Şeyma hoca yapıyorsa normal doğum onu bile dusunebilirim...hala kararsiz kalmak 5. Aydayım ve ne yapicagimi bilememek.Yada gozumu kapatip sehir hst yaptiricam bakalim.Yarın tekrar kontrole gelicem sehir hst gercekten yaklasimlari vs cok iyi..bekarken takip eden doktora gidiyorum gitmek isteyen herkesede tavsiye ederim.Ama randevu bulmak ayda bir ancak oluyor.O yuzden hem devlet hem ozel paslasiyorum şuanda...Evet kuzum bende 30-40 bekliyordum çünkü fiyatlar çok uçuk gerçekten ve onun anlaşması yok. Bu arada normal doğum da yaptırıyormuş Şeyma Hanım, onu da merak ediyorduk ya
Çok şükür en azından keseyi gördüm bir az olsun rahatladım ama zaman gerçekten geçmiyor gibi bakalım nasıl gecicemOh çok şükür gözün aydın canımYaa sorma vakit geçmiyor Bana da 10 gün sonra gel demişti ki o da haftaya pazartesi oluyor. Salı gel dedi bugün Şeyma Hoca, ay o 1 gün bile gözümde dağ oldu şimdiden
Hımm yok ya o zaman şehir hastanesini düşüneyim yine ben zaten eşim şehir dışında iş için onun gelmesini bekleyeceğim ilişki olmadığı sürece herhangi bir gün cekilebiliyormusBen umuttepede cektirmistim 200 kusurlu biseydi anestezi olmadan yapiyorlar dayanirim diyorsan yaptir ama benim fikrimi sorarsan ben bir daha asla orda yaptirmam cunku acı esigim cok dusukdur benim
Aynen canım söylemiştin teşekkür ederimCanım merhabaBen özel bir görüntüleme merkezinde çekildim, geçtiğimiz kasım ayında fakat kaliteli bir çekim olmadığı için tavsiye edemeyeceğim. Anestezili 2000 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım bakalım zaten eşim de yok işi dolayısıyla 2 hafta sonra gelecek olmadı o geldiğinde randevu alıp gideriz ilişki olmazsa gün hemen verirlerse o zaman çekinirim hayırlısı olsun bakalımEvet hsg den sonra doğal gebeliğe ihtimal veriyorlar inşallah daha erken bi tarihte bulabilirsin
Ayyy evet o keseyi bende bir görsem bende biraz daha rahatlayacağım inşaallahÇok şükür en azından keseyi gördüm bir az olsun rahatladım ama zaman gerçekten geçmiyor gibi bakalım nasıl gecicem
Bende Şeyma Hoca ile normal doğum istiyorum, Allahım gönlüme göre versinŞeyma hoca yapıyorsa normal doğum onu bile dusunebilirim...hala kararsiz kalmak 5. Aydayım ve ne yapicagimi bilememek.Yada gozumu kapatip sehir hst yaptiricam bakalim.Yarın tekrar kontrole gelicem sehir hst gercekten yaklasimlari vs cok iyi..bekarken takip eden doktora gidiyorum gitmek isteyen herkesede tavsiye ederim.Ama randevu bulmak ayda bir ancak oluyor.O yuzden hem devlet hem ozel paslasiyorum şuanda...
Adı ne canım yine de aklımızda olsun memnunsan fikir fikirdirŞeyma hoca yapıyorsa normal doğum onu bile dusunebilirim...hala kararsiz kalmak 5. Aydayım ve ne yapicagimi bilememek.Yada gozumu kapatip sehir hst yaptiricam bakalim.Yarın tekrar kontrole gelicem sehir hst gercekten yaklasimlari vs cok iyi..bekarken takip eden doktora gidiyorum gitmek isteyen herkesede tavsiye ederim.Ama randevu bulmak ayda bir ancak oluyor.O yuzden hem devlet hem ozel paslasiyorum şuanda...
İtibar eminli canımAdı ne canım yine de aklımızda olsun memnunsan fikir fikirdir
Zaman su gibi akip geçiyor gerçekten...rabbim isteyen herkese nasip etsinBende Şeyma Hoca ile normal doğum istiyorum, Allahım gönlüme göre versinYaa seninle özelden yazışmıştık, daha yeni test sonucunu almıştın, şimdi 5. aya gelmişsin bile yaa maşaallah Allahım kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah senin adına çok sevindimKızlar elhamdulillah kalp atışını duydumsat’a göre 7+3’te duymuş oldum Rabbim hepimize afiyetle güzel bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsiin
Ya çok sevindimKızlar elhamdulillah kalp atışını duydumsat’a göre 7+3’te duymuş oldum Rabbim hepimize afiyetle güzel bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsiin
Çok sevindim...Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinKızlar elhamdulillah kalp atışını duydumsat’a göre 7+3’te duymuş oldum Rabbim hepimize afiyetle güzel bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsiin
İnşallah canımYa çok sevindimdarısı başıma 12 Eylül'de bende duyarım inşallah kalp atışını alttan mi bakti acaba yoksa karından mi bakıyor Şeyma hoca
Benim gittiğim de tam 8+0 olucak acaba karından mi bakar bana da merak ettm doğrusuİnşallah canımbana karından baktı. Kesede vajinal bakmıştı ama sonra karından baktı. Benim karından daha iyi gördüğü için kalp atışına da karından bakarız demişti
8+0 a kadar bana vajinal bakıldı. Tam 8. Haftada karından bakılmaya başlandıBenim gittiğim de tam 8+0 olucak acaba karından mi bakar bana da merak ettm doğrusu
8+0’da karından da rahat duyulur kalp atışı baya büyümüş olacak çünküBenim gittiğim de tam 8+0 olucak acaba karından mi bakar bana da merak ettm doğrusu