Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Ayy kafam karıştı okurken Allahımm 12. haftaya tez vakitte ve sağlıkla ulaştır bizleri de kurtulalım bu ilaçlardannn veee hepimiz kolayca sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalımmm

Sağlık ocağındaki doktor yazmadı özel reçete diye. Evet maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsn
Yok sağlık ocağındakinim yazmadığını biliyorum, hormon ilaçları diye yazmıyormuş ama devletteki kadın doğum doktoru yazabilir diye düşünüyorum, emin olmamakla birlikte

Yok sağlık ocağındakinim yazmadığını biliyorum, hormon ilaçları diye yazmıyormuş ama devletteki kadın doğum doktoru yazabilir diye düşünüyorum, emin olmamakla birlikte
Onu bilmiyorum araştırmak lazim

Onu bilmiyorum araştırmak lazim
Doktorlar işlerine geldigi gibi davraniyor ben ilk gunden beri yszdirdim aile hekimine.hattA oksapara devam ettigim icin bugun onu yazdirdim tekrar...seyma hocayi dinleyip detayliya kadar kullanicam sanirim kan sulandirici ama devletteki doktor gecen ay birakabilirsin demisti bakalim bu ay ki kontrolde nolucak.sukur bugun 16. Haftam bitti

Evet gerçekten işlerine göre bugün sağlık ocağına gittim özel reçete yazamıyoruz dedi yolladı yazsa sanki ne olucak

Ayy canım maşaallah Sen şanslıymışsın bak iyi biriymiş aile hekimin. İlaçların tamamını mı yazdırıyorsun?

Oy canım maşallah 16. Haftaya kadar gelmişsin Allahın izniyle kontrol günlerin kaç hafta da bir ? Nasıl dayanıyorsun ger hafta görmeden nasıl endişelerden kurtulabilirim bilmiyorum

Oy canım maşallah 16. Haftaya kadar gelmişsin Allahın izniyle kontrol günlerin kaç hafta da bir ? Nasıl dayanıyorsun ger hafta görmeden nasıl endişelerden kurtulabilirim bilmiyorum
İlk zamanlar gibi değil heyecan tabiki oluyor keske süre daha az olsa diyorum ama sonra kendi kendimi telkin ediyorum.artık nokta degil baya bebek olarak gormeye baslayinca insanin içi rahat ediyor.3 haftada bir gidiyorum sayilir.sehir hst itibar beye gidiyorum iki seferdir.birde konakda firdevs hanima...

Firdevs hanımdan memnun musunuz? Bir de artık siz bebek hareketleri hissetmeye başlamışsınızdır

Ayyy bebek olarak görmeye başladın mı Allahımmm nasıl güzel bir şey buuu maşaallah barekallah Kuzu sen kalp atışından sonra Şeyma Hocayı bıraktın o zaman dimi?

Kızlar Şeyma Hocanın doğum fiyatları hakkında bir fikriniz var mı? Hastanedeki diğer doktorlarla Şeyma Hoca arasında çok uçurum var mı acaba doğum fiyatında

Hanımlar hepinizi tebrik ederim.konakta tedavi olan herkes gebe kalmış maşallah.bende merkez arıyorum Çanakkale'de gidicem fiyatlar nasıl konakta bilgi verebilirmisiniz

Hanımlar hepinizi tebrik ederim.konakta tedavi olan herkes gebe kalmış maşallah.bende merkez arıyorum Çanakkale'de gidicem fiyatlar nasıl konakta bilgi verebilirmisiniz
Teşekkürler canım. Bizim gittiğimiz konak hastanesi Kocaeli’de. Fiyatlar aydan aya güncelleniyor galiba gidip karar verdiğindeki fiyattan oluyorsun. Ben gittiğimde 37.000’di. İlaçlar falan da 20.000 civarı tutmuştu 2 ay önce ama her şeye zam geldi şuanki fiyatı bilmiyorum

Bende Ekim 2022 de ilaçlar hariç sadece yumurta toplama ve transfere 22.000 tl vermiştik. Embriyo dondurmaya 5 tane embriyo için 5000 tl vermiştik ilaçlarda 30.000 tl yakındı. Ekim 2022 de ilk görüştüğümüz tarihten 22.000 tl olan fiyat 3 ay sadece geçerlidir 3 aydan sonra fiyatlar güncellenir diye kağıtta bir uyarı yazısı vardı zaten merkezdekilerde aynı şeyi tekrar söylemişlerdi. İlk deneme boş gebelik olunca 2. Denemeyi temmuz 2023 de yaptık dondurulmuşlardan kullandık ve temmuz 2023 güncel fiyattan sadece transfer ücreti ödedik o da 14.000 tl vermiştik sonra artı yine ilaçlar tabiki. Muayene ücreti de şuan Şeyma hocanın 1250 tl eskiden 500 tl veriyorduk o da güncellendi tabiki piyasaya göre sanırım, özel sağlık geçmiyor.

Ayyy bebek olarak görmeye başladın mı Allahımmm nasıl güzel bir şey buuu maşaallah barekallah Kuzu sen kalp atışından sonra Şeyma Hocayı bıraktın o zaman dimi?
En son 12. Haftada ikili testi yaptirdim daha gitmedim seyma hocaya.Sehir disinda oldugum icin detayli ultrasona kadar disarda takibini yapabilirsin demisti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…