YazarımBen kendimi ilaci birakicam diye sartlamistim o yuzden sen sartlama daha bilincli olursun diye yazdim.Biraz uzun bir seruvenimiz olucak ama degicek insallah.Pazartesi gittiginde yaz bakalim bende merak edeeim
İlk muayne alttan canım.kalp atisinda rutine donuluyor
Teşekkür ederimİlk muayne alttan canım.kalp atisinda rutine donuluyor
Selaammm gittim bendeeİlk muayne alttan canım.kalp atisinda rutine donuluyor
Yaaa cok sevindim hayirli olsun.10 gun sonra mi kalp atisi.Bana 14 gun demistiSelaammm gittim bendeekese göründü çok şükür benimde tek kese 10 gün sonrada kalp atışına gidicem.
Ama ben senden 3 gün sonra gittim ya normaldir bence aslında aramızda 1 gün vardı transferdeYaaa cok sevindim hayirli olsun.10 gun sonra mi kalp atisi.Bana 14 gun demisti
Ben çok memnun kaldım mutlaka görüşünMerhabalar ben de pcos hastasıyım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. Kocaeli’de çok alternatif de yok. Umuttepe’de aşılama oldum ve psikolojik olarak yordu. Mahremiyet eksikliği vardı ve üstüne ilgi, tavır hoş değildi. Konak hastanesine de emin olamıyordum mesajlarınız biraz cesaretlendirdigörüşmeye gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Görüşeceğim inşallahBen çok memnun kaldım mutlaka görüşün
Ben baştan başlamadım başka bi yerden embriyo taşıdığım için sadece embriyo transfer ücreti ödedim oda 14bindi ilaçlar devletin karşıladığı ilaçlardan yazıyor dr ondan dolayı ben gidip aynılarını devlet hastanesinde dra yazdırdım eczaneyede sadece fark ödedim o yüzden çok maliyetli olmadı. İlk tüp bebeği bahçecide yapmıştım onların verdiği ilaçlar falan hep özeldi 80 bini bulmuştu 2022 fiyatıylaGörüşeceğim inşallah
Ücretler konusunda bilginiz var mı? İlaçlar kişiden kişiye değişiyormuş sizin ne kadar tuttu toplam
Bahçeciyle de görüştüm ama içime sinmedi niyeyse. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Çok teşekkürler bilgilendirme içinBen baştan başlamadım başka bi yerden embriyo taşıdığım için sadece embriyo transfer ücreti ödedim oda 14bindi ilaçlar devletin karşıladığı ilaçlardan yazıyor dr ondan dolayı ben gidip aynılarını devlet hastanesinde dra yazdırdım eczaneyede sadece fark ödedim o yüzden çok maliyetli olmadı. İlk tüp bebeği bahçecide yapmıştım onların verdiği ilaçlar falan hep özeldi 80 bini bulmuştu 2022 fiyatıyla
Benim dondurulmuştu hakkında hayırlısı olsun inşallahhhHızlı bir kararla bugün konakta tedaviye başladım. Sonucu güzel olur inşallahsüreç yıpratıcı ve uzun görünüyordu fakat şeyma hanımın açık anlatımıyla vakit kaybetmiyim dedim Bugün iğnelere başladım. Bu ay yumurta toplama önümüzdeki ay transfer nasipse.1 ay yumurta dondurmayı önerdi. Sizlerin de dondurulmuş muydu?
Pcos var 27 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır gebelik oluşmadı hiç. Bitkisel tedaviler, hap iğne ve aşılama tedavisi oldu fakat negatif sonuçlandı. Artık bu yola başvuralım dedik. Amiin hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip olsunBenim dondurulmuştu hakkında hayırlısı olsun inşallahhhkaç yaşındasın neden kaynaklı olmamıştı gebelik
Benimde pcos 28 yaşındayım bende Allah gönlümüze göre verir umarımPcos var 27 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır gebelik oluşmadı hiç. Bitkisel tedaviler, hap iğne ve aşılama tedavisi oldu fakat negatif sonuçlandı. Artık bu yola başvuralım dedik. Amiin hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip olsun
Amiin inşallaahBenimde pcos 28 yaşındayım bende Allah gönlümüze göre verir umarım