Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Herkesin belirtisi cok farkli ama ben nerdeyse 2 ay soyledigin gibiydim kolum kalkmadi hic hep yattim.Hocayada sormustum kullandigimiz ilaclar zaten agir gebelik gerceklesince daha cok agir geliyor bunyemize.insallah toparlarsin cok uzun surmez.ben 12. Hafta bitti acayip rahatladim.hic kusmadim basindan beri ama halsizlik bitti simdi fink finkgeziyorum gercekten 12den sonra şuan 18. Haftadayim acayip fark var🙏
Ayy senin adına sevindim arkadaşım geçmiş gitmiş olsun 🌸🤗 Darısı başıma diyeyim o halde 😀 Birinin benim gibi olması beni biraz rahatlattı ama ☺️ Bende başka bir hastalık filan mı var yoksa bebekle ilgili ters giden bişeyler mi var diye endişeleniyordum biraz.. 🙄

Beni de dert aldı şimdiden. Haftaya başlıyor ve 4-6 yaş grubu benimki. bu halde başa çıkmam mümkün değil muhtemelen rapor alıcam 😄
Ayyy evet canım yaa o grup seni zorlar 😥 Devlette misin sen?Kurumlar bu rapor işinden hiç hoşlanmıyorlar gerçi öğretmen olarak bende. Çocuklar geri kalıyor ve sonra ritmi yakalamakta zorlanıyorum vicdan yapıyorum; ama seninkiler küçük grupmuş sen rahatça alabilirsin daha kolay toparlarsın 🥰

Ayyy evet canım yaa o grup seni zorlar 😥 Devlette misin sen?Kurumlar bu rapor işinden hiç hoşlanmıyorlar gerçi öğretmen olarak bende. Çocuklar geri kalıyor ve sonra ritmi yakalamakta zorlanıyorum vicdan yapıyorum; ama seninkiler küçük grupmuş sen rahatça alabilirsin daha kolay toparlarsın 🥰
Evet devletteyim, ben de çocuklar öğretmen değiştirmesin ikide bir diye stres oluyorum ama bu şekilde de bir faydam olmayacak

Evet devletteyim, ben de çocuklar öğretmen değiştirmesin ikide bir diye stres oluyorum ama bu şekilde de bir faydam olmayacak
Kuzummm önce sen ❤️ Sen iyi olursan bebeğin de öğrencilerin de iyi olur. Kendini nasıl iyi ve rahat hissedeceksen öyle yap 🥰

Kalp atışından sonra hangi ilaçları kesiyorlardi kızlar şuan (duphaston,progestan ,cylc prog, folik asit oksapar, iki günde bir coraspirin ,5 günde bir prolutan ) bunları kullanıyorum

Kalp atışından sonra hangi ilaçları kesiyorlardi kızlar şuan (duphaston,progestan ,cylc prog, folik asit oksapar, iki günde bir coraspirin ,5 günde bir prolutan ) bunları kullanıyorum
Ben aynen devam ediyorum canım kesmedi. Sadece proluton haftada 1 yapmıştı kesede

Benimde kesilmemişti 8. Hafta da sanırım prograf ve dekort kesmişlerdi diğerlerinin hepsi 12. Hafta da kesildi

Ben aynen devam ediyorum canım kesmedi. Sadece proluton haftada 1 yapmıştı kesede
Aa kalp atışından sonra da bir iki tane keser diye düşünüyordum kalp atışından sonra ilaçları yazabiliyor mu Şeyma hoca yoksa başka bir yere mi yazdırmak gerekiyor

Benimde kesilmemişti 8. Hafta da sanırım prograf ve dekort kesmişlerdi diğerlerinin hepsi 12. Hafta da kesildi
Prograf ve dekorttu kesti kese görülünce kalp atışından sonra da bir iki tane keser diye düşünmüştüm

Kalp atışını duyunca 1250 TL ödememiz gerekiyormus sizdede öyle mi oldu muayene ücreti alincakmis

Kalp atışını duyunca 1250 TL ödememiz gerekiyormus sizdede öyle mi oldu muayene ücreti alincakmis
Evet ben de ücret ödedim ama 3 hafta içindeki sonraki randevu ücretsiz oluyo. Bana kalp atışından 2 buçuk hafta sonraya randevu verildi ücret ödemeyeceksiniz sonrakinde dedi

Evet ben de ücret ödedim ama 3 hafta içindeki sonraki randevu ücretsiz oluyo. Bana kalp atışından 2 buçuk hafta sonraya randevu verildi ücret ödemeyeceksiniz sonrakinde dedi
Neden 2 buçuk haftaya verdi acaba

Selam güzel anne adayları 🌸🌸🌸
Benim geçen hafta lekelenmem olmuştu, coraspine ara verdik, oksaparı 2 günde 1 e düşürdük ve kutu bitince prografı bırakacağım. Kese randevusunda başka ilaçları da bıraktırır mı diye umuyordum bende 🙄 Bir de kızlar keseye vajinal muayene ile mi bakılıyordu?

Benim geçen hafta lekelenmem olmuştu, coraspine ara verdik, oksaparı 2 günde 1 e düşürdük ve kutu bitince prografı bırakacağım. Kese randevusunda başka ilaçları da bıraktırır mı diye umuyordum bende 🙄 Bir de kızlar keseye vajinal muayene ile mi bakılıyordu?
Evet canım alttan bakarak muayene yapıyor o gün progestani kullanma sabah akşam iki tane birlikte kullanmanı söylüyor dekort ve prografi kesmişti keseden sonra

Dekortu kesecek canım bir de. Bana da ilk vajinal baktı sonra karından daha iyi gözüktü

X