Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96 Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım

15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96 Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım
Çok sevindim senin adına aramıza hoşgeldin kese için gün sayanlar arasına hoş geldin

Canımm sağolasınnn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallah
Bugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu

Gerçekten iyi ki açmışsın benim başlama vesilem oldu. Herkes sürecin başından sonuna burda konuşarak pozitifi gördü elhamdulillah şuan negatif yok buraya yazan galiba

Yaaa çok tatlısınn endişelendin mi Çook teşekkür ederim Yalnız iyi ki açmışsın gerçekten, sizlerden öyle güzel enerjiler ve büyük bir destek alıyorum ki Allah razı olsun hepinizden

Pazartesi de tekrar betana bakalım dedi. Bu defa testi ücretli yaptıracağım değil mi kızlar? Girişimi tüp bebek servisinde mi yaptıracağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…