Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Evet maddi manevi zor bir süreç insan bu süreçte istemede de yıpranabiliyor inşallah gönlünüze göre bir doktor bulur pozitifi Allahın izniyle görürsünüz

Rica ederim canım Allahım tez vakitte o güzel haberi almayı ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin

Evet çok teşekkür ederim, mutlaka görüşme yapacağım. Sizler de sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri inşallah bide acaba şuan transfer ücreti ne arasam söylerler mi
Telefonla bilgi vereceklerini sanmıyorum kuzum ama sen şansını dene Ben haziranda sürece başladım 37.000 tl idi

Teşekkür ederim canım
hayırlı sonuçların olsun canım. Ben de aynı şekilde 37.000’den yaptırdım fakat bizde yumurta toplama da içinde bu fiyat. Sen embriyo taşırsan sadece transfer ücreti vereceğin için o 17.000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi fiyatlar değişmiştir muhtemelen

Çok teşekkür ederim kesinlikle her ay nerdeyse fiyatlar değişiyor, mental olarak da toparlandığım zaman gidip görüşmemi yapacağım nasipse ben de yavruma kavuşmayı diliyorum, dualarınızda beni unutmayın annelerin duası kabul olurmuş, hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anneler

Sadece transfer ücreti 20 bin 4 Ağustos da donuk empriyo transferi oldum sadece transfer ücreti verdik

Rabbim en hayırlı zamanda maddi manevi hazır etsin. Güzel sonuçlarla karşılaşırsın hep inşallah

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem bahçecide şubat ayında kimyasalla sonuçlandı bende tekrar yapmak için eylülü beklicem dedim bu sırada bigün eşimin konakta randevusu varken gel bi burayla konuşalım dedik şeyma hocayla tanıştık bizi o an o kadar güzel ağırlayıp o kadar güzel anlattı ki herşeyi hemen o ay yapmaya karar verdik (mayıs).
Kararımız sonrası hemen bahçeciyi aradık embriyolrımı taşıyacağımı söyledim randevu verdiler aynı gün konaktanda randevu aldım ve taşıma günü önce konaktan tank alıp hemen bahçeciye gittik embriyolar ile birlikte hemen geri döndük teslim ettik. Embriyoları verirken size kaliteleri vs yazılı olduğu bi kağıt verecekler benim 7 embriyom vardı en iyisi 4bb en kötüsü 3bc transfer günü çözdürdüklerinde de aynı kalitedeydi 2 transfer yapıldı 1 tanesi tuttu çok şükür ben çok memnun kaldım kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin

Canım çok teşekkür ederim ben de mutlaka görüşeceğim, kesinlikle aynı yerde yaptırmayacağım zaten dondurulmuş 2 embriyom var onları da harcatmak istemiyorum burada. İlgi alakanız için hepinize teşekkür ederim kızlar, kafam berraklaştı bu konuda Allah isteyen, uğraşan herkese bu duyguları yaşatsın

Canım nasıl gidiyor senin hamilelik.sanirim ayni donemlerdeydik merak ettim.

Canım nasıl gidiyor senin hamilelik.sanirim ayni donemlerdeydik merak ettim.
Çok şükür iyi gidiyor en son 13 haftalıkken gördüm dr artık ayda bir gel dedi haftaya gidicem vakit geçmiyor mide yanmalarım başladı geceleri çok rahatsız ediyor onun dışında bi problem yok senin nasıl gidiyo

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah, Allah sana da en kısa zamanda sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin

Benimde ilk 3 ay süren miskinlik ve yatma durumu neyseki sona erdi.Şuan gayet yolunda herşey 17+2 olduk devam ediyoruz.Benimde bu hafta kontrolum vardı sehir hst gittim hersey yolunda.Detaylı ultrasonu cektirdikten sonra ekim ayında tekrar gidicem seyma hocaya...

Canım anne adaylarım selamlar nasılsınız Bende bir miskinlik ve halsizlik var, sürekli yatıyorum. Uyku hali gibi değil de böyle çok acıkırsınız da eliniz ayağınız titrer halsiz hissedersiniz ve yatasınız gelir ya öyleyim günlerdir.. Bu gebeliğin belirtileri mi sizce yoksa ilaçlar mı zorluyor? Sizler de yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz bu durumu acaba?

Benim ilk etapta iştah artışı olmuştu. Hatta enerjik gibiydim. Yaklaşık 6. Hafta itibariyle mide bulantısı hayatımı etkiliyo. Neredeyse tüm gün yatıyorum. bir şey yiyebilmek için kendimi zorluyorum yiyemeyince tansiyonum düşüyor falan. Gelgitli bir süreç

Ayy canım Allah yardımcın olsun Mide bulantısı en zorlayan belirtidir diye düşünüyorum, ben en çok onda zorlanırım çünkü. Şu an mide bulantım yok ama bu kadar bitkin olmak için de erken gibi geliyor, ilaçların etkisine bağlıyorum ben. O yüzden sizlere de danışmak istedim..

İlk haftalar benim iştahım çok açıktı tabak tabak yiyordum ama 6. Hafta sonlarına doğru her şey bir anda başladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…