Ben daha 5. haftadayım internetteki hesaplamalara göre kuzum ama 4-5 gündür böyleyim. Sabah ilaçları içene kadar iyiyim, ilaçlardan 1-2 saat sonra pilim bitiyor sanki. Bende o yüzden ilaçlara bağladım bu durumu.. Gebelik belirtileri için erken dimi yaniİlk haftalar benim iştahım çok açıktı tabak tabak yiyordum ama 6. Hafta sonlarına doğru her şey bir anda başladı canım
Herkesin belirti başlama haftası farklı olabiliyor kimileri 5. Hafta başlamış. Seninkisi böyle başlamış olabilir. İnşallah hayırlısyla bulantısız güzel bir hamilelik sürecin olur. Bulantı ciddi manada zorluyorBende bir iştah artışı yok hatta yemem gerekmese yemeyeceğimTatlı bağımlısıydım resmen şimdi görünce bile doyduğumu hissediyorum
Aynen öyle 5. Hafta böyle giderse kaç kilo alırım derken 6. Hafta bir başladı ki Allah yardımcımız olsunİlk haftalar benim iştahım çok açıktı tabak tabak yiyordum ama 6. Hafta sonlarına doğru her şey bir anda başladı canım
Hadi ya belki de gebelik belirtileridir dediğin gibi kuzumHerkesin belirti başlama haftası farklı olabiliyor kimileri 5. Hafta başlamış. Seninkisi böyle başlamış olabilir. İnşallah hayırlısyla bulantısız güzel bir hamilelik sürecin olur. Bulantı ciddi manada zorluyor
Ayyy ciddi misin kıyamam kuzum yaa geçmiş olsunAynen öyle 5. Hafta böyle giderse kaç kilo alırım derken 6. Hafta bir başladı ki Allah yardımcımız olsunne yapsam fayda etmiyor özellikle akşamları zorluyor çok
5. Haftada kese gördüğümde de ben yiyordum baya canım iştahım açıktı benim belirtilerim o bulantı kusma mide yanma ağızda acı tat onlar hep 6. Hafta da merhaba dedi yaniBen daha 5. haftadayım internetteki hesaplamalara göre kuzum ama 4-5 gündür böyleyim. Sabah ilaçları içene kadar iyiyim, ilaçlardan 1-2 saat sonra pilim bitiyor sanki. Bende o yüzden ilaçlara bağladım bu durumu.. Gebelik belirtileri için erken dimi yani
Ben hep raporla izinle geçirdim yoksa o bulantılarla çalışamazdım ben kendi adıma hiç keyfim enerjim yoktu 7/24 bulanıyordu yani durmadan kusmuyordum da değişikti yani hele o mide yanması…Hadi ya belki de gebelik belirtileridir dediğin gibi kuzumHaftaya okul başlıyor, bulantılarım filan olursa yanarım İlkokuldayım, öğrencileri nasıl idare ederim Yok yok olmayacak inşaallah haftaya turp gibi olcam
Aynen ben dedim herhalde ben yandım 100 kilo olurum doğuma kadar böyle gidersem sonra 6. Hafta bana dedi sen bi gel hele de gör yemek yemeğiAynen öyle 5. Hafta böyle giderse kaç kilo alırım derken 6. Hafta bir başladı ki Allah yardımcımız olsunne yapsam fayda etmiyor özellikle akşamları zorluyor çok
Kesinlikle eskiden hiç böyle değildim kuzum, yemek yemek benim için şölendi mesela5. Haftada kese gördüğümde de ben yiyordum baya canım iştahım açıktı benim belirtilerim o bulantı kusma mide yanma ağızda acı tat onlar hep 6. Hafta da merhaba dedi yanitabi kişiden kişiye değişir senin daha erken de başlayabilir hiç belirti de olmayabilir onu zaten anlarsın vücudun değişiyor eskiden böyle değildim sanki diyorsun bir yerde
Ayy kıyamam yaaBen hep raporla izinle geçirdim yoksa o bulantılarla çalışamazdım ben kendi adıma hiç keyfim enerjim yoktu 7/24 bulanıyordu yani durmadan kusmuyordum da değişikti yani hele o mide yanması…
Ahhh geçmemişş Allah kolaylık versin kuzumAynen ben dedim herhalde ben yandım 100 kilo olurum doğuma kadar böyle gidersem sonra 6. Hafta bana dedi sen bi gel hele de gör yemek yemeğişimdi sıfır iştah Max bulantı ama geçer diye umuyorum 12. Haftadan sonra nasipse
Herkesin belirtisi cok farkli ama ben nerdeyse 2 ay soyledigin gibiydim kolum kalkmadi hic hep yattim.Hocayada sormustum kullandigimiz ilaclar zaten agir gebelik gerceklesince daha cok agir geliyor bunyemize.insallah toparlarsin cok uzun surmez.ben 12. Hafta bitti acayip rahatladim.hic kusmadim basindan beri ama halsizlik bitti simdi fink finkgeziyorum gercekten 12den sonra şuan 18. Haftadayim acayip fark varKesinlikle eskiden hiç böyle değildim kuzum, yemek yemek benim için şölendi meselaEllerim filan da titremezdi böyle halsiz olmazdım. Ayy hepsi geçer inşaallah okullar açılana kadar
Yok canım hafifledi ama şükürAyy kıyamam yaaGeçti mi şimdi canım peki?
Siz progestanı ve Proluton kalçadan iğneyi bıraktınız mı? Bıraktıysanız kaçıncı haftada?Herkesin belirtisi cok farkli ama ben nerdeyse 2 ay soyledigin gibiydim kolum kalkmadi hic hep yattim.Hocayada sormustum kullandigimiz ilaclar zaten agir gebelik gerceklesince daha cok agir geliyor bunyemize.insallah toparlarsin cok uzun surmez.ben 12. Hafta bitti acayip rahatladim.hic kusmadim basindan beri ama halsizlik bitti simdi fink finkgeziyorum gercekten 12den sonra şuan 18. Haftadayim acayip fark var
Tam hatirlamiyorum ama benim tum ilaclarim 12. Haftada bitmisti en son...Siz progestanı ve Proluton kalçadan iğneyi bıraktınız mı? Bıraktıysanız kaçıncı haftada?
Teşekkür ederim yanıt içinTam hatirlamiyorum ama benim tum ilaclarim 12. Haftada bitmisti en son...
Ne demek her zamanTeşekkür ederim yanıt için
Beni de dert aldı şimdiden. Haftaya başlıyor ve 4-6 yaş grubu benimki. bu halde başa çıkmam mümkün değil muhtemelen rapor alıcamHadi ya belki de gebelik belirtileridir dediğin gibi kuzumHaftaya okul başlıyor, bulantılarım filan olursa yanarım İlkokuldayım, öğrencileri nasıl idare ederim Yok yok olmayacak inşaallah haftaya turp gibi olcam