Heyecan dorukta kalbimiz ağzımızda yaşıyoruz kızlarrr10 gün pozitifi beklemek çok zorr Pozitifi gördükten sonra da çok erken öğrendiğimiz için beklemeler bitmiyor. Ay kese gözücek mi ay kalp atışı duyulacak mı. Özellikle kalp atışına kadar endişeli geçiyor
Yeaa evde erken test yapmıycam diye karar almıştım ama muhtemelen dayanamayıp 5 gün sonra filan yapmaya başlarım kızlarAy bir de evde erken test yaptıysan 2 günde bir 2 kat arttı mı Oyy kese oluştu mu yok kalbi atacak mı ay bir şey oldu mu şu belirtim gitti bu belirti geldi buram niye ağrıdı yok bugün neden belirtim yok bizim derdimiz bir ömür bitmeyecek gibi ben artık kendimi sorgulamıyorum diyorum yine delirdim kontrol günü sakinlerim diyorum geçiyorum
Ben transfer gününüde sayarsak 6. Günde erken idrar testi yaptım pozitif görünce 8. Gün kan verdimSizler evde erken test yapmaya ne zaman başlamıştınız
Ayyy işte bak bende ancak 5 gün dayanabilirim herhalde kuzumBen transfer gününüde sayarsak 6. Günde erken idrar testi yaptım pozitif görünce 8. Gün kan verdim
Ben de 7. Gün kaset testle yaptım çokk silik çizgi gördüm. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım o daha belirgindi. Sonra 10. Gün kan verdimBen transfer gününüde sayarsak 6. Günde erken idrar testi yaptım pozitif görünce 8. Gün kan verdim
Tek embriyoydu bir de benim hemen yükselmez diye çok erken yapmak istemedimOhoo 7. güne iyi dayanmışsın kuzum sen7. günde bile silik çıktıysa ben kendimi kelepçeleyip bekleyeyim 8. güne kadar
Canımm ne güzelll, rahat bir nefes daha almışsındırKızlar keseyi gördüm elhamdulillah ben de kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi doktor. Kesin çıksın diye mi acaba? hepiniz 1 hafta sonra gitmişsiniz
Kuzum yaş kaç senin ki tek embriyo transfer ettiler?Tek embriyoydu bir de benim hemen yükselmez diye çok erken yapmak istemedim
Kesinlik için olabilir canım daha iyi zaten diğer türlü insan stres oluyorKızlar keseyi gördüm elhamdulillah ben de kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi doktor. Kesin çıksın diye mi acaba? hepiniz 1 hafta sonra gitmişsiniz
Bence de kesinlik için 2 hafta sonra çağırmışlardır kuzum. Hani zaten kese de görüldü yaKesinlik için olabilir canım daha iyi zaten diğer türlü insan stres oluyor
Canımm ne güzelll, rahat bir nefes daha almışsındır
26 yaşındayım ilk tedavide yaşım çok olmadığından tek oluyormuş zaten öyle istemiştikKuzum yaş kaç senin ki tek embriyo transfer ettiler?
Evet onu düşündüm duyuldu duyulmadı sıkıntısı olmaz en azından 7+3 olacak nasipse. Sıkıntı yoksa inşallah duyulması gerekirKesinlik için olabilir canım daha iyi zaten diğer türlü insan stres oluyor
Ahh kuzumm Allahım gönlüne göre versin inşaallah26 yaşındayım ilk tedavide yaşım çok olmadığından tek oluyormuş zaten öyle istemiştik
Bende 36Ahh kuzumm Allahım gönlüne göre versin inşaallahBenim yaşlarımda olanlar kimler acaba? Ben 39 yaşındayım
Oo grubun ablasıyım ben desenizeBende 36