• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96 😊 Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım 😂

15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96 😊 Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım 😂
Çok sevindim senin adına aramıza hoşgeldin 😁😁 kese için gün sayanlar arasına hoş geldin 😁

Canımm sağolasınnn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallah 🥰
Bugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu🙏

Bugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu🙏
Gerçekten iyi ki açmışsın benim başlama vesilem oldu. Herkes sürecin başından sonuna burda konuşarak pozitifi gördü elhamdulillah şuan negatif yok buraya yazan galiba 😍

Yaaa çok tatlısınn endişelendin mi 🤗 Çook teşekkür ederim 🥰 Yalnız iyi ki açmışsın gerçekten, sizlerden öyle güzel enerjiler ve büyük bir destek alıyorum ki Allah razı olsun hepinizden ❤️❤️

Pazartesi de tekrar betana bakalım dedi. Bu defa testi ücretli yaptıracağım değil mi kızlar? Girişimi tüp bebek servisinde mi yaptıracağım?

Back