Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Oksapara lekelenme bitince baslatmadi mi?
Lekelenmem sadece 3 gün kahverengi devam etti ama 6+5 de yine gittik çok şükür yine her şey yolundaydı lekelenme yoktu ama çok minik içeride kanama alanı vardı ufak şuan yine başlamayalım dedi 8. Haftam da yine gideceğim şimdi o zaman karar verecek sanırım. Adlında tedirginim bir sorun olur mu hem coraspirin hem oksapar kullanmıyorum ve bundan önce 16. Hafta gebelik kaybım var kalbi durduğu için ama kullanmayın dediler Allah büyük diyorum yapacak bir şey yok kullanmıyorum şuan için

Selam . Ben adetin 21.günü estrofeme başladım . Adet bekliyorum . Erken gelmek durumu olur mu acaba . Bir an önce olmak ve başlamak istiyorum tedaviye . Kullananlar bilgi verebilir mi

Selam . Ben adetin 21.günü estrofeme başladım . Adet bekliyorum . Erken gelmek durumu olur mu acaba . Bir an önce olmak ve başlamak istiyorum tedaviye . Kullananlar bilgi verebilir mi
Estrofemi adet olmak için hiç kullanmadım maalesef

Yok kuzumbisey olmaz bende kisa sure birakmistim diger kontrole kadar...aradaki suren kısa olduguicin sorun olmaz.bana hoca devam et dedi 13. Haftadayim ama diger doktorlar gerek yokdemisti ben hala kullaniyom

Yok kuzumbisey olmaz bende kisa sure birakmistim diger kontrole kadar...aradaki suren kısa olduguicin sorun olmaz.bana hoca devam et dedi 13. Haftadayim ama diger doktorlar gerek yokdemisti ben hala kullaniyom
Aynen kısa süre diye kendimi telkin ediyorum bi 15 gün kullanmamış olacağım inşallah yine başlatır içim rahat eder

Olmaz kuzum olmaz sen gönlünü ferah tut

Yaa bende inanılmaz yadırgıyorum ki ben ilaç içmeyi sevmediğim için tüp bebeği hiiiç düşünmüyordum
Başım ağrıyınca bile ilaç içmeyen bir insandım. Doğal içerik kullanmaya çalışırdım. Ben de bu yüzden tüp bebeği uzun süre erteledim. Hacamat sülük bitkisel tedaviler yapmadığım şey kalmamıştı nerdeyse. Ama nasibimiz böyleymiş Rabbim yan etkilerini iyiye çevirsin sıkıntı olmasın diye dua ediyorum yapacak bir şey yok. Hayat her zaman isteklerimiz doğrultusunda ilerlemiyor

Kuzuumm gel bu yana bendensin Adım şifacıya çıkmıştı, otlar yağlar içmekten vs ama dediğin gibi bunu deneyimlememiz gerekiyormuş demek.. Allah hepimize en sağlıklı şekilde faydalı olmayı nasip etsin

Kızlar selamlar,

Hastanedeyim şu an, Şeyma Hocayı bekliyorum. Transfer için tarih verir umarım bugün

Amin canıım
Kızlar selamlar,

Hastanedeyim şu an, Şeyma Hocayı bekliyorum. Transfer için tarih verir umarım bugün
Çok güzel ilerlesin ve sonuçlansın süreciin

Canımlar haftaya salı yani 15 ağustosta transferim olacak inşaallah Ayyy çok heyecanlanmıştım ki kullanacağım ilaçları görünce beynim döndü, kağıtları filan yere saçtım Şu an kalbim heyecandan pıt pıt atıyor

Evet günler geçmek bilmez şimdii
Dimii ilaçları ben de düzenledim kağıdı da koydum yanına baka baka içiyordum anca alıştım

Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…