- 17 Ağustos 2023
- 332
- 272
- 27
Hmm bakalm ben de inşallah kalp atışını duyarım sonra bakalm ne zaman cagircak benide 12 Eylüle de daha çok varBilmiyorum yavaş yavaş aralıkları arttırıyor olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm bakalm ben de inşallah kalp atışını duyarım sonra bakalm ne zaman cagircak benide 12 Eylüle de daha çok varBilmiyorum yavaş yavaş aralıkları arttırıyor olabilir
Aa iyi ki söyledin canım sağolasın o gün muayeneden sonra akşam 2 tane birden progestan kullanacağım dimi muayene öncesinde değil?Evet canım alttan bakarak muayene yapıyor o gün progestani kullanma sabah akşam iki tane birlikte kullanmanı söylüyor dekort ve prografi kesmişti keseden sonra
Ayyy kessin kessin, bu ilaçlar bir an önce bitsin bana çok ağır geliyor, sürekli uyukluyorum kızlar..Dekortu kesecek canım bir de. Bana da ilk vajinal baktı sonra karından daha iyi gözüktü
Evet evet sabah kullanmayacaksin akşam iki tane kullanicaksin hemşireye mesaj attım öyle dedi sabah alttan muayene olucaksin kullanma dediAa iyi ki söyledin canım sağolasın o gün muayeneden sonra akşam 2 tane birden progestan kullanacağım dimi muayene öncesinde değil?
Tamam canım sağolasınEvet evet sabah kullanmayacaksin akşam iki tane kullanicaksin hemşireye mesaj attım öyle dedi sabah alttan muayene olucaksin kullanma dedi
Evet kuzum genelde 6-7. haftalarda belirtiler başlıyormuş. Bendeki bitkinlik ilaçlardan anlaşılan.. Yalnız kendimde mikemmelll bir değişiklik hissediyorum, canım asla tatlı istemiyor ki ben bağımlıydım resmen Hadi bebeğim 9 ay tatlı yedirme annene diyorum5. Haftada kese gördüğümde de ben yiyordum baya canım iştahım açıktı benim belirtilerim o bulantı kusma mide yanma ağızda acı tat onlar hep 6. Hafta da merhaba dedi yani tabi kişiden kişiye değişir senin daha erken de başlayabilir hiç belirti de olmayabilir onu zaten anlarsın vücudun değişiyor eskiden böyle değildim sanki diyorsun bir yerde
Maşallah çok sevindim canım 2 hafta sonra kalp atışını da duymak nasip olsun inşallaahMerhabalar canım anne adaylarımmm
Bugün keseyi gördük çok şükür, tek kese gördük ki ben önceden rüyamda görmüştüm. Başka var mı bakalım sağa sola dedi doktor, yok hocam başka aramayın ben rüyamda gördüm dedim, yaa bu kadar eminsin yani dedi gülüştük Şükürler olsun tam 5. haftamız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor maşaallah dedi Şeyma Hoca. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi Ahhh şimdi 2 hafta nasıl geçecekkk Dekort ve prografı bıraktık, oksapar ve coraspin de dönüşümlü kullanılacak.. Sizler nasılsınız bakalım? Her şey yolunda mı?
Aminnn sağolasın canımcımMaşallah çok sevindim canım 2 hafta sonra kalp atışını da duymak nasip olsun inşallaah
Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim biz iyiyiz çok şükür benimde 10 gün var daha randevuya o 2 hafta geçmez şimdi heyecan merakMerhabalar canım anne adaylarımmm
Bugün keseyi gördük çok şükür, tek kese gördük ki ben önceden rüyamda görmüştüm. Başka var mı bakalım sağa sola dedi doktor, yok hocam başka aramayın ben rüyamda gördüm dedim, yaa bu kadar eminsin yani dedi gülüştük Şükürler olsun tam 5. haftamız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor maşaallah dedi Şeyma Hoca. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi Ahhh şimdi 2 hafta nasıl geçecekkk Dekort ve prografı bıraktık, oksapar ve coraspin de dönüşümlü kullanılacak.. Sizler nasılsınız bakalım? Her şey yolunda mı?
17+6dayız herşey yolunda şükürler olsun.Kızlar mide bulantısı,ağır gelen ilaçlar,sürekli uyku hali inanın kalıcı değil o günlerinizde gecicek.Ben ilk 3 ay kabus gibi kalkamiyordum yatakdan şimdi acısını çıkartiyorum hic dert etmeyin.Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun.Hepimiz maddi ve manevi zor yollardan geçtik o yüzden sabırla sürecimizin ilerlemesi için dua edicezMerhabalar canım anne adaylarımmm
Ayy inşallah ya bir yandan da belirtiler geçince aman kötü bir şey mi var diyor insan ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım 12. Hafta içindeyim bulantılarım bi azaldı yemediklerimi yemeye başladım gibi öğürmeler gidiyor gibi göğüslerim sadece şiş acı sızı yok sadece büyük diyorum bi sorun mu var yoksa 12. Hafta sonrası olmadı gereken mi bu kafayı yemem umarım17+6dayız herşey yolunda şükürler olsun.Kızlar mide bulantısı,ağır gelen ilaçlar,sürekli uyku hali inanın kalıcı değil o günlerinizde gecicek.Ben ilk 3 ay kabus gibi kalkamiyordum yatakdan şimdi acısını çıkartiyorum hic dert etmeyin.Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun.Hepimiz maddi ve manevi zor yollardan geçtik o yüzden sabırla sürecimizin ilerlemesi için dua edicez
Aminn sağolasın canım herkesinki sağlıkla kolaylıkla ilerlesin inşaallahSağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim biz iyiyiz çok şükür benimde 10 gün var daha randevuya o 2 hafta geçmez şimdi heyecan merak
Ahh kuzum bu umuda tutunuyorum şimdi çünkü dün toplantıda içim geçmişti Amaa dediğin gibi herşeye değer yeter ki Rabbim hayırla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin17+6dayız herşey yolunda şükürler olsun.Kızlar mide bulantısı,ağır gelen ilaçlar,sürekli uyku hali inanın kalıcı değil o günlerinizde gecicek.Ben ilk 3 ay kabus gibi kalkamiyordum yatakdan şimdi acısını çıkartiyorum hic dert etmeyin.Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun.Hepimiz maddi ve manevi zor yollardan geçtik o yüzden sabırla sürecimizin ilerlemesi için dua edicez
Sen 10 gün sonra cinsiyetini mi öğreneceksin yoksa canım?Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim biz iyiyiz çok şükür benimde 10 gün var daha randevuya o 2 hafta geçmez şimdi heyecan merak
Oyy evet çok merak ediyorum inşallah sağsalim görebilirimSen 10 gün sonra cinsiyetini mi öğreneceksin yoksa canım?
Ayyy çok heyecanlıııı Öğrenince bize de hemen haber ver lütfen canımmOyy evet çok merak ediyorum inşallah sağsalim görebilirim
İnşallah canım tabikiAyyy çok heyecanlıııı Öğrenince bize de hemen haber ver lütfen canımm
Çok şükür canım gözün aydın bende kalp atışı için bekliyorum bir haftası geçti kaldı bir hafta ama zaman gerçekten geçmek bilmiyor bende de dekort ve prografi kesmişti ama oksapar hergun coraspirin iki günde bir yaptiMerhabalar canım anne adaylarımmm
Yaa sorma hayatımın en uzun bekleme sürelerini yaşıyorum resmenÇok şükür canım gözün aydın bende kalp atışı için bekliyorum bir haftası geçti kaldı bir hafta ama zaman gerçekten geçmek bilmiyor bende de dekort ve prografi kesmişti ama oksapar hergun coraspirin iki günde bir yapti