- 17 Ağustos 2023
- 332
- 272
- 27
Hayırlısı ile bir kalp atışını duyayimda alttan üstten pek de fark etmiyor aslında zaman geçmiyor tek bildiğim o8+0 a kadar bana vajinal bakıldı. Tam 8. Haftada karından bakılmaya başlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ile bir kalp atışını duyayimda alttan üstten pek de fark etmiyor aslında zaman geçmiyor tek bildiğim o8+0 a kadar bana vajinal bakıldı. Tam 8. Haftada karından bakılmaya başlandı
Evet canım inşallah sağlıkla sürecin ilerlesin beklemek en zor kısım maalesefHayırlısı ile bir kalp atışını duyayimda alttan üstten pek de fark etmiyor aslında zaman geçmiyor tek bildiğim o
Benim arkadaşım çektirmişti konakta 4-5 ay önceKızlar bisey sorucam konakda detayli ultrason cekiliyor mu bilginiz var mı? Şeyma hoca bana disardan doktor onermisti ama sanki hst cekiliyordu diye hatirliyorum eskiden ama yanlisda hatirliyor olabilirim.
Zaman su gibi akip geçiyor gerçekten...rabbim isteyen herkese nasip etsin
Fiyatları çok yakınmış, ben Şeyma Hoca ile devam edeceğim sanırım kızlar..Şeyma hocanın doğum ücreti 22bin civarinda yukarıdaki diğer doktorlar 15-16bin kızlar şuanki güncel fiyatlarmış.
Ayyy çok şükür canımın içi Allahım sağlıkla ilerleme nasip etsinKızlar elhamdulillah kalp atışını duydum sat’a göre 7+3’te duymuş oldum Rabbim hepimize afiyetle güzel bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsiin
Amiin canım hepimize inşallahAyyy çok şükür canımın içi Allahım sağlıkla ilerleme nasip etsin
Bakalim bende yarin arayip sorucam fiyatlari...demek ki seyma hocanin soyledigini belkide yanlis anladim.Benim arkadaşım çektirmişti konakta 4-5 ay önce
Bende en az ikikati fark vardir diye dusunuyordum sasirdim yalan yok.muhtemelen bende dogumu ona yaptirabilirim.en son 12. Haftada gitmistim kendisi detayli ultrason cikana kadar kendi bulundugun ilde gidebilirsin demisti...en azindan surekli muayne parasi vermis olmadim..Fiyatları çok yakınmış, ben Şeyma Hoca ile devam edeceğim sanırım kızlar..
Evet senin avantajın oldu kuzum. Konak hastanesinde detaylı ultrason çekilmiyor mu? Cihazları mı yok?Bende en az ikikati fark vardir diye dusunuyordum sasirdim yalan yok.muhtemelen bende dogumu ona yaptirabilirim.en son 12. Haftada gitmistim kendisi detayli ultrason cikana kadar kendi bulundugun ilde gidebilirsin demisti...en azindan surekli muayne parasi vermis olmadim..
Canım Şeyma hoca da 2 kez transfer oldum her ikisinde de transfer günü sabah erkenden beni çağırdı ultrason ile baktı rahim hala transfere uygun mu kalın mı diye transferden 4 gün önce en son kan tahlilimi aldı orda da kontrol etti transfer günü rahim sabahtan iyi istediği gibi çıkınca embriyoları o zaman çözdürdü öğleden sonra transferi yaptı yani en iyi çünkü o gün rahimde değişiklik olabilir ve o embriyolar boşa çözünmüş olabilirdi ben o konuda çok memnunum detaycı bir doktor bence dış merkezden taşımana izin verirler ama kaliteleri uygunsa transfer yapar değilse yine opu teklif edebilir onu görüşmen daha sağlıklı olur ama ben Şeyma hocaya çok güveniyorum aynı şekilde hemşirelere deKızlar merhaba, öncelikle pozitif gören, gebeliği devam eden tüm annelerimize hayırlı olsun dileklerimi ileteyim ben birkaç şey danışacaktım size. Sakarya’da yaşıyorum ve tüp bebek denememi Adatıp Hastanesinde yaptırdım sonuç negatif. Her şey güzel ilerlerken sebepsiz 2 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor. Sormak istediğim şu: yalnızca rahim kalınlığına bakarak 17. Gün transferim yapıldı hiçbir kan tahliline bakılmadan. Sizlerin de böyle mi oldu? Ben bir şeylerin eksik yapıldığını düşünüyorum tedavimde. Bu yüzden doktor arayışına girdim ve İzmit Konak Hastanesi Şeyma hoca ile ön görüşme yapma kararı aldım. Embriyolarımı taşımayı ve transferimi ona yaptırmayı teklif etsem acaba kabul eder mi. Embriyoların kalitesine göre mi buna karar verir yoksa yum toplama işlemini vs baştan mı alır, zor süreçlerdi çok çekiniyorum. Aynı şeyleri yaşayan varsa bana akıl verebilir mi?
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. İnan ki son kontrolüm transferden 5 gün önceydi. Tamam harika 5 gün sonra transfer dedi. transfer günü gittiğimde de öncesinde de hiçbir tahlil alınmadan yapıldı. Burda okuduklarımdan sonra şuna karar verdim: biz transferi yapalım şansı varsa tutsun demişler resmen. 5ba kalitede embriyomu özensizliklerinden dolayı kaybettiğimi düşünüyorum. İşini iyi yapmayan herkese yazıklar olsun, bunca emek maddi manevi her şeye içim acıyorCanım Şeyma hoca da 2 kez transfer oldum her ikisinde de transfer günü sabah erkenden beni çağırdı ultrason ile baktı rahim hala transfere uygun mu kalın mı diye transferden 4 gün önce en son kan tahlilimi aldı orda da kontrol etti transfer günü rahim sabahtan iyi istediği gibi çıkınca embriyoları o zaman çözdürdü öğleden sonra transferi yaptı yani en iyi çünkü o gün rahimde değişiklik olabilir ve o embriyolar boşa çözünmüş olabilirdi ben o konuda çok memnunum detaycı bir doktor bence dış merkezden taşımana izin verirler ama kaliteleri uygunsa transfer yapar değilse yine opu teklif edebilir onu görüşmen daha sağlıklı olur ama ben Şeyma hocaya çok güveniyorum aynı şekilde hemşirelere de
Varmis bende yeni ogrendimEvet senin avantajın oldu kuzum. Konak hastanesinde detaylı ultrason çekilmiyor mu? Cihazları mı yok?
Merhaba canım,Kızlar merhaba, öncelikle pozitif gören, gebeliği devam eden tüm annelerimize hayırlı olsun dileklerimi ileteyim ben birkaç şey danışacaktım size. Sakarya’da yaşıyorum ve tüp bebek denememi Adatıp Hastanesinde yaptırdım sonuç negatif. Her şey güzel ilerlerken sebepsiz 2 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor. Sormak istediğim şu: yalnızca rahim kalınlığına bakarak 17. Gün transferim yapıldı hiçbir kan tahliline bakılmadan. Sizlerin de böyle mi oldu? Ben bir şeylerin eksik yapıldığını düşünüyorum tedavimde. Bu yüzden doktor arayışına girdim ve İzmit Konak Hastanesi Şeyma hoca ile ön görüşme yapma kararı aldım. Embriyolarımı taşımayı ve transferimi ona yaptırmayı teklif etsem acaba kabul eder mi. Embriyoların kalitesine göre mi buna karar verir yoksa yum toplama işlemini vs baştan mı alır, zor süreçlerdi çok çekiniyorum. Aynı şeyleri yaşayan varsa bana akıl verebilir mi?
Ben düzceden geliyorum şeyma hocaya ki sakarya daha yakın.ön gorusme yapmalisin ve kafanda biseyler oturmali diye dusunuyorum.burda yazan herkes sukurler olsun ki pozitifi gordu.umarim sizde ayni duygulari yasarsiniz.Çok teşekkür ederim canım cevabın için. İnan ki son kontrolüm transferden 5 gün önceydi. Tamam harika 5 gün sonra transfer dedi. transfer günü gittiğimde de öncesinde de hiçbir tahlil alınmadan yapıldı. Burda okuduklarımdan sonra şuna karar verdim: biz transferi yapalım şansı varsa tutsun demişler resmen. 5ba kalitede embriyomu özensizliklerinden dolayı kaybettiğimi düşünüyorum. İşini iyi yapmayan herkese yazıklar olsun, bunca emek maddi manevi her şeye içim acıyor
Çok teşekkür ederim canım benim, üzgünüm ama birkaç ay dinlendikten sonra Ocak gibi tekrar bu sürece gireceğim. Öncesinde Şeyma Hanım ile bi görüşsem iyi olacak, çok sağ ol inşallah o mutluluğu ben de bir gün yaşarım; sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallahMerhaba canım,
Kaybın için üzgünüm Burada bir arkadaşımız daha embriyolarını bu hastaneye taşıdı ve şimdi hamile Şeyma Hoca ve ekibinden biz genel olarak memnunuz. Transferden önce ben ilaçlara başladım ve sürekli muayenelerle ve kan tahlilleriyle o güne kadar takip edildim. Şeyma Hoca risk almıyor, pek çok ilaç kullanıyoruz ama ben şahsım adına tavsiye ederim sana.
Evet çok teşekkür ederim, mutlaka görüşme yapacağım. Sizler de sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri inşallah bide acaba şuan transfer ücreti ne arasam söylerler miBen düzceden geliyorum şeyma hocaya ki sakarya daha yakın.ön gorusme yapmalisin ve kafanda biseyler oturmali diye dusunuyorum.burda yazan herkes sukurler olsun ki pozitifi gordu.umarim sizde ayni duygulari yasarsiniz.