Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Kızlar iğneler sizin de çok acıtıyor mu?
Gonalf acımıyor ama pergoveris ve oxotide göbekten çok yaktı koldan yaptım sonrasında

Ben oxotide iğnesini kolumdan vuruldum, benim de canım yandı epey kuzum. Buz koydum sonrasında koluma şişmesin diye. Hemşire tavsiye etti.

Bugün embriyolarımızın 3. günü, dördüde döllendi fakat orta kalitedeymişler. Bu çok olumsuz bir durum mu kızlar?

Selam kızlar,

5. güne 2 embriyomuz ulaştı sadece ve dün dondurdular Regl olunca arayın randevu oluşturalım dediler; fakat tam da bayram tatiline denk gelecek döngüm. Bu durumda süreç +1 regl dönemi daha uzar mı sizce?

Ben daha önce üniversitede aşılama oldum. Kontrolüm bayrama denk gelmişti ve tüp bebek kısmı açıktı hastanenin öğlene kadar hizmet veriyordu. Özelde ilk deneyimim ama açık olacağını tahmin ediyorum transferi, opu’su bu tarihe denk gelen olabilir en azından belli saatler arası açık olur belki

Aa evet haklısın orta kalite 2 embriyo ile bir de bayrama reglim denk gelecekse filan diye bir an karalar bağladım Sağolasın

Ayyyy okuyunca bile kalbim bir an çıktı yerinden geri girdi 2 embriyo kalınca biraz moralim bozuldu ama olacağı varsa tek embriyo ile bile olur diye kendimi topladım kuzum..

Ayyyy okuyunca bile kalbim bir an çıktı yerinden geri girdi 2 embriyo kalınca biraz moralim bozuldu ama olacağı varsa tek embriyo ile bile olur diye kendimi topladım kuzum..
Evet tek embriyoyla bile hamilelik yakalayanlar var. Moral bozmadan elimizden geleni yapalım gerisi nasip

Evet tek embriyoyla bile hamilelik yakalayanlar var. Moral bozmadan elimizden geleni yapalım gerisi nasip
Daha dün bir arkadaşımın negatif haberiyle yıkıldım da kuzum. Testten 1 gün önce konuştuğumuzda o kadar emindi ki tek embriyo olmasına rağmen, sonucu görünce inanılmaz üzüldü. Ben de 4 embriyodan 2 kalınca üzüntü üstüne hayal kırıklığı yaşamış oldum.

Amaaa sonra naaapmıyomuşuz asla üzülmüyomuşuzzz ve canım Allahıma güveniyomuşuzzzzz (Bu satırları okurken Sıla’nın napıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz şarkısının melodisi gelsin kulaklarınıza )

Canım ne yaptın bayram girdi araya gidebildin mi

Kızlar şimdi bu muayene sonucunda iğneler, ilaçlar mı verilecek? Sürecin bundan sonrası nasıl olacak?

Kızlar şimdi bu muayene sonucunda iğneler, ilaçlar mı verilecek? Sürecin bundan sonrası nasıl olacak?
Süper canım hadi rabbimin izniyle hayırlısıyla başla sürece reglin 5. Günün de rahim kalınlığı ve belki e2 değerine bakar canım rahim şuan incedir büyük ihtimal 1 hafta sonra yine çağırır o zaman transfer tarihini netleştirir yine rahim ve e2 kana bakar sonra transfer günü gel der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…