Ayy çok heyecanlı gerçekten Rabbim hayırlısıyla tutundursunSelam güzel canlar nasılsınız? Ben hastanedeyim kontrole geldim, yarın transfer olacak inşaallahKızlar kaç haftalık olduğu nasıl belli oluyor? Yarın transfer olacak ya mesela, gelecek hafta 1 haftalık mı olacak bebek? Yoksa son regl tarihi mi baz alınıyor yine?
transfer öncesi elimizden geleni artık yapmış oluyoruz canım o yüzden bol bool dua etKızlaaaarrrrr yarın transfer olacakTransfer için bana tavsiyeleriniz var mı? Bir şeyleri atlamak istemiyorum; inanılmaz heyecanlıyım şu an
Oyy kuzumm sağolasınnAyy çok heyecanlı gerçekten Rabbim hayırlısıyla tutundursun
Son adet tarihi baz alınıyor. Bazıları transferden 2 hafta öncesini katarak diyor ama zaten neredeyse aynıya tekabül ediyor. Yani nasipse öğrendiğinde 4 haftalık hamile oluyorsun
Evet koku sürülmüyor 2-3 gün yıkanmayacağın için yıkanıp gitmeni tavsiye ederim. Şampuan sorun olmaz demişti bana. Deodorant parfüm vs olmamalı. 5 günde bir olan proluton iğne o güne geldiği için onu yanımda getirmiştim transfer sonrası hemşire vurmuştu. Bir de idrara sıkışık giriyorsun transfere ama aşırı içip çokk fazla sıkışma bence. Ben abartmamıştım az sıkışıktım. Sonrasında orada tuvalete girmedim yıkanmayacağım için oranın tuvaletini kullanmak istemedim. Eve gelince yapmıştım. Başka bir şey yok canım odana geliyorsun 1 saat uzanıyorsun. Taburcu olmadan hemşire dikkat etmen gerekenler konusunda bilgilendirecek. Sonra da çıkıp evde dinlenmeye devam ediyorsunOyy kuzumm sağolasınnKoku, kozmetik vs yok dedi hemşire, başka da bişey demedi. Transferde iğne, serum vs hiçbir şey yok mu dışarıdan peki? Lappss diye bırakıp çıkacaklar mı?
Canım benim sağolasın verdiğin bilgiler içinEvet koku sürülmüyor 2-3 gün yıkanmayacağın için yıkanıp gitmeni tavsiye ederim. Şampuan sorun olmaz demişti bana. Deodorant parfüm vs olmamalı. 5 günde bir olan proluton iğne o güne geldiği için onu yanımda getirmiştim transfer sonrası hemşire vurmuştu. Bir de idrara sıkışık giriyorsun transfere ama aşırı içip çokk fazla sıkışma bence. Ben abartmamıştım az sıkışıktım. Sonrasında orada tuvalete girmedim yıkanmayacağım için oranın tuvaletini kullanmak istemedim. Eve gelince yapmıştım. Başka bir şey yok canım odana geliyorsun 1 saat uzanıyorsun. Taburcu olmadan hemşire dikkat etmen gerekenler konusunda bilgilendirecek. Sonra da çıkıp evde dinlenmeye devam ediyorsun
Çok sevindim inşallah gönlüne göre olur her şeySelam güzel canlar nasılsınız? Ben hastanedeyim kontrole geldim, yarın transfer olacak inşaallahKızlar kaç haftalık olduğu nasıl belli oluyor? Yarın transfer olacak ya mesela, gelecek hafta 1 haftalık mı olacak bebek? Yoksa son regl tarihi mi baz alınıyor yine?
Sağolasın canımmÇok sevindim inşallah gönlüne göre olur her şeyson adet tarihini baz alacaksın canım
Rabbim hayırla sonuçlandırsın, biz de heyecanla sonucunu bekleyeceğizCanım benim sağolasın verdiğin bilgiler içinBen zaten çok sık tuvalete giden biriyim, o heyecanla su içmesem bile sıkışık olurum kesin 2 embriyoyu da transfer edecekler, hayırlısı bakalım
AminnnnnRabbim hayırla sonuçlandırsın, biz de heyecanla sonucunu bekleyeceğiz
Teşekkür ederimmRabbim gonlunuze gore versin insallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla büyüsün pozitifi hemen görSelamlar kızlar,
Transfer oldu eve geldim
Hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün inşallah canımSelamlar kızlar,
Transfer oldu eve geldim
Ahh canım kızlar çok sağolunHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla büyüsün pozitifi hemen görnasıldı heyecan
Amin canım herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallahAhh canım kızlar çok sağolunO nasıl bir heyecandı aman Allahımm Bak bırakıyorum bebekleri filan dedi doktor, onları gördüm ekranda kalbim çıktı yerinden sonra geri girdi sanki, büyülü bir an oldu benim için Allahım pozitifi görmeyi hem bana hem isteyen herkese nasip etsin.
10 gün pozitifi beklemek çok zorr Pozitifi gördükten sonra da çok erken öğrendiğimiz için beklemeler bitmiyor. Ay kese gözücek mi ay kalp atışı duyulacak mı. Özellikle kalp atışına kadar endişeli geçiyorAmiiiiiiinnnnnAyy onnnn günnnn kocaaaa onnnn günnnnn, ben yanmışımmm
Ay bir de evde erken test yaptıysan 2 günde bir 2 kat arttı mı Oyy kese oluştu mu yok kalbi atacak mı ay bir şey oldu mu şu belirtim gitti bu belirti geldi buram niye ağrıdı yok bugün neden belirtim yok bizim derdimiz bir ömür bitmeyecek gibi ben artık kendimi sorgulamıyorum diyorum yine delirdim kontrol günü sakinlerim diyorum geçiyorum10 gün pozitifi beklemek çok zorr Pozitifi gördükten sonra da çok erken öğrendiğimiz için beklemeler bitmiyor. Ay kese gözücek mi ay kalp atışı duyulacak mı. Özellikle kalp atışına kadar endişeli geçiyor