Benimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladımBenimde oldu endise etme bir gun surdu progestan igne kullandim 3 gun gecti.senin ne kadar surdu.kan sulandiriciyi kesti o zaman simdi bugun tekrar devam edicem
Cok normal cok bende korkmistum ama gereksizmis.kac oldu sizin?Benimde çok uzun sürmedi bir gün sürdü bi keseyi görmeden oldu bide 2 gün önce falan oksaparı kestim bende bugun geri basladım
6+3deyimCok normal cok bende korkmistum ama gereksizmis.kac oldu sizin?
Senin kaçCok normal cok bende korkmistum ama gereksizmis.kac oldu sizin?
Progestanı hiç bırakmadım coraspini bıraktırdı oksaparda 2 günde 16+5 bugünbisey sorucam siz progestana iki kez baslayip iki kez biraktiniz mi.ve sonrasinda yine aspirin bir oksapar mi bana bu sekilde solemisti
Progestan fitil değil iğneden bahsediyorum.kanama zamani3 gün kullandım sadece sizde mi ayniydi.simdi corasprin hic icmeyp oksaparmi yapiyorsun.ben sehir disindan oldugum icin bu hafta kontrole gidemicem o yuzden merak ettimProgestanı hiç bırakmadım coraspini bıraktırdı oksaparda 2 günde 1
Progestan iğne hiç kullanmadım proluton iğneyi 5 günde bir vuruyorum corasprini bıraktırdı dr kullanma dediProgestan fitil değil iğneden bahsediyorum.kanama zamani3 gün kullandım sadece sizde mi ayniydi.simdi corasprin hic icmeyp oksaparmi yapiyorsun.ben sehir disindan oldugum icin bu hafta kontrole gidemicem o yuzden merak ettim
Aramıza hoşgeldinHızlı bir kararla bugün konakta tedaviye başladım. Sonucu güzel olur inşallahsüreç yıpratıcı ve uzun görünüyordu fakat şeyma hanımın açık anlatımıyla vakit kaybetmiyim dedim Bugün iğnelere başladım. Bu ay yumurta toplama önümüzdeki ay transfer nasipse.1 ay yumurta dondurmayı önerdi. Sizlerin de dondurulmuş muydu?
Kanama olunca bana progestan igne vermisti o yuzden sordum demek ki sana vermedi.evet ben izmitte yasamiyorum sehir disinden geliyorum hocayaProgestan iğne hiç kullanmadım proluton iğneyi 5 günde bir vuruyorum corasprini bıraktırdı dr kullanma dedi
Kizlar ben 37 yasindayim ilk transferim ve seyma hocayla tuttu allaha sukur o yuzden umudunuzu kaybetmeyinBenimde pcos 28 yaşındayım bende Allah gönlümüze göre verir umarım
Hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar selamlar
Benim yumurtaları Klomenle besledik büyüttük, dün gece de çatlatma iğnelerini vurduk bakalımYarın OPU var. İşlemden sonraki süreç sıkıntılı mı? OPU dan sonra en az 2 adet dönemi mi bekleniyor?
Yok bana ekstra bi ilaç vermedi suan sadece estrofem duphaston progestan fitil oksapar ve folik asit kullanıyorumKanama olunca bana progestan igne vermisti o yuzden sordum demek ki sana vermedi.evet ben izmitte yasamiyorum sehir disinden geliyorum hocaya
Teşekkür ederimHayırlısı olsun hakkınızdabenim opu başka merkezde olmuştur 1 adet geçtikten sonra transfer olmustum
Bir şey sormak istiyorum, ben Klomen ve Oxitide+Ovitrelle kullandım OPU öncesi. İşlemden sonra transfere kadar mütemadiyen ilaç kullanmaya devam edecek miyim? Yoksa transferden sonra mı ilaç kullanacağım? İlaçsız bir dönem var mı?Yok bana ekstra bi ilaç vermedi suan sadece estrofem duphaston progestan fitil oksapar ve folik asit kullanıyorum