Maşallah canım çok iyiAhhh nasıl iyi geldi bunu duymakAz önce aradılar, toplanan 4 yumurtadan 3 tanesi döllendi diye bilgi verdiler. Allahımmmm nasıl heyecanlı bir süreçmişşşş
Kalitelerini 5-6 abc şeklinde sayı ve harfle belirtiyorlar ama ben de bilgi sahibi değilim kalitelerin ne anlama geldiğiyle ilgiliBugün embriyolarımızın 3. günü, dördüde döllendi fakat orta kalitedeymişler. Bu çok olumsuz bir durum mu kızlar?
Ben daha önce üniversitede aşılama oldum. Kontrolüm bayrama denk gelmişti ve tüp bebek kısmı açıktı hastanenin öğlene kadar hizmet veriyordu. Özelde ilk deneyimim ama açık olacağını tahmin ediyorum transferi, opu’su bu tarihe denk gelen olabilir en azından belli saatler arası açık olur belkiSelam kızlar,
5. güne 2 embriyomuz ulaştı sadece ve dün dondurdularRegl olunca arayın randevu oluşturalım dediler; fakat tam da bayram tatiline denk gelecek döngüm. Bu durumda süreç +1 regl dönemi daha uzar mı sizce?
Aa evet haklısınBen daha önce üniversitede aşılama oldum. Kontrolüm bayrama denk gelmişti ve tüp bebek kısmı açıktı hastanenin öğlene kadar hizmet veriyordu. Özelde ilk deneyimim ama açık olacağını tahmin ediyorum transferi, opu’su bu tarihe denk gelen olabilir en azından belli saatler arası açık olur belki
sonucunu güzel etsin RabbiimAa evet haklısınorta kalite 2 embriyo ile bir de bayrama reglim denk gelecekse filan diye bir an karalar bağladım Sağolasın
Aminn canım sağolasınsonucunu güzel etsin Rabbiim2 transfer mi olacak tek mi
2’si de tutsun çifte bayram olsun inşallahAminn canım sağolasınYaş 39 benim, muhtemelen çift transfer olur diye düşünüyorum.
Evet tek embriyoyla bile hamilelik yakalayanlar var. Moral bozmadan elimizden geleni yapalım gerisi nasipAyyyy okuyunca bile kalbim bir an çıktı yerinden geri girdi2 embriyo kalınca biraz moralim bozuldu ama olacağı varsa tek embriyo ile bile olur diye kendimi topladım kuzum..
Daha dün bir arkadaşımın negatif haberiyle yıkıldım da kuzum. Testten 1 gün önce konuştuğumuzda o kadar emindi ki tek embriyo olmasına rağmen, sonucu görünce inanılmaz üzüldü. Ben de 4 embriyodan 2 kalınca üzüntü üstüne hayal kırıklığı yaşamış oldum.Evet tek embriyoyla bile hamilelik yakalayanlar var. Moral bozmadan elimizden geleni yapalım gerisi nasip
Aynen öyleAmaaa sonra naaapmıyomuşuz asla üzülmüyomuşuzzz ve canım Allahıma güveniyomuşuzzzzz(Bu satırları okurken Sıla’nın napıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz şarkısının melodisi gelsin kulaklarınıza )
Canım ne yaptın bayram girdi araya gidebildin miSelam kızlar,
5. güne 2 embriyomuz ulaştı sadece ve dün dondurdularRegl olunca arayın randevu oluşturalım dediler; fakat tam da bayram tatiline denk gelecek döngüm. Bu durumda süreç +1 regl dönemi daha uzar mı sizce?
Canımcım şansıma reglim 1-2 gün gecikti, şu an 5. günümdeyim ve hastanede Şeyma Hocanın ameliyattan çıkmasını bekliyorumCanım ne yaptın bayram girdi araya gidebildin mi
Süper canım hadi rabbimin izniyle hayırlısıyla başla süreceKızlar şimdi bu muayene sonucunda iğneler, ilaçlar mı verilecek? Sürecin bundan sonrası nasıl olacak?