Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Ben kendimi ilaci birakicam diye sartlamistim o yuzden sen sartlama daha bilincli olursun diye yazdim.Biraz uzun bir seruvenimiz olucak ama degicek insallah.Pazartesi gittiginde yaz bakalim bende merak edeeim
Yazarım ilaçlar yaklaşık 12. Haftaya kadar diye biliyorum ama hepsi değil sanırım. Bişey daha sorucam alttan mı baktı yoksa karnından mı göründü kese

Himm evet ben aceleci davrandim biraz.ama yinede gün fazla benim ya9 haziran kese 23 haziran kalp atisi fazla geldi bana.

Merhabalar ben de pcos hastasıyım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. Kocaeli’de çok alternatif de yok. Umuttepe’de aşılama oldum ve psikolojik olarak yordu. Mahremiyet eksikliği vardı ve üstüne ilgi, tavır hoş değildi. Konak hastanesine de emin olamıyordum mesajlarınız biraz cesaretlendirdi görüşmeye gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben çok memnun kaldım mutlaka görüşün

Görüşeceğim inşallah
Ücretler konusunda bilginiz var mı? İlaçlar kişiden kişiye değişiyormuş sizin ne kadar tuttu toplam
Ben baştan başlamadım başka bi yerden embriyo taşıdığım için sadece embriyo transfer ücreti ödedim oda 14bindi ilaçlar devletin karşıladığı ilaçlardan yazıyor dr ondan dolayı ben gidip aynılarını devlet hastanesinde dra yazdırdım eczaneyede sadece fark ödedim o yüzden çok maliyetli olmadı. İlk tüp bebeği bahçecide yapmıştım onların verdiği ilaçlar falan hep özeldi 80 bini bulmuştu 2022 fiyatıyla

Bahçeciyle de görüştüm ama içime sinmedi niyeyse. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Çok teşekkürler bilgilendirme için

Hızlı bir kararla bugün konakta tedaviye başladım. Sonucu güzel olur inşallah süreç yıpratıcı ve uzun görünüyordu fakat şeyma hanımın açık anlatımıyla vakit kaybetmiyim dedim Bugün iğnelere başladım. Bu ay yumurta toplama önümüzdeki ay transfer nasipse.1 ay yumurta dondurmayı önerdi. Sizlerin de dondurulmuş muydu?

Benim dondurulmuştu hakkında hayırlısı olsun inşallahhh kaç yaşındasın neden kaynaklı olmamıştı gebelik

Benim dondurulmuştu hakkında hayırlısı olsun inşallahhh kaç yaşındasın neden kaynaklı olmamıştı gebelik
Pcos var 27 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır gebelik oluşmadı hiç. Bitkisel tedaviler, hap iğne ve aşılama tedavisi oldu fakat negatif sonuçlandı. Artık bu yola başvuralım dedik. Amiin hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip olsun

Benimde pcos 28 yaşındayım bende Allah gönlümüze göre verir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…