Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Benimde oldu endise etme bir gun surdu progestan igne kullandim 3 gun gecti.senin ne kadar surdu.kan sulandiriciyi kesti o zaman simdi bugun tekrar devam edicem
Benimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladım

6+5 bugün☺️bisey sorucam siz progestana iki kez baslayip iki kez biraktiniz mi.ve sonrasinda yine aspirin bir oksapar mi bana bu sekilde solemisti

Progestanı hiç bırakmadım coraspini bıraktırdı oksaparda 2 günde 1
Progestan fitil değil iğneden bahsediyorum.kanama zamani3 gün kullandım sadece sizde mi ayniydi.simdi corasprin hic icmeyp oksaparmi yapiyorsun.ben sehir disindan oldugum icin bu hafta kontrole gidemicem o yuzden merak ettim

Progestan fitil değil iğneden bahsediyorum.kanama zamani3 gün kullandım sadece sizde mi ayniydi.simdi corasprin hic icmeyp oksaparmi yapiyorsun.ben sehir disindan oldugum icin bu hafta kontrole gidemicem o yuzden merak ettim
Progestan iğne hiç kullanmadım proluton iğneyi 5 günde bir vuruyorum corasprini bıraktırdı dr kullanma dedi

Hızlı bir kararla bugün konakta tedaviye başladım. Sonucu güzel olur inşallah 🤲🏻 süreç yıpratıcı ve uzun görünüyordu fakat şeyma hanımın açık anlatımıyla vakit kaybetmiyim dedim ☺️ Bugün iğnelere başladım. Bu ay yumurta toplama önümüzdeki ay transfer nasipse.1 ay yumurta dondurmayı önerdi. Sizlerin de dondurulmuş muydu?
Aramıza hoşgeldin 🤗 Güzel haberlerini almayı bekliyoruz 🥰 Bende araştırdım epey ve sonunda Şeyma Hocayla girdim bu sürece, umarım hepimiz için iyi olur.

Kızlar selamlar 🥰

Benim yumurtaları Klomenle besledik büyüttük, dün gece de çatlatma iğnelerini vurduk bakalım 😀 Yarın OPU var. İşlemden sonraki süreç sıkıntılı mı? OPU dan sonra en az 2 adet dönemi mi bekleniyor?

Ayyy kalp atışları, keseler aman Allahımmmm 🥰🥰 Kızlar harikasınız, bebişleriniz büyüyor içinizdeee 💕

Kızlar selamlar 🥰

Benim yumurtaları Klomenle besledik büyüttük, dün gece de çatlatma iğnelerini vurduk bakalım 😀 Yarın OPU var. İşlemden sonraki süreç sıkıntılı mı? OPU dan sonra en az 2 adet dönemi mi bekleniyor?
Hayırlısı olsun hakkınızda 🙏🏻 benim opu başka merkezde olmuştur 1 adet geçtikten sonra transfer olmustum

Hayırlısı olsun hakkınızda 🙏🏻 benim opu başka merkezde olmuştur 1 adet geçtikten sonra transfer olmustum
Teşekkür ederim 🤗 Ayy umarım benim de 1 regli döneminden sonra transfer olur, sürece başlayınca beklemek zorlaştı 😊 Yumurta takibi yaparken 7 yumurtayla başladık ama 5 e düştü, o durumda bile inanılmaz üzüldüm, kendime gelmem ertesi günü buldu.

Yok bana ekstra bi ilaç vermedi suan sadece estrofem duphaston progestan fitil oksapar ve folik asit kullanıyorum
Bir şey sormak istiyorum, ben Klomen ve Oxitide+Ovitrelle kullandım OPU öncesi. İşlemden sonra transfere kadar mütemadiyen ilaç kullanmaya devam edecek miyim? Yoksa transferden sonra mı ilaç kullanacağım? İlaçsız bir dönem var mı?

X