Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Güvenlik ihlali oluyormuş mail, sonuçta kişisel mailimiz ve bu bilgiyi de onlara biz aktarıyoruz. Çok garip gerçekten

Kızlar bu arada ilaçlar midemi inanılmaz zorladı. Dün ilk kez tüm ilaçları içtim ve gece mide ağrısından ölüyorum sandım. Saatlerce kıvrandım. Bu ilaçların tamamını uzun süre kullanmaya devam ediyor muyuz

ilk 3 ay kullanılıyormuş beni de oksapar iğne zorluyor kontrolde başka alternatif var mı diye soracağım. Kendi kendime vuramıyorum eşim vuruyor ve canımı çok yakıyor iğne kollarım delik deşik

ilk 3 ay kullanılıyormuş beni de oksapar iğne zorluyor kontrolde başka alternatif var mı diye soracağım. Kendi kendime vuramıyorum eşim vuruyor ve canımı çok yakıyor iğne kollarım delik deşik
Ben oksapar hala kullaniyorum ama koldan yapiyoz artik ki o bile sertlestigi icin zor giriyor

Kizlar birsey sorucam şehir hst veya devlet hst dogum yapan yakinlariniz var mi.Benim sehir hst şuan cok sevdigim bir doktorum var kist takibimide kendisi yapmisti cok memnun kaldim.yalniz merak ettigim konu şu.bu hst mecburi sizi normal.doguma mi yonlendiriyorlar kendi isteginizle sezeryan yapabiliyor musunuz?

Devlet hastanesinde yapan tanıdıklarım var memnun kalmışlardı. Özel hastanelerde de memnun olmayanlar duyabiliyoruz önemli olan doktor bence. Özel veya devlet olması önemli değil. İsteğe bağlı sezaryen oluyor mu bilmiyorum normal doğurmuştu tanıdıklarım

Ben doktoru begeniyorum ama norml zor.duzcede bugun yine doktora gozuktum ama cok kotuydu ozel oldugu halde.sanirim dogum icin yine izmit arayisina giricem

Ben tüm ilaçlara 7. Haftaya kadar devam ettim canım sonra dekort ve programı kesti , oksapar ve coraspirin zaten kanamadan dolayı kesildi, 7. Haftadan sonra sadece folik asit estrofem Proluton kalça iğnem Duphaston ve progestan kullanıyorum ama şimdi yine oksapara başlayacağım

Ayyy kızlar midemiz nasıl dayanacak yaa bu ilaçlara böyle haftalarca aylarca Oksapar kolumu mosmor yaptı, bugün buzla kompres yaptım bu defa morarmadı.

Ayyy kızlar midemiz nasıl dayanacak yaa bu ilaçlara böyle haftalarca aylarca Oksapar kolumu mosmos yaptı, bugün buzla kompres yaptım bu defa morarmadı.
Ben doktoru begeniyorum ama norml zor.duzcede bugun yine doktora gozuktum ama cok kotuydu ozel oldugu halde.sanirim dogum icin yine izmit arayisina giricem
Benimde sezeryan korkum var deli gibi

Alisiyorsun merak etme...benimde norml doğum korkumama yapmkda istiyorum
Ahh inşaallah alışabilirim kuzum, ileri derecede reflü var bende, umarım midem alışır. Ya normal hani adı üstünde Sezaryen deyince ameliyat ama ya korkutuyor beni Doktor normal dedi dimi sana şu an

Evet kalp atışınada vajinal bakmıştı
Riskli okumuştum da herhangi bir problem olmaz dimi. Bir de 5+3 olacak kontrolde kalp atışına bakar mı sizce. İnternette kalp atışı duyulabileceği yazıyor ama genelde 7. Haftada bakmış herhalde doktor

Riskli okumuştum da herhangi bir problem olmaz dimi. Bir de 5+3 olacak kontrolde kalp atışına bakar mı sizce. İnternette kalp atışı duyulabileceği yazıyor ama genelde 7. Haftada bakmış herhalde doktor
Keseden 1 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar ben 6+6da duymuştum. Riskli olsa dr o şekilde bakmaz canım merak etme

Selam güzel canlar nasılsınız? Ben hastanedeyim kontrole geldim, yarın transfer olacak inşaallah Kızlar kaç haftalık olduğu nasıl belli oluyor? Yarın transfer olacak ya mesela, gelecek hafta 1 haftalık mı olacak bebek? Yoksa son regl tarihi mi baz alınıyor yine?

Kızlaaaarrrrr yarın transfer olacak Transfer için bana tavsiyeleriniz var mı? Bir şeyleri atlamak istemiyorum; inanılmaz heyecanlıyım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…