Ben izmitte oturuyorum canımkızlar izmitte oturan var mı aranızda
Derince bendekızlar izmitte oturan var mı aranızda
Yarın için sana şimdiden kolayliklar diliyorum.Stressiz,sikintisiz,en az agriyla saglicakla kavusursun insallah evladinaDerince bende
Amin inşallahYarın için sana şimdiden kolayliklar diliyorum.Stressiz,sikintisiz,en az agriyla saglicakla kavusursun insallah evladinadualarimiz seninle...
Canım nasılsın iyisiniz inşallahAmin inşallahçok teşekkür ederim darısı hepinize inşallah
Şimdi geldik hastaneye odayı zaten tutmuştum önce bekliyorum bakalımCanım nasılsın iyisiniz inşallah
Bende yüksek tansiyon preeklempsi şüphesiyle hastaneye yattım dün bugün Şeyma hoca bakacak nasipse çıkacağım
Odalar ful dolu zor yatış yaptılar minicik bir odaya buna da şükür dedik ciğer geliştirici yapıldı her ihtimale karşı
Doğum senin kaçtaydı yoksa oldu mu bile
32 ikiz canımŞimdi geldik hastaneye odayı zaten tutmuştum önce bekliyorum bakalım
Çok geçmiş olsun sanada kaç haftalık olmuştunuz
Amin canım benim cümlemizin inşallah32 ikiz canım
Ay çok heyecanlı sizin için Allahım sağlıkla kolaylıkla mutlulukla sevinçle kucağınıza almayı nasip etsin Allah yardımcınız olsun inşallah
Cok gecmis olsun umarim iyisinizdieCanım nasılsın iyisiniz inşallah
Bende yüksek tansiyon preeklempsi şüphesiyle hastaneye yattım dün bugün Şeyma hoca bakacak nasipse çıkacağım
Odalar ful dolu zor yatış yaptılar minicik bir odaya buna da şükür dedik ciğer geliştirici yapıldı her ihtimale karşı
Doğum senin kaçtaydı yoksa oldu mu bile
Guzel haberlerini bekliyoruzŞimdi geldik hastaneye odayı zaten tutmuştum önce bekliyorum bakalım
Çok geçmiş olsun sanada kaç haftalık olmuştunuz
Çok şükür iyiyiz tansiyon ilaçlarla durduruldu Şeyma hoca birazdan görüp durumu değerlendirecek nasipse bebeklerden biri 1 haftadır hiç kilo almamış önlem amaçlı ciğer geliştirici yaptıCok gecmis olsun umarim iyisinizdie
Sanirim ikizlerde hep olagan durumlar bunlar neyseki bununla gecmis bitmis olur insallah.odaniz cok mu kotu ya beni iyice gerdi bu oda konusu suitde bulamadik bakalim nasil bir odaya dusucemÇok şükür iyiyiz tansiyon ilaçlarla durduruldu Şeyma hoca birazdan görüp durumu değerlendirecek nasipse bebeklerden biri 1 haftadır hiç kilo almamış önlem amaçlı ciğer geliştirici yaptı
Canım valla dün yatış yaparken bile bize bi ton söylendiler geceliği özel sigortasız 5000 tl neyseki özelden geçtik biz ama sanki bedavaya yatış yapıyor gibi davrandı yatış birimi bi garipler herkese öyleleri normal ameliyatlara oda yok sizin ameliyat bitene kadar bi oda boşalır oraya alırız dedikleri oldu. Bizim 2. Katta doğum katındayım en güzeli 204 geniş çok güzel ben 206 dayım çok küçük eşim gece zor yattı refakatçi yer yok yani önceden 204 de kaldım o oda müthişSanirim ikizlerde hep olagan durumlar bunlar neyseki bununla gecmis bitmis olur insallah.odaniz cok mu kotu ya beni iyice gerdi bu oda konusu suitde bulamadik bakalim nasil bir odaya dusucem
206 bu kadar küçük düşün şu koktuğu zor yatak olarak sığdırdık refakatçi için. Ama bizim doğum değil diye küçüğe koymuş olabilirlerSanirim ikizlerde hep olagan durumlar bunlar neyseki bununla gecmis bitmis olur insallah.odaniz cok mu kotu ya beni iyice gerdi bu oda konusu suitde bulamadik bakalim nasil bir odaya dusucem
Canım valla dün yatış yaparken bile bize bi ton söylendiler geceliği özel sigortasız 5000 tl neyseki özelden geçtik biz ama sanki bedavaya yatış yapıyor gibi davrandı yatış birimi bi garipler herkese öyleleri normal ameliyatlara oda yok sizin ameliyat bitene kadar bi oda boşalır oraya alırız dedikleri oldu. Bizim 2. Katta doğum katındayım en güzeli 204 geniş çok güzel ben 206 dayım çok küçük eşim gece zor yattı refakatçi yer yok yani önceden 204 de kaldım o oda müthişbir de dün ben yatış olunca bu katta doğum yapan kadın tartıştı bize başka oda söylediniz küçücük odaya koydunuz yeni doğum yapmış insanız falan tartıştı haklı olarak o oda anlaşmamışlar başka odaya yatırmışlar kafını o sırada katta 2 oda boşaldı dediler bir anda nasıl olduysa neyse kadın ses çıkarınca hakkını arayınca 2 odadan birini seçin hemen geçirelim sizi dediler hakkını aramasa küçücük odada kalacaktı. İnşallah sende güzel bir odaya denk gel kafan rahat olsun
Bencede canım hayırlısıyla doğumu yapalım kaçalımYatis birimi ve asagidaki calisanlar zaten afedersin bi dovmedikleri kaliyor insanlari.bende kucuk bir odaya denk gelirsem kiyameti kopartirim zaten dunya kadr para veriyoruz.hst iyice gozumden dusmeye basladi.bebeginde yenidogan kontrollerini hic konakda baslatmayi dusunmuyorum.ilgi tip merkezini falan arastircam bide ben cunku allah kismet ederse ilk zaman sunnetde yaptirmak istiyorum o yuzden konakdan iş cikmaZ
Saglikla her birimiz cikalim insallahBencede canım hayırlısıyla doğumu yapalım kaçalım
Kızlar 10:55 te doğumum oldu çocuk iyi ama solunum sıkıntımız olduğu için gözetim altına aldılar dualarınızı bekliyoruz