Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Bende normalde yaptiririm hst organizasyon mecbur diyordum disardan kabul etmedikleri icin.sonra yaptiklari masayi gorunce gercekten zevk meselesi ama bna gore kiroluk abidesi oldugu icin vazgectim.kendimiz suslucez balon vs cikolata falan yaptirdim bakalim oldugu kadar.
2010lardan kalma bişey gerçekten

Doktorla muhatap olamama bunu çok okudum ilk görüşmede çok güzel anlatıyorlarmış daha sonra sizin dediğiniz gibi öğleden sonra görüşmem var Şeyma hocayla galiba sizin de bu yorumunuz üzerine Şeyma hocayı kabul edeceğim
Nasip meselesi bu işler tabiki ama iki yeride göz önüne alacak olursak konak diyorum birde istanbul git gelde cok yoruyor ben bahçecide 2022 yılında paket fiyatı olarak 24000₺ olarak başlamıştım ilaçlarla hadi 40000 olsun demiştik ama ne görelim verdikleri ilaçlar o kadar pahalı ki 100000e mal oldu orası bize 2022de şuan bu senenin fiyatlarını düşünemiyorum 3e katlamıştır herhalde

Nasip meselesi bu işler tabiki ama iki yeride göz önüne alacak olursak konak diyorum birde istanbul git gelde cok yoruyor ben bahçecide 2022 yılında paket fiyatı olarak 24000₺ olarak başlamıştım ilaçlarla hadi 40000 olsun demiştik ama ne görelim verdikleri ilaçlar o kadar pahalı ki 100000e mal oldu orası bize 2022de şuan bu senenin fiyatlarını düşünemiyorum 3e katlamıştır herhalde
Bahçeciden vazgeçtim Şeyma hoca ile başlayacağım ama diğer ay başlayacak aşılama yeni olduğum için 1 ay dinlenme süresi verdi
İnşallah bende burada güzel şeyler paylaşırım sizinle

Bahçeciden vazgeçtim Şeyma hoca ile başlayacağım ama diğer ay başlayacak aşılama yeni olduğum için 1 ay dinlenme süresi verdi
İnşallah bende burada güzel şeyler paylaşırım sizinle
Ben de pcos’um canım bahçeciyle konak arasında kalmıştım. Sadece bilgi almak için aramıştım bahçeciyi sonra 2 kere aradılar karar verdiniz mi diye. Bu hoşuma gitmemişti şeyma hanımdan memnun kaldım. En nihayetinde nasip işi. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin. Yakın yerde olması maddi manevi rahatlatıyor

Ben de pcos’um canım bahçeciyle konak arasında kalmıştım. Sadece bilgi almak için aramıştım bahçeciyi sonra 2 kere aradılar karar verdiniz mi diye. Bu hoşuma gitmemişti şeyma hanımdan memnun kaldım. En nihayetinde nasip işi. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin. Yakın yerde olması maddi manevi rahatlatıyor
Kaç yumurtanız toplandı acaba tüp bebekten önce aşılama denediniz mi ve yumurta toplama transfer kaç ay sürdü

Kaç yumurtanız toplandı acaba tüp bebekten önce aşılama denediniz mi ve yumurta toplama transfer kaç ay sürdü
24’tü galiba tam hatırlamıyorum 15’i falan döllenmişti. Net sayıları hatırlamıyorum 5. Güne ulaşan 10 taneydi galiba. 1 kez aşılama denedim düşük ihtimal olduğundan direk tüpe geçtik.

Adetle ilaçlara başlayıp olgunluğa ulaşınca toplandı. Sonra adet olduktan sonraki dönemde transfer oldu. Toplam 1.5 ay içinde bitiyor

24’tü galiba tam hatırlamıyorum 15’i falan döllenmişti. Net sayıları hatırlamıyorum 5. Güne ulaşan 10 taneydi galiba. 1 kez aşılama denedim düşük ihtimal olduğundan direk tüpe geçtik.

Adetle ilaçlara başlayıp olgunluğa ulaşınca toplandı. Sonra adet olduktan sonraki dönemde transfer oldu. Toplam 1.5 ay içinde bitiyor
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
İnşallah bende böyle güzel sonuçlar alırım

Merhaba arkadaşlar bende Şeyma hanıma yarın randevum var
Bence pcos var pcos olup tüp bebek yaptırıp tutan var mı acaba ve doktor için yorumlarınız nedir
Pazartesi de bahçecikte randevum var emin olamıyorum
Ben pcos’um hemde ileri derece de 🥲 Şeyma hanımı çok araştırıp gittim ve ilk denemede tuttu. Hem benim şansım hem onun iyi değerlendirmesi ☺️ asla paracı davranmadılar hastane olarak başka yerlerle de görüştüm bahçeci vs ama içime sinen konak oldu. Eğer içinize sinerse şahsen ben memnun ayrıldım hastaneden ☺️

Ben pcos’um hemde ileri derece de 🥲 Şeyma hanımı çok araştırıp gittim ve ilk denemede tuttu. Hem benim şansım hem onun iyi değerlendirmesi ☺️ asla paracı davranmadılar hastane olarak başka yerlerle de görüştüm bahçeci vs ama içime sinen konak oldu. Eğer içinize sinerse şahsen ben memnun ayrıldım hastaneden ☺️
Şeyma hoca ile cuma görüştüm içime sindi benim de bahçecikten vazgeçtim,
Peki sizin kaç yumurta oluştu kaçıncı gün embrosuyu ile transfer oldunuz ve yumurta toplama transfer ne kadar sürede tamamlandı ve ilerici derece pcos derken Amh ınız kaçtı çok soru sordum kusura bakmayın

Şeyma hoca ile cuma görüştüm içime sindi benim de bahçecikten vazgeçtim,
Peki sizin kaç yumurta oluştu kaçıncı gün embrosuyu ile transfer oldunuz ve yumurta toplama transfer ne kadar sürede tamamlandı ve ilerici derece pcos derken Amh ınız kaçtı çok soru sordum kusura bakmayın
Benim yumurta sayım çoktu amh 11’di. 55-60 yumurtam vardı görünen 25 tanesi toplandı 5 tanesi 5. Güne ulaştı 2 tanesi 6. Gün oldu. Beşinci gün embriyolarından biri transfer edildi tek olarak, diğerleri 2-2 donduruldu. Yani bir sonraki transferimde 2 embriyo transfer edilecek. Kasım ayının başında başladık yumurta geliştirmeye 12-15 gün sürdü toplandı. Sonra 10 güne regl oldum. Regl ile beraber transfer için rahim hazırlığına başladık ve aralık ayının 20’sinde transfer oldum ☺️

Benim yumurta sayım çoktu amh 11’di. 55-60 yumurtam vardı görünen 25 tanesi toplandı 5 tanesi 5. Güne ulaştı 2 tanesi 6. Gün oldu. Beşinci gün embriyolarından biri transfer edildi tek olarak, diğerleri 2-2 donduruldu. Yani bir sonraki transferimde 2 embriyo transfer edilecek. Kasım ayının başında başladık yumurta geliştirmeye 12-15 gün sürdü toplandı. Sonra 10 güne regl oldum. Regl ile beraber transfer için rahim hazırlığına başladık ve aralık ayının 20’sinde transfer oldum ☺️
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻
Peki aranızda tüp bebek için rapor alan oldu mu benim 2 negatif aşılamam var rapor alabileceğimi söylediler ama 1 aya yetişir mi

Birde transferden sonra ne kadar süre iğne hap kullanıyorsunuz araştırmalarım çok fazla ve artık vücudun morardığını söylüyorlar doğru mu

Birde transferden sonra ne kadar süre iğne hap kullanıyorsunuz araştırmalarım çok fazla ve artık vücudun morardığını söylüyorlar doğru mu
En az 12. Haftaya kadar kullanıyorsun ben kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar kullanıcam malesef morluk oluyor

Aşılamayı özelde yaptırdıysanız onu devlet saymıyor sanırım ama bazı hastaneler kendi bünyesinde kullanılmak üzere rapor çıkarıyor diye duymuştum. Yine de tam bilmiyorum. İlaçları genelde 12. Haftaya kadar devam ettiriyorlar yani düşük tehlikesi geçene kadar. Ama öğrenince kestiğini söyleyenleri de okudum. Tamamen sizin durumunuz ve doktorunuza bağlı bir durum. İlaçların bir çoğunu sgk belli oranda karşılıyor zaten bi kan sulandırıcı iğnemi karşılamıyordu bir de prograf diye bir ilaç kullanıyordum onları karşılamıyordu. Kan sulandırıcıya gebe kalınca rapor çıkarttı doktor. Tek ilaca tam ücret ödüyordum ama onu da bu hafta kestik çok şükür. Yani cüzi bir miktara bütün ilaçlarımı alıyorum artık ☺️ ve evet morluk oluyor. Çok damar patlattım 🙈 ama olsun değiyor en azından çektiklerime 🤍🩷

Bende griple savasiyorum hala ve bir yandan da uykusuzlukla😭sana yazarken aklima geldi şu başlığı açtığım gün dün gibiydi ve simdi sıraya dogumlarimizi konusuyoruz sukurler olsun🙏
Çok şükür🙏🏻 inşallah hemen atlatırsın ya valla bu halde hastalıkta zor

X