Bugünden hiç bişey yiyesim yok niyeyse daha doğrusu tek olduğum için pek yapipda yiyesim yok yada bilmiyorum 7+1 oldum hala bulantı yok bende normal mi acaba sanki midem bulansa içim rahatlayacak gibiYaa sorma hayatımın en uzun bekleme sürelerini yaşıyorum resmen
Aman aman kuzum maşaallah de çağırma böyle belirtileri sonra çekersinBugünden hiç bişey yiyesim yok niyeyse daha doğrusu tek olduğum için pek yapipda yiyesim yok yada bilmiyorum 7+1 oldum hala bulantı yok bende normal mi acaba sanki midem bulansa içim rahatlayacak gibiniye böyle saçma bir piskolojiye girdim bilmiyorum her konuştuğum bulantıların basladimi diye soruyor yok diyorum
Maşallah maşallah da böyle de kendimi hamile gibi hissedemiyorum biraz midem bulansa iyi olur sanki piskolojik olarak hamileliği bulantı olarak kodlamisim sanırım kafamda ondan böyle oldumAman aman kuzum maşaallah de çağırma böyle belirtileri sonra çekersin
Çağırıyorsun kuzu etmeeeeMaşallah maşallah da böyle de kendimi hamile gibi hissedemiyorum biraz midem bulansa iyi olur sanki piskolojik olarak hamileliği bulantı olarak kodlamisim sanırım kafamda ondan böyle oldum
Ben 18 haftadayim demir hapina basladigim donem disinda hic kusmadim ve muhtesem rahatlik.sakın kendinizi kodlamayın.sukredin benceMaşallah maşallah da böyle de kendimi hamile gibi hissedemiyorum biraz midem bulansa iyi olur sanki piskolojik olarak hamileliği bulantı olarak kodlamisim sanırım kafamda ondan böyle oldum
Kanamam oldu karnimda ağrıyor saat 4 buçukta başları napcami bilmiyorum çok korkuyorumBen 18 haftadayim demir hapina basladigim donem disinda hic kusmadim ve muhtesem rahatlik.sakın kendinizi kodlamayın.sukredin bence
Benimde 6. Ve 8. Haftada olmuştu korkma dua et Allahın izniyle bir şey olmayacakKanamam oldu karnimda ağrıyor saat 4 buçukta başları napcami bilmiyorum çok korkuyorum
Gittim acile kalp atışını duydumBenimde 6. Ve 8. Haftada olmuştu korkma dua et Allahın izniyle bir şey olmayacakgemen dra haber ver iğne ilaç falan yazıyor
Rabbim korusun canım. Sıkıntısız bir an önce geçer inşallahGittim acile kalp atışını duydumnormalde salı günü duyacaktim daha erken duymuş oldum çok korktum ama progestan iğne vurdular serum takıldım. Endol diye bir ilaç verdi ama hemşireye mesaj yazdım ona göre kullanicam ama çok şükür bişey olmadı. Benden parçalar filan gelince çok korktum kan pıhtısımış karnimda agrinca iyice korkmuştum
Evet bunu bende okuyorum bir de Meryem süresi dinliyorum çok rahatlıyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım hepimizKızlar yapmak isteyenler olursa fiziksel olarak elimizden geleni yapıyoruz manevi olarak her gün sabah akşam
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Duasını okuyabiliriz. Her gün esmaül hüsna okuyarak dua edebiliriz. Hiçbir şey bizim elimizde değil bu dönemde insan daha iyi hissediyor bunu
Çok geçmiş olsun şükür hemen müdahale de edilmiş kalbini de bu vesileyle duymuş oldunuz endişe etmeyin pozitif kalın bol bol dinlenip bol su için Şeyma hoca benimde 5. Ve 8. Haftalarda olmuştu su kanama da çok önemli kanı seyreltir kanamayı azaltır demişti gerçekten çok şükür her gün 3-4 lt aradı su içiyorum bir daha öyle bir durum yaşamadım sürekli yatıp dinlendim kendimi hiç yormadımGittim acile kalp atışını duydumnormalde salı günü duyacaktim daha erken duymuş oldum çok korktum ama progestan iğne vurdular serum takıldım. Endol diye bir ilaç verdi ama hemşireye mesaj yazdım ona göre kullanicam ama çok şükür bişey olmadı. Benden parçalar filan gelince çok korktum kan pıhtısımış karnimda agrinca iyice korkmuştum
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldun? Kanaman durdu mu?Kanamam oldu karnimda ağrıyor saat 4 buçukta başları napcami bilmiyorum çok korkuyorum
Canımmm teşekkür ederimKızlar yapmak isteyenler olursa fiziksel olarak elimizden geleni yapıyoruz manevi olarak her gün sabah akşam
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Duasını okuyabiliriz. Her gün esmaül hüsna okuyarak dua edebiliriz. Hiçbir şey bizim elimizde değil bu dönemde insan daha iyi hissediyor bunu
Ben nazar, sıkıntılı hissettiğimde, bunalmış, tedirgin, huzursuz hissettiğimde okuyorum ilk zamanlar da transferden test gününe kadar tutunması için dua ederken okuyordum Meryem süresiyle birlikte ben o niyetle okuyorumCanımmm teşekkür ederimBu duanın anlamı nedir acaba?
Durdu şükür yukarda mesajda aciklakladim canım şimdi kahverengiye dönüyor azaldı iyiceCanım çok geçmiş olsun. Nasıl oldun? Kanaman durdu mu?
Daha sonra gördüm mesajı canım, aman geçmiş gitmiş olsun inşaallah, dinlen bol bolDurdu şükür yukarda mesajda aciklakladim canım şimdi kahverengiye dönüyor azaldı iyice
''İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)Canımmm teşekkür ederimBu duanın anlamı nedir acaba?
İnşallah inşallah miniğim kalbini daha erken duyurmak istedi ondan oldu bu kanama :) çok korkuttu ama kalp atışını duyunca rahatladım birazDaha sonra gördüm mesajı canım, aman geçmiş gitmiş olsun inşaallah, dinlen bol bol