Senin cikicagin gun ben yatis yapicam cok erken olmasaydi ugrardim yanina ama sabah 8de gelicemÇok şükürinşallah hemen atlatırsın ya valla bu halde hastalıkta zor
Benimkilerde orta kalite ama ilkte tuttuKızlar 5. Gün 4 embriyom donduruldu.
Orta kalitede sağlıklı embriyolar tutma şansı yüksek dendi.
6. Güne gelen olursa onunda bilgisini yarın vereceklermiş.
Hayırlısı bakalım
Benide 8de çağırdılar bakalım cok bekleticekler mi inşallah ilk sıradayızdırSenin cikicagin gun ben yatis yapicam cok erken olmasaydi ugrardim yanina ama sabah 8de gelicemseni kacta cagardilar.insallah cok beklemeyiz yq
Senden tecrube edinmis olucam bendeBenide 8de çağırdılar bakalım cok bekleticekler mi inşallah ilk sıradayızdır
Yok canım Şeyma hocada hiç duymadımBirde İntralipid serum tedavisi diye bir şey gördüm. Transfer gününden itibaren uygulanıyormuş tutunmasına yardımcı oluyormuş.
Bilen var mı kızlar
Erkan hoca genelde sabahları yapıyo ameliyatlarıSenden tecrube edinmis olucam bendehicte sormadim kac gibi alirsiniz diye
Ablam 08:30da dogurmustu erkan hocada kendimizi hazirlayalimErkan hoca genelde sabahları yapıyo ameliyatları
İnsallah ilk sefer de tutar benim de embriyolarım orta kalite ama 2 tane olduğu için tekrar toplama yapalım dedi Şeyma hoca tekrar ilaç kullanmaya başladım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaKızlar 5. Gün 4 embriyom donduruldu.
Orta kalitede sağlıklı embriyolar tutma şansı yüksek dendi.
6. Güne gelen olursa onunda bilgisini yarın vereceklermiş.
Hayırlısı bakalım
Ben olumlamaya inaniyorum o yuzden gercekten yeni gelen arkadaslar icin soyluyorum iyi dusunun iyi olsun aksini dusunmeyin ben hep o sekilde dusundum iki yumurtam toplandi ve hamileyim rabbim isterse tek yumurta ile bile olacaktir bunu bilinİnsallah ilk sefer de tutar benim de embriyolarım orta kalite ama 2 tane olduğu için tekrar toplama yapalım dedi Şeyma hoca tekrar ilaç kullanmaya başladım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Teşekkür ederim aynen bende hep olumlu düşünüyorum ilk sefer de olacağını düşünüyorum insallah tabiki öyle Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye düşünüyorumBen olumlamaya inaniyorum o yuzden gercekten yeni gelen arkadaslar icin soyluyorum iyi dusunun iyi olsun aksini dusunmeyin ben hep o sekilde dusundum iki yumurtam toplandi ve hamileyim rabbim isterse tek yumurta ile bile olacaktir bunu bilin
Ben varım 28+3’teyim
Uhh oda hemencecikmişAblam 08:30da dogurmustu erkan hocada kendimizi hazirlayalim
Yaaa sizinde cogu gitmis msallah unuttum benBen varım 28+3’teyim
Aynen o yuzden hic belli olmaz haberin olsunUhh oda hemencecikmiş
Amin amin inşallah beni biraz korku sardı nasıl olacak yapabilecekmiyim diyeAynen o yuzden hic belli olmaz haberin olsunsaglicakla gelsinlerde insallah
Kimler nerelerde doguruyor ole dusun.biz ameliyathanedemi yapamicaz ben bunlari dusunup sacmada olsa kendimi telkin ediyorum.ve ne zor yollardan gectik ilaclar igneler savaslar simdi ise en guzel kismindayiz bunu unutma...saatler sonra yavrucaklar kucagimizda olucakAmin amin inşallah beni biraz korku sardı nasıl olacak yapabilecekmiyim diye
Öyle tabi de ister istemez bi korku oluyo ben biraz paniğimdirKimler nerelerde doguruyor ole dusun.biz ameliyathanedemi yapamicaz ben bunlari dusunup sacmada olsa kendimi telkin ediyorum.ve ne zor yollardan gectik ilaclar igneler savaslar simdi ise en guzel kismindayiz bunu unutma...saatler sonra yavrucaklar kucagimizda olucak