- 7 Ekim 2022
- 1.243
- 1.255
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım çok şükürMerhaba canımlar
Kan tahlili yaptırdım, beta değerim 96 dan 276 ya çıkmış, doktor herşey yolunda dedi şükür Bu arada Şeyma Hocanın doğum ücreti tek bebekse 22 ikizse 24 civarı imiş. Normal ya da sezeryanda fiyat değişmiyor dedi bankodaki hanımefendi. Bilginize
Çok sağol canım bilgi için beta harika artmış çok sevindim senin adınaMerhaba canımlar
Kan tahlili yaptırdım, beta değerim 96 dan 276 ya çıkmış, doktor herşey yolunda dedi şükür Bu arada Şeyma Hocanın doğum ücreti tek bebekse 22 ikizse 24 civarı imiş. Normal ya da sezeryanda fiyat değişmiyor dedi bankodaki hanımefendi. Bilginize
Ben konak hastanesinde Şeyma hocaya çektirdim mayıs 2023 de anestezi almadan 3000 tl verdim anestezi alsaydım 4000 tl demişlerdi. Kasım 2022 de yine konakta Erkan Türköz çekmişti anestezi alarak 2000 tl vermiştimKızlar merhaba ben rahim filmi için şehir hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama muayene için bile 3 hafta sonrasına gün veriyorlar özel de nereler de çekindiniz rahim filmini ve ne kadara? Yada Umuttepe de falan çekinen var mı aranız da ?
Canım Marmara hastanesinde suan 6000 küsür olmuş biraz maddi açıdan dolayı devlette çekineyim diyorum ama bilmiyorum bulamıyorum suanlık randevu falanBen konak hastanesinde Şeyma hocaya çektirdim mayıs 2023 de anestezi almadan 3000 tl verdim anestezi alsaydım 4000 tl demişlerdi. Kasım 2022 de yine konakta Erkan Türköz çekmişti anestezi alarak 2000 tl vermiştim
Konak da Marmara’ya göre biraz daha pahalı oluyor o zamana göre fiyatlar değişmiştir diye düşünüyorumCanım Marmara hastanesinde suan 6000 küsür olmuş biraz maddi açıdan dolayı devlette çekineyim diyorum ama bilmiyorum bulamıyorum suanlık randevu falan
Ayy Marmara çokmuş ya şok oldum bence yine de konak veya medikal arayıp oradan da fiyat alın en azından aklınızda soru işareti kalmaz.Konak da Marmara’ya göre biraz daha pahalı oluyor o zamana göre fiyatlar değişmiştir diye düşünüyorum
Evet bende öyle bu kadar beklemiyordum açıkçası ondan dolayı devlete yöneldim biraz. Aradım konağı ama işlem fiyatları için bilgiyi telefonda vermiyorlarmış.Ayy Marmara çokmuş ya şok oldum bence yine de konak veya medikal arayıp oradan da fiyat alın en azından aklınızda soru işareti kalmaz.
Aa kötü olmuş devlette 3 hafta sonra çektirseniz ne zaman sürece başlamayı düşünüyorsunuz? Bir de doktor mu istemişti hsgEvet bende öyle bu kadar beklemiyordum açıkçası ondan dolayı devlete yöneldim biraz. Aradım konağı ama işlem fiyatları için bilgiyi telefonda vermiyorlarmış.
Doktor istemedi ama zaten Kasım da tedaviye başlayacağımızı için öncesinde çekineyim dedim tedavi öncesi istiyorlar çünkü bide öncesinden çekinmek istiyorum ki Kasım’a kadar belki normal yoldan gebelik olur rahim filmi sonrası ihtimal artıyor diyorlar yaAa kötü olmuş devlette 3 hafta sonra çektirseniz ne zaman sürece başlamayı düşünüyorsunuz? Bir de doktor mu istemişti hsg
Seyma hocanin fiyatlar bu sekildeyse ki sgk anlasmasi yok demislerdi o zaman digerlerinin daha ucuzmus sasirdim valla...Merhaba canımlar
Canım merhaba Ben özel bir görüntüleme merkezinde çekildim, geçtiğimiz kasım ayında fakat kaliteli bir çekim olmadığı için tavsiye edemeyeceğim. Anestezili 2000 tl idi yanlış hatırlamıyorsamKızlar merhaba ben rahim filmi için şehir hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama muayene için bile 3 hafta sonrasına gün veriyorlar özel de nereler de çekindiniz rahim filmini ve ne kadara? Yada Umuttepe de falan çekinen var mı aranız da ?
Oh çok şükür gözün aydın canım Yaa sorma vakit geçmiyor Bana da 10 gün sonra gel demişti ki o da haftaya pazartesi oluyor. Salı gel dedi bugün Şeyma Hoca, ay o 1 gün bile gözümde dağ oldu şimdidenKizlar bugün keseyi gördüm çok şükür 5 hafta 6 günlüğüm 2 hafta sonraya randevu verdi 8 haftaya girmiş olucak çok geç olmuyor nasıl gecicek zaman ya
Çok şükür canım yaa sağolasınnÇok sağol canım bilgi için beta harika artmış çok sevindim senin adına
Evet kuzum bende 30-40 bekliyordum çünkü fiyatlar çok uçuk gerçekten ve onun anlaşması yok. Bu arada normal doğum da yaptırıyormuş Şeyma Hanım, onu da merak ediyorduk yaSeyma hocanin fiyatlar bu sekildeyse ki sgk anlasmasi yok demislerdi o zaman digerlerinin daha ucuzmus sasirdim valla...
Evet hsg den sonra doğal gebeliğe ihtimal veriyorlar inşallah daha erken bi tarihte bulabilirsinDoktor istemedi ama zaten Kasım da tedaviye başlayacağımızı için öncesinde çekineyim dedim tedavi öncesi istiyorlar çünkü bide öncesinden çekinmek istiyorum ki Kasım’a kadar belki normal yoldan gebelik olur rahim filmi sonrası ihtimal artıyor diyorlar ya
Kuzum bu arada geçen test günümde birisi gelip hsg için bilgi almıştı yanlış hatırlamıyorsam ona da anestezisiz 4000 tl dediler. Bende kasında hsg çektirip aralıkta hiç regl olmadan hamile kalmıştım ama kimyasal oldu tabii..Doktor istemedi ama zaten Kasım da tedaviye başlayacağımızı için öncesinde çekineyim dedim tedavi öncesi istiyorlar çünkü bide öncesinden çekinmek istiyorum ki Kasım’a kadar belki normal yoldan gebelik olur rahim filmi sonrası ihtimal artıyor diyorlar ya