. Kalp atışı zamanı netleşiyor. Bazen tek embriyo bölünüp ikiz de oluyor sonraki kontrolde iki kalp atışı duyuyorsun. Hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucağımıza yeter
1 gece kırmızı kanamam oldu. Sonra kahverengi şekilde 20 gün falan sürdüSizin kanamanız ne kadar sürmüştü hatırlıyor musunuz?
Merhaba gittiniz mi bugün Şeyma hocaya? Hayırlı haberinizi bekliyoruz. Bende gittim bugün kanamam arttı baya sancım oldu, orda ilaçlarla müdahale ettiler sağolsunlar. Sizi merak ettimKesinlikle içimden geçenleri söyledin, yeter ki sağlıklı ilerlesin doğsun büyüsünler güzel günlerini görelim hep. Hiiiç fark etmez kız erkek ya da bir iki, Allah bizlere bağışlasın hepsini heyecanla bekliyorum kalp atışını
Çok geçmiş olsun iyisin şimdi ama dimi? Evet çok şükür gittim kalp atışını duyduk. İkinci keseyi de gördü bugün muayenede ancak o tutunmaya çalışmış gelişememiş, bir sorun olmaz ama dedi, iki hafta sonra tekrar randevum var. İki gündür de mide bulantısı başladı bugün akşam maalesef çıkardım şimdi korkuyorum kasılma falan olmamıştır inşallah diyeMerhaba gittiniz mi bugün Şeyma hocaya? Hayırlı haberinizi bekliyoruz. Bende gittim bugün kanamam arttı baya sancım oldu, orda ilaçlarla müdahale ettiler sağolsunlar. Sizi merak ettim
İyiyim çok şükür. Perşembe günü bende kontrole gidicem kalp atışı ve kanamadan kaynaklı.çok sevindim ama kalp atışını duymanıza. Sağlıkla gelsinler inşallahÇok geçmiş olsun iyisin şimdi ama dimi? Evet çok şükür gittim kalp atışını duyduk. İkinci keseyi de gördü bugün muayenede ancak o tutunmaya çalışmış gelişememiş, bir sorun olmaz ama dedi, iki hafta sonra tekrar randevum var. İki gündür de mide bulantısı başladı bugün akşam maalesef çıkardım şimdi korkuyorum kasılma falan olmamıştır inşallah diye