Şeyma hoca yapacak canım Allahın izniyle inşallahsağol canım denerim bakarım. Senin doğumunu da Şeyma hanım mı yaptıracak
bu arada oradaki wc bile çok eski çok kötüydü. Kendimi 90lardaki devlet hastanelerinde hissettim
Hadi yabanada öyle olacakmış gibi geliyor nedense
Aa ne zaman bırakacaksın normalde 1 hafta öncesinde bıraktırıyorlar sankiHaftaya doğurucam hala kullanıyorum
Evet maalesef çok kötü. Kendimi hiç özel hastanede gibi hissetmiyorumŞeyma hoca yapacak canım Allahın izniyle inşallah
WC hastanın her yerinde kötü maalesef hiç de hijyenik gelmiyor bana ama diğer katlardansa tüp bebeğim içindeki daha az kullanılmıştır umuduyla yaşıyorum
Çarşamba doğum pazartesi son kez vurucamAa ne zaman bırakacaksın normalde 1 hafta öncesinde bıraktırıyorlar sanki
Eğer pıhtılaşman varsa doğuma kadar kullanırsın sendesağol canım denerim bakarım. Senin doğumunu da Şeyma hanım mı yaptıracak
bu arada oradaki wc bile çok eski çok kötüydü. Kendimi 90lardaki devlet hastanelerinde hissettim
Hadi yabanada öyle olacakmış gibi geliyor nedense
Sakın az toplandi diye dusunme benim daha onceden 4 yumurtam vardi dondurulmus onlari tasimistim ve burdada sadece iki yumurta cikmisti toplamda 6 yumurta dollendi ama 4 tanesi sadece 5. Gune gitti ve ilk transferde de allaha sukur olumlu oldu.yani onemli olan sayisi degil kalitesi sen iyi dusun iyi olsunAa evet bendim2 serum bitmesini ,kan verdim sonucu bekle derken akşama kadar hastanedeydim
Ne bileyim sayı çoktu birden 8 i döllendi deyince şaşırdım. Tabi önemli olan sağlıklı kaliteli embriyo olması
Adetime 15 gün var şimdi ama 10 güne adet olursun dedi. Adetle birlikte transfer hazırlığına başlarız. Adetin 18.-20. Günü trasnfer olur dedi.
Benimde kistlerim mevcut hatta ilk gittigimde seyma hoca acele etme dogal yolla dene deyip gonderdi.Daha sonra ben istegimle tekrar gittim ve herhangi bir kist tedavisi olmadan hamile kaldimMerhaba arkadaşlar bende Şeyma hanıma yarın randevum var
Bence pcos var pcos olup tüp bebek yaptırıp tutan var mı acaba ve doktor için yorumlarınız nedir
Pazartesi de bahçecikte randevum var emin olamıyorum
Ben Medical de 2 kere aşılama 2 kere Klomen ve 2 kere femerq tedavisi gördüm hepsi negatif tabi Bu süreç bile beni çok yordu psikolojik olarak bu sefer çok emin ilerlemek istiyorum.Benimde kistlerim mevcut hatta ilk gittigimde seyma hoca acele etme dogal yolla dene deyip gonderdi.Daha sonra ben istegimle tekrar gittim ve herhangi bir kist tedavisi olmadan hamile kaldimben aret kamere gittim meshur diye tam bir fiyaskoydu.neden dersen cok kalabalik sifir ilgi.amerikan hst gittim ve istanbulda bir cok yere daha ama seyma hoca icime sindi ve iyiki diyorum.tabiki tercih sizin icinize sinmesi doktorun yaklasimi cok onemli ben ilk seferinde sansli olanlardanim.
Bende pcos yok ama eş ve benim amh düşüklüğü nedeniyle manevi olarak daha da yorulmadan Şeyma hoca ile tüp bebek denedim başka hiç deneyimim başka yerde olmadı ama Şeyma hoca iyiki karşıma çıkmışMerhaba arkadaşlar bende Şeyma hanıma yarın randevum var
Bence pcos var pcos olup tüp bebek yaptırıp tutan var mı acaba ve doktor için yorumlarınız nedir
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah bende bu şekilde memnum kalıp tedavime başlarımBende pcos yok ama eş ve benim amh düşüklüğü nedeniyle manevi olarak daha da yorulmadan Şeyma hoca ile tüp bebek denedim başka hiç deneyimim başka yerde olmadı ama Şeyma hoca iyiki karşıma çıkmış
Cikolata kisti 2 adet ve amh dusuklugu vardı.Ben Medical de 2 kere aşılama 2 kere Klomen ve 2 kere femerq tedavisi gördüm hepsi negatif tabi Bu süreç bile beni çok yordu psikolojik olarak bu sefer çok emin ilerlemek istiyorum.
Kist derken polikistik over mi sizin de başka kist mi acaba ve yumurta toplama işlemi ve transfer süreci kaç ay sürdü
Canım merhaba ben yeni görüyorum mesajları bence de sayı az değil benim de geçen ay opu oldu 4 tane toplandı iki tane döllendi 5. Güne geldiler donduruldular ama moralimi bozmadım olumsuz düşünmüyorum ilk sefer de olacağını düşünüyorum insallah bu ay transferim olacak sende olumlu düşün insallah ilk sefer de olur sağlıkla kucağımıza alırız
Pcosluyum ilk denemem bahçecide çok memnun kalmadım aşırı paracılar ve verdikleri ilaçlar hep özel çok ama çok para gidiyor orada ki transferim kimyasalla sonuclanmıstı. Oradaki embriyolarımı konağa tasıdım çok şükür tuttu şeyma hocanın yaklasımı cok güzel verdiği ilaçlar sgknın karsıladıgı ilaçlar bana sorarsan hiç bahçeciye gitme derimMerhaba arkadaşlar bende Şeyma hanıma yarın randevum var
İnşallah güzel bir odaya denk gelirsin. Dışardan bişey kabul etmemeleri çok saçma organizsyonda kabul etmiyolar benim tanıdıgım ücretsiz yapcakto kabul etmediler kendi kurdukları aman aman bişey değil onada 1250 istiyorlarHstye ulasamadim ablami gonderdim ve malesef odalar dolu zaten dediginiz gibi iki oda varmis.26ocak cikislar varmis ki biri sensin T tgcnc ama demis kadin ogleni bulur cikislar veya sarkabilir belli olmaz demis.fotografciyida sormuslar yerinde yokmus ama hasta kabuldeki kadin o sekilde video vs yapmiyorlar demis.yani ozel hst iki odasi var.disardan fotigrafci almiyor ama kendi video cekmiyor cok garip gercekten ya.eger o gun zaten kotu bir odaya alirlarsada kiyameti kopartirim yani para veriyoz ya reziliik
Bende normalde yaptiririm hst organizasyon mecbur diyordum disardan kabul etmedikleri icin.sonra yaptiklari masayi gorunce gercekten zevk meselesi ama bna gore kiroluk abidesi oldugu icin vazgectim.kendimiz suslucez balon vs cikolata falan yaptirdim bakalim oldugu kadar.İnşallah güzel bir odaya denk gelirsin. Dışardan bişey kabul etmemeleri çok saçma organizsyonda kabul etmiyolar benim tanıdıgım ücretsiz yapcakto kabul etmediler kendi kurdukları aman aman bişey değil onada 1250 istiyorlar
bahçeci evet çok pahalı bir yer bu yüzden de tereddütteyim bahçeci de hangi doktora gitmiştiniz acaba, ve Şeyma hoca ile kaç yumurta toplandı kaç ay sonra transfer yaptı kaç ayda bitirmiş oldunuzPcosluyum ilk denemem bahçecide çok memnun kalmadım aşırı paracılar ve verdikleri ilaçlar hep özel çok ama çok para gidiyor orada ki transferim kimyasalla sonuclanmıstı. Oradaki embriyolarımı konağa tasıdım çok şükür tuttu şeyma hocanın yaklasımı cok güzel verdiği ilaçlar sgknın karsıladıgı ilaçlar bana sorarsan hiç bahçeciye gitme derim
Benim yumurta toplama işlemlerm ve ilk transferim bahçecide oldu cem çelikti dr o baska hastaneye gitti sonra ben orada ki donmuş embriyolarımı taşıdım konağa transfer yaptı sadece şeyma hoca. Ama sana sunu söyliyim bahçecide dru sadece 10 saniye görüyosun oda muayene ederken geliyo hemen ultrasonla bakıyor gidiyor tüm bilgileri hemşireler asistanlar veriyor sorun olduğunda drla değil hemşirelerle iletişime geçiyosun ama konakta öyle değil şeyma hanımla uzun uzun istediğin şeyi konuşabiliyosun seni cok güzel rahatlatıyor. Yani ben açıkcası bahçeciye gittiğim için pişmanım tamam embriyolarım orada gelişti orada yapıldı en büyük işlem ama maddi olarak cok yıprattı ve dediğim gibi drla muhattap olamıyosun aslabahçeci evet çok pahalı bir yer bu yüzden de tereddütteyim bahçeci de hangi doktora gitmiştiniz acaba, ve Şeyma hoca ile kaç yumurta toplandı kaç ay sonra transfer yaptı kaç ayda bitirmiş oldunuz
Doktorla muhatap olamama bunu çok okudum ilk görüşmede çok güzel anlatıyorlarmış daha sonra sizin dediğiniz gibi öğleden sonra görüşmem var Şeyma hocayla galiba sizin de bu yorumunuz üzerine Şeyma hocayı kabul edeceğimBenim yumurta toplama işlemlerm ve ilk transferim bahçecide oldu cem çelikti dr o baska hastaneye gitti sonra ben orada ki donmuş embriyolarımı taşıdım konağa transfer yaptı sadece şeyma hoca. Ama sana sunu söyliyim bahçecide dru sadece 10 saniye görüyosun oda muayene ederken geliyo hemen ultrasonla bakıyor gidiyor tüm bilgileri hemşireler asistanlar veriyor sorun olduğunda drla değil hemşirelerle iletişime geçiyosun ama konakta öyle değil şeyma hanımla uzun uzun istediğin şeyi konuşabiliyosun seni cok güzel rahatlatıyor. Yani ben açıkcası bahçeciye gittiğim için pişmanım tamam embriyolarım orada gelişti orada yapıldı en büyük işlem ama maddi olarak cok yıprattı ve dediğim gibi drla muhattap olamıyosun asla