Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Pazartesi de tekrar betana bakalım dedi. Bu defa testi ücretli yaptıracağım değil mi kızlar? Girişimi tüp bebek servisinde mi yaptıracağım?
Evet canım ücretli oluyor tüp bebek servisinde yaptırıyorsun aynı şekilde. Her şeyimiz aynı denk geldi aynı gün transfer olunca sonuç günümüz de aynı oldu. Normalde 2 gün üstüne kan verilir pazara denk geldiğimiz için pazartesi veriyoruz

Pazartesi de tekrar betana bakalım dedi. Bu defa testi ücretli yaptıracağım değil mi kızlar? Girişimi tüp bebek servisinde mi yaptıracağım?
Ücretli beta vereceksin canım eğer gündüz gideceksen mesai saatlerinde -1 den hemen merdivenin başındaki vezneye beta vereceğini söyle barkod verecekler ve ücreti alacaklar yine -1 de aynı yerde kan vereceksin MR ların orada veriyoruz ya. Benim sadece ücretsiz ilk testim tüp bebek bölümünden kayıt açıldı diğerlerinin hepsi tarif ettiğim yerdendi

Oyy geçmez Allah sabır versin beklemek kadar zor bir şey yok bende sabırsız biriyim

Ay senden öğreniyorum herşeyi, ben çok şanslıyım kuzum iyi ki varsın Evet normalde 2 günde 1 ama neyse.. Senin ilk test kaçtı, 3. gün kaç çıktı kuzum? Dört kat birden artmaz 3 günde herhalde

Oyy geçmez Allah sabır versin beklemek kadar zor bir şey yok bende sabırsız biriyim
Yeaa bende inanılmaz tezcanlıyımdır, bir de 2 kimyasal gebelik var geçmişte. O betaları kaç defa takip ettim, zulüm gibi.. Hele ilkinde uzun süre yükseldi, tam rahat nefes almıştım ki bir anda düştü, kabus gibiydi. O yüzden beta takibi olayını hiç sevmiyorum.

Aa tüp bebekte giriş yapmakla filan uğraşmayayım mı hiç kuzum?

Aa tüp bebekte giriş yapmakla filan uğraşmayayım mı hiç kuzum?
Ben sadece ilk ücretsiz de tüp bebekten kayıt açtırdım onlar barkod verdi gittim kan verdim. Ücretli kendi yaptırdıklarımı 2 günde bir hep -1 de merdivendeki barkoda beta hcg vereceğimi söyledim T.C. aldılar barkod verdiler ücreti aldılar gittim kan verdim sonucu da e sonuç konak sayfasından takip ettim genel de 45 dk.Ya hep çıkmıştı benimkiler sürekli sayfayı deli gibi yenileyip bakıyordum

Haha benim de dün sonuç sayfasını yenilemekten parmağım uyuştu Bilgilendirme için sağol kuzum bende öyle yapayım pazartesi o zaman, süper

Ay senden öğreniyorum herşeyi, ben çok şanslıyım kuzum iyi ki varsın Evet normalde 2 günde 1 ama neyse.. Senin ilk test kaçtı, 3. gün kaç çıktı kuzum? Dört kat birden artmaz 3 günde herhalde
İlk cuma günü 400 pazartesi 1200 çıkmıştı canım ikiz falansa daha çok artabilir tabi

Uuvv senin betan benim betamı dövermiş kuzum Benimki 96 cık Benimki de 300 lerde çıkmalı o zaman pazartesi.. Ayy hep sitressss hep sitressss
Genelde seninki gibi canım 10. Gün değerleri benim yüksek çıktı biraz ikiz mi diye düşünmüştüm hatta ama tek embriyoydu. Sonra tek kese göründü. Kişiye göre değişiyormuş

Genelde seninki gibi canım 10. Gün değerleri benim yüksek çıktı biraz ikiz mi diye düşünmüştüm hatta ama tek embriyoydu. Sonra tek kese göründü. Kişiye göre değişiyormuş
Evet evet kişiden kişiye değişiyor kuzum, hepimizinki sağlıkla ilerlesin de kolayca kavuşalım minnoşlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…