Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96 😊 Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım 😂

15 Ağustos transfer, 25 Ağustos 10. gün beta değeri 96 😊 Ancak 3. mesajda doğru düzgün bilgi verebildim sanırım 😂
Çok sevindim senin adına aramıza hoşgeldin 😁😁 kese için gün sayanlar arasına hoş geldin 😁

Canımm sağolasınnn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşaallah 🥰
Bugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu🙏

Bugünden beri yazmani bekliyordum ve zaman gectikce umutsuzlugakapilmistim ve saatlerdir bakmadim bile...ama şuan gercekten cok sevindim.cunku bu yollardan gecen bilir neler cekildigini ve sonrasindaki mutlulugu...ve gercekten iyiki acmisim bu konuyu🙏
Gerçekten iyi ki açmışsın benim başlama vesilem oldu. Herkes sürecin başından sonuna burda konuşarak pozitifi gördü elhamdulillah şuan negatif yok buraya yazan galiba 😍

Yaaa çok tatlısınn endişelendin mi 🤗 Çook teşekkür ederim 🥰 Yalnız iyi ki açmışsın gerçekten, sizlerden öyle güzel enerjiler ve büyük bir destek alıyorum ki Allah razı olsun hepinizden ❤️❤️

Pazartesi de tekrar betana bakalım dedi. Bu defa testi ücretli yaptıracağım değil mi kızlar? Girişimi tüp bebek servisinde mi yaptıracağım?

X