Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Çok teşekkür ederim canım cevabın için. İnan ki son kontrolüm transferden 5 gün önceydi. Tamam harika 5 gün sonra transfer dedi. transfer günü gittiğimde de öncesinde de hiçbir tahlil alınmadan yapıldı. Burda okuduklarımdan sonra şuna karar verdim: biz transferi yapalım şansı varsa tutsun demişler resmen. 5ba kalitede embriyomu özensizliklerinden dolayı kaybettiğimi düşünüyorum. İşini iyi yapmayan herkese yazıklar olsun, bunca emek maddi manevi her şeye içim acıyor
Evet maddi manevi zor bir süreç insan bu süreçte istemede de yıpranabiliyor 💐 inşallah gönlünüze göre bir doktor bulur pozitifi Allahın izniyle görürsünüz 🙏🏻🙏🏻

Çok teşekkür ederim canım benim, üzgünüm ama birkaç ay dinlendikten sonra Ocak gibi tekrar bu sürece gireceğim. Öncesinde Şeyma Hanım ile bi görüşsem iyi olacak, çok sağ ol inşallah o mutluluğu ben de bir gün yaşarım; sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah 🙏🏻💐
Rica ederim canım 🤗 Allahım tez vakitte o güzel haberi almayı ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin 🥰🤲🏻💫

Evet çok teşekkür ederim, mutlaka görüşme yapacağım. Sizler de sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri inşallah 🙏🏻💐 bide acaba şuan transfer ücreti ne arasam söylerler mi 🤔
Telefonla bilgi vereceklerini sanmıyorum kuzum ama sen şansını dene 😉 Ben haziranda sürece başladım 37.000 tl idi

Teşekkür ederim canım🥰
hayırlı sonuçların olsun canım. Ben de aynı şekilde 37.000’den yaptırdım fakat bizde yumurta toplama da içinde bu fiyat. Sen embriyo taşırsan sadece transfer ücreti vereceğin için o 17.000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi fiyatlar değişmiştir muhtemelen

hayırlı sonuçların olsun canım. Ben de aynı şekilde 37.000’den yaptırdım fakat bizde yumurta toplama da içinde bu fiyat. Sen embriyo taşırsan sadece transfer ücreti vereceğin için o 17.000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi fiyatlar değişmiştir muhtemelen
Çok teşekkür ederim kesinlikle her ay nerdeyse fiyatlar değişiyor, mental olarak da toparlandığım zaman gidip görüşmemi yapacağım nasipse ben de yavruma kavuşmayı diliyorum, dualarınızda beni unutmayın annelerin duası kabul olurmuş, hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anneler 💐🥰

Çok teşekkür ederim kesinlikle her ay nerdeyse fiyatlar değişiyor, mental olarak da toparlandığım zaman gidip görüşmemi yapacağım nasipse ben de yavruma kavuşmayı diliyorum, dualarınızda beni unutmayın annelerin duası kabul olurmuş, hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anneler 💐🥰
Sadece transfer ücreti 20 bin 😊 4 Ağustos da donuk empriyo transferi oldum sadece transfer ücreti verdik

Rabbim en hayırlı zamanda maddi manevi hazır etsin. Güzel sonuçlarla karşılaşırsın hep inşallah💐

Kızlar merhaba, öncelikle pozitif gören, gebeliği devam eden tüm annelerimize hayırlı olsun dileklerimi ileteyim 💐 ben birkaç şey danışacaktım size. Sakarya’da yaşıyorum ve tüp bebek denememi Adatıp Hastanesinde yaptırdım sonuç negatif. Her şey güzel ilerlerken sebepsiz 2 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor. Sormak istediğim şu: yalnızca rahim kalınlığına bakarak 17. Gün transferim yapıldı hiçbir kan tahliline bakılmadan. Sizlerin de böyle mi oldu? Ben bir şeylerin eksik yapıldığını düşünüyorum tedavimde. Bu yüzden doktor arayışına girdim ve İzmit Konak Hastanesi Şeyma hoca ile ön görüşme yapma kararı aldım. Embriyolarımı taşımayı ve transferimi ona yaptırmayı teklif etsem acaba kabul eder mi. Embriyoların kalitesine göre mi buna karar verir yoksa yum toplama işlemini vs baştan mı alır, zor süreçlerdi çok çekiniyorum. Aynı şeyleri yaşayan varsa bana akıl verebilir mi?
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem bahçecide şubat ayında kimyasalla sonuçlandı bende tekrar yapmak için eylülü beklicem dedim bu sırada bigün eşimin konakta randevusu varken gel bi burayla konuşalım dedik şeyma hocayla tanıştık bizi o an o kadar güzel ağırlayıp o kadar güzel anlattı ki herşeyi hemen o ay yapmaya karar verdik (mayıs).
Kararımız sonrası hemen bahçeciyi aradık embriyolrımı taşıyacağımı söyledim randevu verdiler aynı gün konaktanda randevu aldım ve taşıma günü önce konaktan tank alıp hemen bahçeciye gittik embriyolar ile birlikte hemen geri döndük teslim ettik. Embriyoları verirken size kaliteleri vs yazılı olduğu bi kağıt verecekler benim 7 embriyom vardı en iyisi 4bb en kötüsü 3bc transfer günü çözdürdüklerinde de aynı kalitedeydi 2 transfer yapıldı 1 tanesi tuttu çok şükür ben çok memnun kaldım kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin 🥰🌸

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem bahçecide şubat ayında kimyasalla sonuçlandı bende tekrar yapmak için eylülü beklicem dedim bu sırada bigün eşimin konakta randevusu varken gel bi burayla konuşalım dedik şeyma hocayla tanıştık bizi o an o kadar güzel ağırlayıp o kadar güzel anlattı ki herşeyi hemen o ay yapmaya karar verdik (mayıs).
Kararımız sonrası hemen bahçeciyi aradık embriyolrımı taşıyacağımı söyledim randevu verdiler aynı gün konaktanda randevu aldım ve taşıma günü önce konaktan tank alıp hemen bahçeciye gittik embriyolar ile birlikte hemen geri döndük teslim ettik. Embriyoları verirken size kaliteleri vs yazılı olduğu bi kağıt verecekler benim 7 embriyom vardı en iyisi 4bb en kötüsü 3bc transfer günü çözdürdüklerinde de aynı kalitedeydi 2 transfer yapıldı 1 tanesi tuttu çok şükür ben çok memnun kaldım kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin 🥰🌸
Canım çok teşekkür ederim ben de mutlaka görüşeceğim, kesinlikle aynı yerde yaptırmayacağım zaten dondurulmuş 2 embriyom var onları da harcatmak istemiyorum burada. İlgi alakanız için hepinize teşekkür ederim kızlar, kafam berraklaştı bu konuda 💐 Allah isteyen, uğraşan herkese bu duyguları yaşatsın 🤲

Canım nasıl gidiyor senin hamilelik.sanirim ayni donemlerdeydik merak ettim.

Canım nasıl gidiyor senin hamilelik.sanirim ayni donemlerdeydik merak ettim.
Çok şükür iyi gidiyor en son 13 haftalıkken gördüm dr artık ayda bir gel dedi haftaya gidicem vakit geçmiyor 😂🫣 mide yanmalarım başladı geceleri çok rahatsız ediyor onun dışında bi problem yok senin nasıl gidiyo🌸

Canım çok teşekkür ederim ben de mutlaka görüşeceğim, kesinlikle aynı yerde yaptırmayacağım zaten dondurulmuş 2 embriyom var onları da harcatmak istemiyorum burada. İlgi alakanız için hepinize teşekkür ederim kızlar, kafam berraklaştı bu konuda 💐 Allah isteyen, uğraşan herkese bu duyguları yaşatsın 🤲
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah, Allah sana da en kısa zamanda sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin 💐

Çok şükür iyi gidiyor en son 13 haftalıkken gördüm dr artık ayda bir gel dedi haftaya gidicem vakit geçmiyor 😂🫣 mide yanmalarım başladı geceleri çok rahatsız ediyor onun dışında bi problem yok senin nasıl gidiyo🌸
Benimde ilk 3 ay süren miskinlik ve yatma durumu neyseki sona erdi.Şuan gayet yolunda herşey 17+2 olduk devam ediyoruz.Benimde bu hafta kontrolum vardı sehir hst gittim hersey yolunda.Detaylı ultrasonu cektirdikten sonra ekim ayında tekrar gidicem seyma hocaya...

Canım anne adaylarım selamlar nasılsınız 🌸🌸🌸 Bende bir miskinlik ve halsizlik var, sürekli yatıyorum. Uyku hali gibi değil de böyle çok acıkırsınız da eliniz ayağınız titrer halsiz hissedersiniz ve yatasınız gelir ya öyleyim günlerdir.. Bu gebeliğin belirtileri mi sizce yoksa ilaçlar mı zorluyor? Sizler de yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz bu durumu acaba?

Canım anne adaylarım selamlar nasılsınız 🌸🌸🌸 Bende bir miskinlik ve halsizlik var, sürekli yatıyorum. Uyku hali gibi değil de böyle çok acıkırsınız da eliniz ayağınız titrer halsiz hissedersiniz ve yatasınız gelir ya öyleyim günlerdir.. Bu gebeliğin belirtileri mi sizce yoksa ilaçlar mı zorluyor? Sizler de yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz bu durumu acaba?
Benim ilk etapta iştah artışı olmuştu. Hatta enerjik gibiydim. Yaklaşık 6. Hafta itibariyle mide bulantısı hayatımı etkiliyo. Neredeyse tüm gün yatıyorum. bir şey yiyebilmek için kendimi zorluyorum yiyemeyince tansiyonum düşüyor falan. Gelgitli bir süreç☺️

Benim ilk etapta iştah artışı olmuştu. Hatta enerjik gibiydim. Yaklaşık 6. Hafta itibariyle mide bulantısı hayatımı etkiliyo. Neredeyse tüm gün yatıyorum. bir şey yiyebilmek için kendimi zorluyorum yiyemeyince tansiyonum düşüyor falan. Gelgitli bir süreç☺️
Ayy canım Allah yardımcın olsun ❤️ Mide bulantısı en zorlayan belirtidir diye düşünüyorum, ben en çok onda zorlanırım çünkü. Şu an mide bulantım yok ama bu kadar bitkin olmak için de erken gibi geliyor, ilaçların etkisine bağlıyorum ben. O yüzden sizlere de danışmak istedim..

İlk haftalar benim iştahım çok açıktı tabak tabak yiyordum ama 6. Hafta sonlarına doğru her şey bir anda başladı canım

X