Transferin kaçıncı günü canım ? Tebrik ederimKızlaaaarrrr,
Kan tahlili sonucum 96 çıktı 20. günde, bende hamişim resmeeennnn
Süper canım tebrikler olur heyecandan15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım
Sağolasın canımmmSüper canım tebrikler olur heyecandansağlıkla kucağına al inşallah
Canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al insallahKızlaaaarrrr,
Canımm sağolasınnn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallahCanım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al insallah
insallah canım artık ben dualarınızı bekliyorum Kasım da insallah başlıyoruz tedaviye böyle hepiniz pozitifi görünce çok umutlandım darısı hayırlısı ile banaCanımm sağolasınnn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallah
Çok sevindim senin adına aramıza hoşgeldin15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım
Bugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyuCanımm sağolasınnn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallah
Ya çok sevindim canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimize sağlıklı güzel hamilelik ve doğum nasip olsuunKızlaaaarrrr,
Gerçekten iyi ki açmışsın benim başlama vesilem oldu. Herkes sürecin başından sonuna burda konuşarak pozitifi gördü elhamdulillah şuan negatif yok buraya yazan galibaBugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu
Canım haydi bismillahinsallah canım artık ben dualarınızı bekliyorum Kasım da insallah başlıyoruz tedaviye böyle hepiniz pozitifi görünce çok umutlandım darısı hayırlısı ile bana
Canımm çok teşekkür ederim, hoşbuldummmÇok sevindim senin adına aramıza hoşgeldinkese için gün sayanlar arasına hoş geldin
Yaaa çok tatlısınn endişelendin miBugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu
Amiiiinnn sağolasın canım benimYa çok sevindim canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimize sağlıklı güzel hamilelik ve doğum nasip olsuun
Kese için ne zaman çağırdılar canım 1 haftaya mıAmiiiinnn sağolasın canım benim
10 gün sonra çağırdı kuzum, ay bu 10 günler hiç bitmeyecek miKese için ne zaman çağırdılar canım 1 haftaya mı