Güvenlik ihlali oluyormuş mail, sonuçta kişisel mailimiz ve bu bilgiyi de onlara biz aktarıyoruz. Çok garip gerçektenelden verilebilen bir şey neden kişiye mail atılmasın garip yasaklar. Ben de transfer günüm çalışıp gitmiştim transfer olmaya. Rapor o günden başlaması gerekiyormuş yarın gelin yarından başlasın dediler. Yarın kendim gelemeyeceğimi eşimin gelebileceğini söyledim olmayacağını söylediler. Ben de umursamadım o gün çalıştığım halde raporlu gözüktüm
ilk 3 ay kullanılıyormuş beni de oksapar iğne zorluyor kontrolde başka alternatif var mı diye soracağım. Kendi kendime vuramıyorum eşim vuruyor ve canımı çok yakıyor iğne kollarım delik deşikKızlar bu arada ilaçlar midemi inanılmaz zorladı. Dün ilk kez tüm ilaçları içtim ve gece mide ağrısından ölüyorum sandım. Saatlerce kıvrandım. Bu ilaçların tamamını uzun süre kullanmaya devam ediyor muyuz
Ben oksapar hala kullaniyorum ama koldan yapiyoz artik ki o bile sertlestigi icin zor giriyorilk 3 ay kullanılıyormuş beni de oksapar iğne zorluyor kontrolde başka alternatif var mı diye soracağım. Kendi kendime vuramıyorum eşim vuruyor ve canımı çok yakıyor iğne kollarım delik deşik
Devlet hastanesinde yapan tanıdıklarım var memnun kalmışlardı. Özel hastanelerde de memnun olmayanlar duyabiliyoruz önemli olan doktor bence. Özel veya devlet olması önemli değil. İsteğe bağlı sezaryen oluyor mu bilmiyorum normal doğurmuştu tanıdıklarımKizlar birsey sorucam şehir hst veya devlet hst dogum yapan yakinlariniz var mi.Benim sehir hst şuan cok sevdigim bir doktorum var kist takibimide kendisi yapmisti cok memnun kaldim.yalniz merak ettigim konu şu.bu hst mecburi sizi normal.doguma mi yonlendiriyorlar kendi isteginizle sezeryan yapabiliyor musunuz?
Ben doktoru begeniyorum ama norml zor.duzcede bugun yine doktora gozuktum ama cok kotuydu ozel oldugu halde.sanirim dogum icin yine izmit arayisina giricemDevlet hastanesinde yapan tanıdıklarım var memnun kalmışlardı. Özel hastanelerde de memnun olmayanlar duyabiliyoruz önemli olan doktor bence. Özel veya devlet olması önemli değil. İsteğe bağlı sezaryen oluyor mu bilmiyorum normal doğurmuştu tanıdıklarım
Ben tüm ilaçlara 7. Haftaya kadar devam ettim canım sonra dekort ve programı kesti , oksapar ve coraspirin zaten kanamadan dolayı kesildi, 7. Haftadan sonra sadece folik asit estrofem Proluton kalça iğnem Duphaston ve progestan kullanıyorum ama şimdi yine oksapara başlayacağımKızlar bu arada ilaçlar midemi inanılmaz zorladı. Dün ilk kez tüm ilaçları içtim ve gece mide ağrısından ölüyorum sandım. Saatlerce kıvrandım. Bu ilaçların tamamını uzun süre kullanmaya devam ediyor muyuz
Benimde sezeryan korkum var deli gibiBen doktoru begeniyorum ama norml zor.duzcede bugun yine doktora gozuktum ama cok kotuydu ozel oldugu halde.sanirim dogum icin yine izmit arayisina giricem
Alisiyorsun merak etme...benimde norml doğum korkumAyyy kızlar midemiz nasıl dayanacak yaa bu ilaçlara böyle haftalarca aylarcaOksapar kolumu mosmos yaptı, bugün buzla kompres yaptım bu defa morarmadı.
Benimde sezeryan korkum var deli gibi
Ahh inşaallah alışabilirim kuzum, ileri derecede reflü var bende, umarım midem alışır. Ya normal hani adı üstündeAlisiyorsun merak etme...benimde norml doğum korkumama yapmkda istiyorum
Evet kalp atışınada vajinal bakmıştıKızlar kese randevusu için gittiğinizde vajinal mi baktı doktor
Riskli okumuştum da herhangi bir problem olmaz dimi. Bir de 5+3 olacak kontrolde kalp atışına bakar mı sizce. İnternette kalp atışı duyulabileceği yazıyor ama genelde 7. Haftada bakmış herhalde doktorEvet kalp atışınada vajinal bakmıştı
Keseden 1 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar ben 6+6da duymuştum. Riskli olsa dr o şekilde bakmaz canım merak etmeRiskli okumuştum da herhangi bir problem olmaz dimi. Bir de 5+3 olacak kontrolde kalp atışına bakar mı sizce. İnternette kalp atışı duyulabileceği yazıyor ama genelde 7. Haftada bakmış herhalde doktor
Sağol canıım inşallah her şey yolundadırKeseden 1 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar ben 6+6da duymuştum. Riskli olsa dr o şekilde bakmaz canım merak etme