Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Kızlar 10:55 te doğumum oldu çocuk iyi ama solunum sıkıntımız olduğu için gözetim altına aldılar dualarınızı bekliyoruz
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıkla evinize çıkın inşallah Allah yardımcınız olsun

Hayirli olsun kuzum umarim hemencik solunum sikintisini atlatir bebisimiz iyi dusunelim.belki yarin geceye bile kalmaz ne diyor doktorlar neden olurmus
Valla erkan hoca bile sasırdı deli gibi bağırıyordu nasıl olmuş sıkıntı diye. Gebelikte cok ilaç kullanımıyla alakalı olabiliyormuş işte tam bilemiyoruz hala kuvezde antibiyotik tedavisine başlanmış muhtemelen 1 haftayı bulur diyorlar

Sağlığına kavusup kucagina alicaksin insallah dualarimiz seninlebende dünden beri hic hareket hissetmeyince bugün hstnin yolunu tuttuk neyseki hersey yolundaymis.sadece bir haftadir hic kilo almamis sanirim grip bizim bebeyide etkiledi.Bakalim hala iyilesmedim cuma gunu biz neler yasicaz.Sen nasilsin peki sagligin iyi mi senin?

Ben iyiyim çok şükür gazımı falan cıkardım yürüyüş yaparken bi süre sonra biraz sızlıyor sonra geçiyor sütüm gelmedi bide durumlar bende bu şekilde

Ben iyiyim çok şükür gazımı falan cıkardım yürüyüş yaparken bi süre sonra biraz sızlıyor sonra geçiyor sütüm gelmedi bide durumlar bende bu şekilde

Gelir inşallah cok dert etme tek sorun bu olsun diyelim.Sezeryanda gunler sonrada olabiliyor.Tup bebegin cefalari malesef var işte ama şole dusunelim 38. Haftaya kadar saglikla geldik.Yogun bakim surecide hemencik gecer inaniyorum.Konakda sanirim bu konuda epey basarili

Baya büyüktü bebek yoğun bakımı umarım kısa sürede atlatırız

Tansiyonumu düşürmek için alfamed tansiyon ilacına başladım canım çok şükür düşük şuan bu gecede yatışı uzattılar hastanedeyim sabah çıkıcam inşallah 4 gün sonra yine bir bebek hala kilo almadıysa doğuma alacaklar riske atmamak için
Dün 3 doz ciğer geliştirici bugün 24. Saatte kalan son 3 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı önlem amaçlı Allahın izniyle tedbirleri alıyorlar sadece bebekler hareketsiz ama nst iyi çıkıyor çok şükür 32. Haftadayız ikizlerde zaten Şeyma hoca iyi bile geldik 34 olsa iyi olurdu ama bakıcaz pazartesi belli olacak inşallah durum

Canım benimde yüksek tansiyonum var alfameti 9. Haftadan beri kullanıyorum o baya düzenliyor. İnşallah gelişimleri ilerler biraz daha dayanırsınız

Gozlem altindasin ve hersey iyi olucak insallahhepimiz rahat bir nefes alicaz buna inanalim.Bebelerimiz gucludur bizi mutlu edicekler...

Canım benimde yüksek tansiyonum var alfameti 9. Haftadan beri kullanıyorum o baya düzenliyor. İnşallah gelişimleri ilerler biraz daha dayanırsınız
Aa canım sende mi kullandın hemde senin baya olmuş kullanmaya başlayalı bana bir de yanında oksapar başlattılar bebeğe kan akımı gitsin diye bakalım ikisi işe yarar inşallah pazartesiye kadar

Gozlem altindasin ve hersey iyi olucak insallahhepimiz rahat bir nefes alicaz buna inanalim.Bebelerimiz gucludur bizi mutlu edicekler...
Aynen gözlem altında olmak beni 2 gün rahatlattı canım çok şükür az kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…