Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Transferden önceki adetinde başlıyorsun canım ilaçlara, şeyma hanım 3 aya kadar takip ediyor sonrası için farklı bir dr ile devam etmek durumundasın

Aramıza hoşgeldin Güzel haberlerini almayı bekliyoruz Bende araştırdım epey ve sonunda Şeyma Hocayla girdim bu sürece, umarım hepimiz için iyi olur.
Amin canım hepimiz için hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar olsun inşallah benim de haftaya OPU olacak nasipse. Pcos olduğumdan şuan yumurta fazla ama kaliteli ve sağlıklıdırlar inşallah

Transferden önceki adetinde başlıyorsun canım ilaçlara, şeyma hanım 3 aya kadar takip ediyor sonrası için farklı bir dr ile devam etmek durumundasın
Aa doğuma kadar takip etmiyor demek Şeyma Hoca Yine deli gibi doktor arayışları başlayacak desenize ilk adetten sonra başlayacaksak epey uzun süre ilaç kullanacağız demekki.. Bende 1-2 haftayla kurtarırız diye ümit etmiştim

Amin canım hepimiz için hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar olsun inşallah benim de haftaya OPU olacak nasipse. Pcos olduğumdan şuan yumurta fazla ama kaliteli ve sağlıklıdırlar inşallah
Hepsi sağlıklıdır, güzel enerjiler gönder yumurtalarına kuzu

Benimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladımc

Benimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladım
Kan sulandirici ignemi oluyon sadece ve ne kadar aralikla hap kullanmiuon galiba

Eğer izmitteysen yine konakta erkan türköz var ben ona devam edicem çok iyi dr dur

Teşekkür ederim kızlar Ben Gülçin Hanıma gidiyordum bugüne kadar ama doğum için onu düşünmemiştim. Firdevs Hanıma bir arkadaşım daha gidiyor, çok memnun o da..

Kızlar selam,

bugün OPU oldum ama sadece 4 yumurta toplanabildi. Çok az değil mi

Kızlar selam,

bugün OPU oldum ama sadece 4 yumurta toplanabildi. Çok az değil mi
Yumurta sayısının önemli olmadığını söylüyorlar önemli olan kaliteli sağlıklı olması. Tek yumurtayla bile gebelik yakalayanlar varmış. Olanların kaliteli ve sağlıklı olduğunu umalım hayırlı sonuçlar olsun

Benim de haftaya OPU. Nasıl geçti ağrın var mı?

Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. İğneyle büyütülse daha mı çok yumurta oluşurdu acaba? Hemşireye yumurta çok az dedim ama kaliteli yumurtalar hepsi sayıya takılma dedi. İnşaallah son güne kadar dayanırlar

Kuzu OPU çok kolay geçti, uyudum uyandım hopp bitti, ilk çıktığımda sol yumurta tarafımda çok hafif ağrı vardı ama hastaneden çıkana kadar o da geçti. Yalnız narkoz beni sersemletti gözümü açamıyorum uyukluyorum sürekli

Oh ne güzel vakit bulmuşken uyu işte
Seneye uyutmayan olur belki

Az diye düşünme bende iki adet çıktı ve şuan 7 haftalik hamileyim.onemli olan kalitesi kesinlikle sakın takılma bu konuya....

Az diye düşünme bende iki adet çıktı ve şuan 7 haftalik hamileyim.onemli olan kalitesi kesinlikle sakın takılma bu konuya....
Ahhh nasıl iyi geldi bunu duymak Az önce aradılar, toplanan 4 yumurtadan 3 tanesi döllendi diye bilgi verdiler. Allahımmmm nasıl heyecanlı bir süreçmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…