Ayy senin adına sevindim arkadaşım geçmiş gitmiş olsunHerkesin belirtisi cok farkli ama ben nerdeyse 2 ay soyledigin gibiydim kolum kalkmadi hic hep yattim.Hocayada sormustum kullandigimiz ilaclar zaten agir gebelik gerceklesince daha cok agir geliyor bunyemize.insallah toparlarsin cok uzun surmez.ben 12. Hafta bitti acayip rahatladim.hic kusmadim basindan beri ama halsizlik bitti simdi fink finkgeziyorum gercekten 12den sonra şuan 18. Haftadayim acayip fark var
Ayyy evet canım yaa o grup seni zorlarBeni de dert aldı şimdiden. Haftaya başlıyor ve 4-6 yaş grubu benimki. bu halde başa çıkmam mümkün değil muhtemelen rapor alıcam
Aman aman haline şükret dostum6+3 um hala mide bulantısı başlamadıtahmini ne zaman başlar acaba çok fazla yiyorum biraz az yesem iyi olur çünkü
6. Hafta Sonuna doğru başladı benim ama emin ol kilo al sonra verirsin de bu şekilde olma6+3 um hala mide bulantısı başlamadıtahmini ne zaman başlar acaba çok fazla yiyorum biraz az yesem iyi olur çünkü
Evet devletteyim, ben de çocuklar öğretmen değiştirmesin ikide bir diye stres oluyorum ama bu şekilde de bir faydam olmayacakAyyy evet canım yaa o grup seni zorlarDevlette misin sen?Kurumlar bu rapor işinden hiç hoşlanmıyorlar gerçi öğretmen olarak bende. Çocuklar geri kalıyor ve sonra ritmi yakalamakta zorlanıyorum vicdan yapıyorum; ama seninkiler küçük grupmuş sen rahatça alabilirsin daha kolay toparlarsın
Kuzummm önce senEvet devletteyim, ben de çocuklar öğretmen değiştirmesin ikide bir diye stres oluyorum ama bu şekilde de bir faydam olmayacak
Ay bilmiyorum çok fazla yiyorum ya karnım doysa gözüm doymuyor niye böyle oldum anlamadım6. Hafta Sonuna doğru başladı benim ama emin ol kilo al sonra verirsin de bu şekilde olma
Ben aynen devam ediyorum canım kesmedi. Sadece proluton haftada 1 yapmıştı kesedeKalp atışından sonra hangi ilaçları kesiyorlardi kızlar şuan (duphaston,progestan ,cylc prog, folik asit oksapar, iki günde bir coraspirin ,5 günde bir prolutan ) bunları kullanıyorum
Benimde kesilmemişti 8. Hafta da sanırım prograf ve dekort kesmişlerdi diğerlerinin hepsi 12. Hafta da kesildiKalp atışından sonra hangi ilaçları kesiyorlardi kızlar şuan (duphaston,progestan ,cylc prog, folik asit oksapar, iki günde bir coraspirin ,5 günde bir prolutan ) bunları kullanıyorum
Aa kalp atışından sonra da bir iki tane keser diye düşünüyordum kalp atışından sonra ilaçları yazabiliyor mu Şeyma hoca yoksa başka bir yere mi yazdırmak gerekiyorBen aynen devam ediyorum canım kesmedi. Sadece proluton haftada 1 yapmıştı kesede
Prograf ve dekorttu kesti kese görülünce kalp atışından sonra da bir iki tane keser diye düşünmüştümBenimde kesilmemişti 8. Hafta da sanırım prograf ve dekort kesmişlerdi diğerlerinin hepsi 12. Hafta da kesildi
Evet ben de ücret ödedim ama 3 hafta içindeki sonraki randevu ücretsiz oluyo. Bana kalp atışından 2 buçuk hafta sonraya randevu verildi ücret ödemeyeceksiniz sonrakinde dediKalp atışını duyunca 1250 TL ödememiz gerekiyormus sizdede öyle mi oldu muayene ücreti alincakmis
Neden 2 buçuk haftaya verdi acabaEvet ben de ücret ödedim ama 3 hafta içindeki sonraki randevu ücretsiz oluyo. Bana kalp atışından 2 buçuk hafta sonraya randevu verildi ücret ödemeyeceksiniz sonrakinde dedi
Evet canım alttan bakarak muayene yapıyor o gün progestani kullanma sabah akşam iki tane birlikte kullanmanı söylüyor dekort ve prografi kesmişti keseden sonraSelam güzel anne adayları
Benim geçen hafta lekelenmem olmuştu, coraspine ara verdik, oksaparı 2 günde 1 e düşürdük ve kutu bitince prografı bırakacağım. Kese randevusunda başka ilaçları da bıraktırır mı diye umuyordum bendeBir de kızlar keseye vajinal muayene ile mi bakılıyordu?
Bilmiyorum yavaş yavaş aralıkları arttırıyor olabilirNeden 2 buçuk haftaya verdi acaba
Dekortu kesecek canım bir de. Bana da ilk vajinal baktı sonra karından daha iyi gözüktüSelam güzel anne adayları
Benim geçen hafta lekelenmem olmuştu, coraspine ara verdik, oksaparı 2 günde 1 e düşürdük ve kutu bitince prografı bırakacağım. Kese randevusunda başka ilaçları da bıraktırır mı diye umuyordum bendeBir de kızlar keseye vajinal muayene ile mi bakılıyordu?