Canım kontrolde her şey yolunda görünüyor transfer için dedi ve söylediğin ilaçları verdi ama tam da transfer gününde tatile gideceğimiz için transferi 1 ay ertelemek durumunda kaldık. Gelecek ayki reglimin 5. günü tekrar kontrole gideceğimbugün folik asit coraspirin dekort cyloc prognava(ya da estrofem) başlatabilir
Aaa hayırlısı olsun canım inşallah siz hangi tarihi istiyorsanız ona göre olsun gönlünüzce tabikiCanım kontrolde her şey yolunda görünüyor transfer için dedi ve söylediğin ilaçları verdi ama tam da transfer gününde tatile gideceğimiz için transferi 1 ay ertelemek durumunda kaldık. Gelecek ayki reglimin 5. günü tekrar kontrole gideceğim
Kuzu bana kalsa tatile gitmeyeceğim, o kadar sabırsız ve heyecanlıyım yaniAaa hayırlısı olsun canım inşallah siz hangi tarihi istiyorsanız ona göre olsun gönlünüzce tabiki
Canımcım şansıma reglim 1-2 gün gecikti, şu an 5. günümdeyim ve hastanede Şeyma Hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorum
Aaa doğru diyorsun canım ödemeyi yaptıysanız artık elden gelen bir şey olmuyorKuzu bana kalsa tatile gitmeyeceğim, o kadar sabırsız ve heyecanlıyım yaniAma tatili çok önceden planlayıp ödemeyi de yapmıştık Neyse bu arada da ben bol bol doğal vitaminler kullanıp metabolizmamı güçlendireceğim, fırsat bu fırsat deyip Sen hangi aşamadasın şu an?
ay tüp bebek serüvenin pozitifle son bulsun inşallah. 2-3 güne belli olabilir belki idrardaAaa doğru diyorsun canım ödemeyi yaptıysanız artık elden gelen bir şey olmuyoraman dikkat et tatilde hastalık kapma bende transfer öncesi tatile gittim covid oldum transfere 2 gün kala iptal oldu aman diyim hastalık mı kaldı diyip geçme sen önlemini al benim bugün transferin 5. Günü kuzum çok şükür rabbimin izniyle inşallah pozitifi bekliyorum
Aşkında yarın 6. Günüm çift embriyo oldum etken idrar yapmak istiyorum ya da pazartesi 8. Günüm o zaman mı yapsam ?ay tüp bebek serüvenin pozitifle son bulsun inşallah. 2-3 güne belli olabilir belki idrarda
Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi vurulmuyorsa bakabilirsin. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişse pozitif olabiliyormuş. 6 erken biliyorsun negatif de çıksa üzülmeyeceksen yap benceAşkında yarın 6. Günüm çift embriyo oldum etken idrar yapmak istiyorum ya da pazartesi 8. Günüm o zaman mı yapsam ?ilk denemem de 8. Gün idrarda pozitif görmüştüm tek embriyoyu
Evet erken aşkında dondurulmuş transfer oldum zaten çok kararsızım ama negatif olsa da üzülmem çünkü çok erken yani asıl test günümden 4 gün önceDondurulmuş transferde çatlatma iğnesi vurulmuyorsa bakabilirsin. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişse pozitif olabiliyormuş. 6 erken biliyorsun negatif de çıksa üzülmeyeceksen yap bence
Ben de olsam dayanamazdım muhtemelenEvet erken aşkında dondurulmuş transfer oldum zaten çok kararsızım ama negatif olsa da üzülmem çünkü çok erken yani asıl test günümden 4 gün önce
Tamam canım veririm mutlakaBen de olsam dayanamazdım muhtemelenyaparsan haber ver merak ettiim
Hap vs kullanmiyormusun peki ya da fitilİki günde bir oksapar sadece
Duphaston estrofem folik ve Oksapar kullanıyorum bide fitilHap vs kullanmiyormusun peki ya da fitil
Yaa muhtemelen aynı anda bekliyorduk bende dün o saatlerde oradaydımCanımcım şansıma reglim 1-2 gün gecikti, şu an 5. günümdeyim ve hastanede Şeyma Hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorum
Transfer olmuş muydun canım sen olduysan kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ne zaman olmuştun :)Duphaston estrofem folik ve Oksapar kullanıyorum bide fitil
Bugün 6. Günüm çift transfer idrarda pozitif rabbimin izniyle şükürler olsunBen de olsam dayanamazdım muhtemelenyaparsan haber ver merak ettiim
Ayyy çok sevindiimm. Tek mi çift mi bakalımBugün 6. Günüm çift transfer idrarda pozitif rabbimin izniyle şükürler olsun❤
5. Gün çift embriyo çok şükür pozitifi gördümTransfer olmuş muydun canım sen olduysan kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ne zaman olmuştun :)