En son 12. Haftada ikili testi yaptirdim daha gitmedim seyma hocaya.Sehir disinda oldugum icin detayli ultrasona kadar disarda takibini yapabilirsin demistiAyyy bebek olarak görmeye başladın mı Allahımmm nasıl güzel bir şey buuu maşaallah barekallahKuzu sen kalp atışından sonra Şeyma Hocayı bıraktın o zaman dimi?
Firdrvs hocaya bir kez gittim daha bu ikinci olucak bakalimFirdevs hanımdan memnun musunuz? Bir de artık siz bebek hareketleri hissetmeye başlamışsınızdır
Şeyma hanımda devam ediliyor mu kalp atışından sonraHerhangi ekstra bir ucret odemiyorsunuz kalp atisi icinde gidiliyor bir kez o da ucretsiz.sonrasi takip icin ucret oduyorsunuz devam etmek isterseniz.İlaclari tabiki ayrica aliyorsunuz.
EvetŞeyma hanımda devam ediliyor mu kalp atışından sonra
Beta kişiden kişiye değişiyordur canım ama benim tek transferimde 10. Gün 146 çıkmıştı. 2 deneme çift transfer de 10. Gün 382 çıktı inşallah seninde sağlıkla ilerlesinKızlar selam
Bugün yine kaset test yaptım, çizgi daha belirgin çıktı şükürCuma günki kan testi sonucumu iple çekiyorum. 10. gün olacak o gün. Aşağı yukarı kaç çıkmalı beta hcg değeri sizce?
Siz cinsiyeti öğrendiniz mi? Öğrendiyseniz Şeyma hocamı baktı başka bir doktor mu ve kaçıncı hafta da öğrendiniz ? Şeyma hoca acaba cinsiyeti erken tahmin yapıyor mu?Herhangi ekstra bir ucret odemiyorsunuz kalp atisi icinde gidiliyor bir kez o da ucretsiz.sonrasi takip icin ucret oduyorsunuz devam etmek isterseniz.İlaclari tabiki ayrica aliyorsunuz.
Evet haklısın da kafamda bişey canlansın dedim, sağol kuzummBeta kişiden kişiye değişiyordur canım ama benim tek transferimde 10. Gün 146 çıkmıştı. 2 deneme çift transfer de 10. Gün 382 çıktı inşallah seninde sağlıkla ilerlesin
Ben şeyma hocaya 12+2 de gittim ikili test icin o zaman tahminde bulundu %80 erkek dedi.zaten erkekler daha erken belli ediyormus.Daha sonra sehir hst gittim ayni hafta ve orda ki doktorda ayni sekilde hatta %100 erkek dedi.bir kac kere dondurdu cocugu oynatti vs erkek bu dediSiz cinsiyeti öğrendiniz mi? Öğrendiyseniz Şeyma hocamı baktı başka bir doktor mu ve kaçıncı hafta da öğrendiniz ? Şeyma hoca acaba cinsiyeti erken tahmin yapıyor mu?
Ben dayanamayip 7. Gun kan vermistim beta 88 cikmisti daha sonra 10. Gün tekrar vermistim daha sonrada 200 kusurdu sanirim ve cift transfer.O yuzden takilma bu oranlara cok fazla...Evet haklısın da kafamda bişey canlansın dedim, sağol kuzummAmiiiinnn hepimizinki sağlıkla ilerlesin kavuşalım bebişlerimizeee
10.gün 213 cikmis buldumBen dayanamayip 7. Gun kan vermistim beta 88 cikmisti daha sonra 10. Gün tekrar vermistim daha sonrada 200 kusurdu sanirim ve cift transfer.O yuzden takilma bu oranlara cok fazla...
Yaa heyecanlandım sen mi dedin şeymanhocaya cinsiyet tahminin de bulunmasını o mu direk cinsiyete bakalım dedi? Allahım sağlıkla oğlunuza kavuşmayı nasip etsin inşallahBen şeyma hocaya 12+2 de gittim ikili test icin o zaman tahminde bulundu %80 erkek dedi.zaten erkekler daha erken belli ediyormus.Daha sonra sehir hst gittim ayni hafta ve orda ki doktorda ayni sekilde hatta %100 erkek dedi.bir kac kere dondurdu cocugu oynatti vs erkek bu dedi
Ayyy çok heyecanlıııııBen şeyma hocaya 12+2 de gittim ikili test icin o zaman tahminde bulundu %80 erkek dedi.zaten erkekler daha erken belli ediyormus.Daha sonra sehir hst gittim ayni hafta ve orda ki doktorda ayni sekilde hatta %100 erkek dedi.bir kac kere dondurdu cocugu oynatti vs erkek bu dedi
Yeaa yerim senin bebişleriniiiiiYaa heyecanlandım sen mi dedin şeymanhocaya cinsiyet tahminin de bulunmasını o mu direk cinsiyete bakalım dedi? Allahım sağlıkla oğlunuza kavuşmayı nasip etsin inşallahbende 11. Haftada gideceğim ama bebekler biraz önden gidiyor tahminim gittiğimde bebekler biri 11+5 diğeri 11+4 olacak acaba bize de tahmini bir şey der mi merak ediyorum
Doğru diyorsun kuzu tamam takılmıycam, sağlıkla ilerlesin deBen dayanamayip 7. Gun kan vermistim beta 88 cikmisti daha sonra 10. Gün tekrar vermistim daha sonrada 200 kusurdu sanirim ve cift transfer.O yuzden takilma bu oranlara cok fazla...
Çok sağolasin rabbim dileyen herkese nasip etsin.Ben sormadim kendi direk soyledi.Ama benim sana nacizane tavsiyem ikili test yaptiracaksan eğer 12 dolduktan sonra gidersen iki kez ugraşmıs olmazsiniz.Ve ikiz olduklari icin durus pozisyonlarindan dolayi belki hemen tahmindr bulunamayabilir diye dusundum.Yaa heyecanlandım sen mi dedin şeymanhocaya cinsiyet tahminin de bulunmasını o mu direk cinsiyete bakalım dedi? Allahım sağlıkla oğlunuza kavuşmayı nasip etsin inşallahbende 11. Haftada gideceğim ama bebekler biraz önden gidiyor tahminim gittiğimde bebekler biri 11+5 diğeri 11+4 olacak acaba bize de tahmini bir şey der mi merak ediyorum
En son 9 da gittim 2 hafta sonra 11 de gelin dediler bana kalsa her gün giderim açıkçası kayıplarım dolayı evhamlı biri oldum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız Allahın izniyleÇok sağolasin rabbim dileyen herkese nasip etsin.Ben sormadim kendi direk soyledi.Ama benim sana nacizane tavsiyem ikili test yaptiracaksan eğer 12 dolduktan sonra gidersen iki kez ugraşmıs olmazsiniz.Ve ikiz olduklari icin durus pozisyonlarindan dolayi belki hemen tahmindr bulunamayabilir diye dusundum.