Amin inşallahOo grubun ablasıyım ben desenize Minnak kuzularım Allah hepimizin mücadelesine değer güzellikte ve sağlıkta bebişler nasip etsin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahOo grubun ablasıyım ben desenize Minnak kuzularım Allah hepimizin mücadelesine değer güzellikte ve sağlıkta bebişler nasip etsin bizlere
AmiinOo grubun ablasıyım ben desenize Minnak kuzularım Allah hepimizin mücadelesine değer güzellikte ve sağlıkta bebişler nasip etsin bizlere
Normal canım kullandığımız ilaçlar işlemler sebep oluyormuş. Belirti veya belirtisizlik kişiye göre değişir o yüzden belirti dinlemeni tavsiye etmem. Ben de göğüs hassasiyeti yoktu. Herkes göğüs hassasiyeti belirtisi yazmıştı olmadı mı diye düşünmüştüm. Kişiye göre değişiyor her belirtiBugün sol kasığıma kramplar giriyor kızlar
Belirti dinlemiyorum da endişelendim bir an kuzumNormal canım kullandığımız ilaçlar işlemler sebep oluyormuş. Belirti veya belirtisizlik kişiye göre değişir o yüzden belirti dinlemeni tavsiye etmem. Ben de göğüs hassasiyeti yoktu. Herkes göğüs hassasiyeti belirtisi yazmıştı olmadı mı diye düşünmüştüm. Kişiye göre değişiyor her belirti
benim de çok olmuştu bel ağrısı kasık sancısı kramp falanBelirti dinlemiyorum da endişelendim bir an kuzum
Yaaa normal o zaman Olumlu işaretler olarak düşüneyim bunları ben..benim de çok olmuştu bel ağrısı kasık sancısı kramp falan
Geçti mi peki kuzum?benim de çok olmuştu bel ağrısı kasık sancısı kramp falan
Yeni yeni azaldı diyebilirim. Hala ayakta çok durunca belim ağrıyor. Arada sancı giriyo kısa süreli ama eskisi kadar çok değilGeçti mi peki kuzum?
Anladım canım minnak yerine yerleşirken büyürken filan anneciği dürtüyor demek kiYeni yeni azaldı diyebilirim. Hala ayakta çok durunca belim ağrıyor. Arada sancı giriyo kısa süreli ama eskisi kadar çok değil
Olabilir hepsi sıkıca tutunsun sağlıkla büyüsün deAnladım canım minnak yerine yerleşirken büyürken filan anneciği dürtüyor demek ki
AmiiiiiiinnnnOlabilir hepsi sıkıca tutunsun sağlıkla büyüsün de
İnşallah bebişler tutunuyor canım pozitif düşünelim pozitif olsunGünaydın kızlar Nasılsınız?
Bana dün gece bir şeyler oldu, resmen bana aşırı duygusallık yazılımı yüklendi. Gece yarısı lavaboya kalktım sonra bir ağlama isteği geldi, bir duygusallık.. Sabah eşim kahvaltıyı yatağa getirince zirve yaptı, anime karakterler ağlar ya hani gözyaşları fışkırır aynen öyle ağladım Az önce de dekorasyon programı izlerken baktım gözyaşlarım süzülüyor Ve bu sabah göğüslerim şişmiş ve acıyor Noluyor bana yeaaa
Ayyy inşaallah öyledir kuzum ya da ben bu gergin bekleyiş yüzünden hafiften sıyırdımİnşallah bebişler tutunuyor canım pozitif düşünelim pozitif olsun
Günaydın kızlar Nasılsınız?
Bana dün gece bir şeyler oldu, resmen bana aşırı duygusallık yazılımı yüklendi. Gece yarısı lavaboya kalktım sonra bir ağlama isteği geldi, bir duygusallık.. Sabah eşim kahvaltıyı yatağa getirince zirve yaptı, anime karakterler ağlar ya hani gözyaşları fışkırır aynen öyle ağladım Az önce de dekorasyon programı izlerken baktım gözyaşlarım süzülüyor Ve bu sabah göğüslerim şişmiş ve acıyor Noluyor bana yeaaa
Amiiiiiinnnn diyorummmmHcg hormonu salınmaya başlamış diyelim inşallah öyle olsun
Nasıl gidiyor canıımAmiiiiiinnnn diyorummmm
Kuzummm Dün sabah 6. günümdü. Eşim de biraz tez canlıdır gitmiş erken gebelik testi almış. Israr etti yaptım, negatif çıktı. Çok üzüldüm ama erken yaptım daha filan diye kendimi teselli ediyordum. Ben daha önceden birgebeningünlüğü sayfasından kaset test almıştım, unuttum gitti çok olmuştu. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne test direkt önüme düştü. Ben de bunu bir işaret olarak algılayıp testi yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm çok şükür Şimdi cuma günü kan testi vermek için bekliyorum heyecanlaNasıl gidiyor canıım
Ayy testte çıktıysa inşallah vardır canımm güzel sonuçlar olsunKuzummm Dün sabah 6. günümdü. Eşim de biraz tez canlıdır gitmiş erken gebelik testi almış. Israr etti yaptım, negatif çıktı. Çok üzüldüm ama erken yaptım daha filan diye kendimi teselli ediyordum. Ben daha önceden birgebeningünlüğü sayfasından kaset test almıştım, unuttum gitti çok olmuştu. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne test direkt önüme düştü. Ben de bunu bir işaret olarak algılayıp testi yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm çok şükür Şimdi cuma günü kan testi vermek için bekliyorum heyecanla