Transferden önceki adetinde başlıyorsun canım ilaçlara, şeyma hanım 3 aya kadar takip ediyor sonrası için farklı bir dr ile devam etmek durumundasınBir şey sormak istiyorum, ben Klomen ve Oxitide+Ovitrelle kullandım OPU öncesi. İşlemden sonra transfere kadar mütemadiyen ilaç kullanmaya devam edecek miyim? Yoksa transferden sonra mı ilaç kullanacağım? İlaçsız bir dönem var mı?
Amin canım hepimiz için hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar olsun inşallahAramıza hoşgeldinGüzel haberlerini almayı bekliyoruz Bende araştırdım epey ve sonunda Şeyma Hocayla girdim bu sürece, umarım hepimiz için iyi olur.
Maşallah Rabbim sağ salim hayırla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar ben 37 yasindayim ilk transferim ve seyma hocayla tuttu allaha sukur o yuzden umudunuzu kaybetmeyin
Bende dekortu kesti.prograf kutu bitince dedi.progynova,duphaston,progestan fitil,folik asit.bir gun oksapar bir gun asprn dedi.Yok bana ekstra bi ilaç vermedi suan sadece estrofem duphaston progestan fitil oksapar ve folik asit kullanıyorum
Aa doğuma kadar takip etmiyor demek Şeyma HocaTransferden önceki adetinde başlıyorsun canım ilaçlara, şeyma hanım 3 aya kadar takip ediyor sonrası için farklı bir dr ile devam etmek durumundasın
Hepsi sağlıklıdır, güzel enerjiler gönder yumurtalarına kuzuAmin canım hepimiz için hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar olsun inşallahbenim de haftaya OPU olacak nasipse. Pcos olduğumdan şuan yumurta fazla ama kaliteli ve sağlıklıdırlar inşallah
Benimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladımc
Kan sulandirici ignemi oluyon sadece ve ne kadar aralikla hap kullanmiuon galibaBenimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladım
İki günde bir oksapar sadeceKan sulandirici ignemi oluyon sadece ve ne kadar aralikla hap kullanmiuon galiba
Eğer izmitteysen yine konakta erkan türköz var ben ona devam edicem çok iyi dr durAa doğuma kadar takip etmiyor demek Şeyma HocaYine deli gibi doktor arayışları başlayacak desenize ilk adetten sonra başlayacaksak epey uzun süre ilaç kullanacağız demekki.. Bende 1-2 haftayla kurtarırız diye ümit etmiştim
Erkan beye cok tanidigim gitti evet iyi doktor ama bana biraz labuali geliyor.ben firdevs hocaya gittim dusunurseniz tavsiye ederimEğer izmitteysen yine konakta erkan türköz var ben ona devam edicem çok iyi dr dur
Yumurta sayısının önemli olmadığını söylüyorlar önemli olan kaliteli sağlıklı olması. Tek yumurtayla bile gebelik yakalayanlar varmış. Olanların kaliteli ve sağlıklı olduğunu umalım hayırlı sonuçlar olsunKızlar selam,
bugün OPU oldum ama sadece 4 yumurta toplanabildi. Çok az değil mi
Sıkma canını kötü değil hem iğne ile değil klomenle gelişti bu yumurtalar gayet normal önemli olan kalitesi umarım hepsi çok güzel embriyo olurKızlar selam,
bugün OPU oldum ama sadece 4 yumurta toplanabildi. Çok az değil mi
Kuzu OPU çok kolay geçti, uyudum uyandım hopp bitti, ilk çıktığımda sol yumurta tarafımda çok hafif ağrı vardı ama hastaneden çıkana kadar o da geçti. Yalnız narkoz beni sersemletti gözümü açamıyorum uyukluyorum sürekliYumurta sayısının önemli olmadığını söylüyorlar önemli olan kaliteli sağlıklı olması. Tek yumurtayla bile gebelik yakalayanlar varmış. Olanların kaliteli ve sağlıklı olduğunu umalım hayırlı sonuçlar olsun
Benim de haftaya OPU. Nasıl geçti ağrın var mı?
Oh ne güzel vakit bulmuşken uyu işteKuzu OPU çok kolay geçti, uyudum uyandım hopp bitti, ilk çıktığımda sol yumurta tarafımda çok hafif ağrı vardı ama hastaneden çıkana kadar o da geçti. Yalnız narkoz beni sersemletti gözümü açamıyorum uyukluyorum sürekli
Az diye düşünme bende iki adet çıktı ve şuan 7 haftalik hamileyim.onemli olan kalitesi kesinlikle sakın takılma bu konuya....Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. İğneyle büyütülse daha mı çok yumurta oluşurdu acaba? Hemşireye yumurta çok az dedim ama kaliteli yumurtalar hepsi sayıya takılma dedi. İnşaallah son güne kadar dayanırlar
Doğru diyorsun canım inşaallahhhhhOh ne güzel vakit bulmuşken uyu işte
Seneye uyutmayan olur belki
Ahhh nasıl iyi geldi bunu duymakAz diye düşünme bende iki adet çıktı ve şuan 7 haftalik hamileyim.onemli olan kalitesi kesinlikle sakın takılma bu konuya....