Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Biraz duygusal çalkantılarım var Saçmasapan şeylere duygulanıp ağlıyorum, hatta geçen gece lavaboya kalkmıştım, yatağa geldim hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım Dekorasyon programı izlerken bile ağladım

Hahah olsun insan belirtilere hasret oluyor şu dönemde

Ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri baldırlarıma kramp giriyor ki mg desteği de uzun süredir kullanıyorum aslında. Sizlerin oldu mu böyle bir şey?

Kizlar bende konak hastanesinde Şeyma hanıma gidiyorum bugün 5 haftalık olduk hala bir sürü ilaç kullanıyorum 28 ağustosta kese için gün verdi keseden sonra da ilaçlara aynı şekil devam ediyor muyum yada ne zamana kadar ilaçlara devam ediyorum kullandığım ilaçlar (duphaston , cyclo , prograf , oksapar , coraspirin , dekort , folik asit , 5 gün de bir prolutan )

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla ilerletsin ve hayırla kucağına al bebeğini Şeyma Hocanın ihtiyatlı davrandığını ve ilaçları 3. aya kadar kullandırttığını söylüyordu arkadaşlar. Bende aynı ilaçları kullanıyorum şu an ama ben daha transfer sonrası 7. günümdeyim.

Yalnız diğer grupta görüyorum, progestanı sabah akşam iğne olarak kullananlar vs var. Artık kalçamdan oturamıyorum vs yorumları yapılıyor. Ben tek iğne olduğuma şükreder oldum

ben geçen hafta kese randevusuna gittiğimde prograg ve dekortu kesti. Oksapar ve corasprin gün aşırı bir gün biri bir gün diğeri şeklinde değiştirdi ve proluton iğneyi haftada 1’e düşürdü gerisi aynen devam kalp atışından sonra bakalım azalır daha da inşallah ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum ben de

Ayyy sen süper bir haber verdin kuzummm inşaallah bizde de öyle ilerler süreç..

Amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ilaçlar çok pahalı sağlık ocağı da yazmıyor 3 aya kadar yazdiramayacagiz o zaman

Canım harika bir haber çok sevindim inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeklerin hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinler

İnşallah yavaş yavaş azalirlar bende ilaç kullanmayı sevmiyorum içim disim ilaç oldu ama bebeğim için değer prograf çok pahalı bir ilaç onu kestiği iyi oldu bari

Hayırlı olsun canım benim 7. Haftalarda prograf ve dekortu kesmiştik, Cyclo yerine estrofem kullanıyorum 9. Haftadan sonra 4 den 3 e düşürdük miktarını, coraspirin ve oksaparı kanamam olunca kestik şimdi kanama bitti birer gün onları dönüşümlü kullanıyorum, folik asit devam 8. Hafta ortalarında magnezyuma başladım kramplardan dolayı, Proluton 9. Hafta itibariyle hafta da 1 e düştü. 12. Haftada hepsini tamamen bırakacakmışız

Anladm teşekkür ederim 12 haftaya kadar azalta azalta gideceğiz inşallah o zaman

Amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ilaçlar çok pahalı sağlık ocağı da yazmıyor 3 aya kadar yazdiramayacagiz o zaman
Aminn inşaallah sağolasın canım Kadın doğum doktoruna yazdırabilirsin devlette diye düşünüyorum ama emin de değilim. Maddi manevi zor bir süreç, Allah hepimize yardım etsin

Aminn inşaallah sağolasın canım Kadın doğum doktoruna yazdırabilirsin devlette diye düşünüyorum ama emin de değilim. Maddi manevi zor bir süreç, Allah hepimize yardım etsin
Sağlık ocağındaki doktor yazmadı özel reçete diye. Evet maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…